Yolculuk Sırasındaki Sıkıntım. Başıma Gelenler / ForeverAlone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
Yolculuk Sırasındaki Sıkıntım. Başıma Gelenler / ForeverAlone
Geçen gün bir yolculuk yaptım, bir geziydi. Otobüsün ikinci soradaki koltuğuna oturdum. 5 numaraya. Yanımda ise bir arkadaşım vardı. İlk bir saat önümüzde oturan çocukların yerine ileride otobüse aldığımız bir çift bindi. Ya hu bütün yol boyunca sarıldılar, öptüler birbirilerini, aşkım canım cicim falan. Yalnızlık koydu taktım kulaklıkları Orhan Gencebay dinledim. Bütün gezi zevkim kaçtı, üstüne birde yarı pişmiş yarı pişmemiş sucukları yedik. Miğdemde ağırdı. Hala o çift geliyo aklıma yalnızlığım beni bitiriyor. Sevgilide istemiyorum, ne istiyom ben ya ?

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hiç canını sıkma dostum boşver akışına bırak

Mert045

Mert045

Üye
:zuhaha:

kcsoft

kcsoft

Üye
otobüsle yolculuk çekilmez ya çok berbat bişi

Türe

Türe

Üye
Sana yol gorunmus

Kǔr Şâd

Üye
Sevgili istemiyorum ama olsada olurdu ya :D Oda yok

Kǔr Şâd

Üye
Yok önümde oturan çift ya :D

Del Rey

Del Rey

Üye
otobüsle yolculuk çekilmez ya çok berbat bişi

Trenle yolculuk yapmanı öneririm. Yavaş ama zevkli oluyor yolculuk - arkadaşın olursa yanında tabii. Gidersin yemek vagonuna, oturursun masanın birinde arkadaşınla UNO oynaya oynaya geçirirsin yolculuğu, çok da zevkli olur.

Neyse, ben trene nereden geldiysem.

kcsoft

kcsoft

Üye
Trenle yolculuk yapmanı öneririm. Yavaş ama zevkli oluyor yolculuk - arkadaşın olursa yanında tabii. Gidersin yemek vagonuna, oturursun masanın birinde arkadaşınla UNO oynaya oynaya geçirirsin yolculuğu, çok da zevkli olur.

Neyse, ben trene nereden geldiysem.
3 yaşından şimdiye kadar hiç binmedim trene

mstf_l

mstf_l

Üye
o sevgililere hep sinir olmuşumdur zaten.
Bir keresinde ben pencere kenarındayım, önümde iki kız benim yanımda da kızların birinin sevgilisi zaten yol boyunca dır dır dır basımı şişirdiler.

Film izleyeyim dedim adam rahat durmuyo bi ayga kalkıyo, bi öne egiliyor sinir oldum, müzik dinleyeyim dedim yine aynı.

En son zar zor uyudum tam dalmışım , kıza heralde mesaj geldi adam da merak etti telefonu ver telefonu diye zorluyo en son bi bagırdı ben o anda uyandım. Orda bi sövmeye basladım içimden heralde en zorlu otobüs yolculuklarımdan biriydi :D

kcsoft

kcsoft

Üye
o sevgililere hep sinir olmuşumdur zaten.
Bir keresinde ben pencere kenarındayım, önümde iki kız benim yanımda da kızların birinin sevgilisi zaten yol boyunca dır dır dır basımı şişirdiler.

Film izleyeyim dedim adam rahat durmuyo bi ayga kalkıyo, bi öne egiliyor sinir oldum, müzik dinleyeyim dedim yine aynı.

En son zar zor uyudum tam dalmışım , kıza heralde mesaj geldi adam da merak etti telefonu ver telefonu diye zorluyo en son bi bagırdı ben o anda uyandım. Orda bi sövmeye basladım içimden heralde en zorlu otobüs yolculuklarımdan biriydi :D

Ben olsam dayanamazdım :D

mstf_l

mstf_l

Üye
ne yapayım adam benden büyük konusuyorsun diye kızayım biraz da yapımda yok zaten öyle birsey yapmak :)

mstf_l

mstf_l

Üye
bunun kadar olmasa da daha nelere gördüm ben bi keresinde muavin yol boyunca koltuk numaramla dalga gecmisti :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt