Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Ya Beyler Ben Şimdi C5-03 İçin Olan v22 Güncellemeyi Baştan Yükleyeceğim Nokia Suite İle Güncelledikten Sonra; Hadi Telefonu İlk Aldık Diyelim Format Attık Sonra Bizden Kart İstedi Bilemedik Biçimlendirmek Zorunda Kaldık Ben Güncelledikten Sonra Format Atarsam İlkinde Yine Biçimlendirmem Gerekecek Mi ???

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :)

Joker.

Joker.

Üye
[color="ındigo"][sıze="3"]ya beyler ben şimdi c5-03 için olan v22 güncellemeyi baştan yükleyeceğim nokia suite ile güncelledikten sonra; hadi telefonu ilk aldık diyelim format attık sonra bizden kart istedi bilemedik biçimlendirmek zorunda kaldık ben güncelledikten sonra format atarsam ilkinde yine biçimlendirmem gerekecek mi ???[/sıze]

kart istedi derked
[/COLOR]

----------Eklendi @ 00:13:29 ---------- Yazıldı @ 00:13:06 ----------

[sıze="3"]yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz :)[/sıze]

hoş bulduk

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Selamünaleyküm cümleten ...:)

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

kart istedi derked

----------Eklendi @ 00:13:29 ---------- Yazıldı @ 00:13:06 ----------

hoş bulduk

Şi^fre Diyecektim Q Klavye İle Yazıyorum Zorlanıyorum O Yüzden, F ye Çevireyim Bari

Türe

Türe

Üye

Ne oldu kardeşim hayırdır sinirlisin

Hoca kactir cocuk cocuk hareketler yapiyo herkesin onunde yok ben artik seninle facede arkadas olmak istemiyorum sen simdi gucenirsin sen beni sil de gucenme vs. Dedi ... Herif :off: gitmis bir de ust siniflara anlatmis marifetmis gibi :off: eger az daha sinirlendirirse siber savas acicam adama rezil edicem cumle aleme :off: neyse sakinim :ehe

Joker.

Joker.

Üye
Hafıza kartı şifresini mi unutun

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
iyi geceler

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Hoca kactir cocuk cocuk hareketler yapiyo herkesin onunde yok ben artik seninle facede arkadas olmak istemiyorum sen simdi gucenirsin sen beni sil de gucenme vs. Dedi ... Herif :off: gitmis bir de ust siniflara anlatmis marifetmis gibi :off: eger az daha sinirlendirirse siber savas acicam adama rezil edicem cumle aleme :off: neyse sakinim :ehe

PArdon prof ama bu neyin meselesi :d:

Üst Alt