Mkv ve flv video??

Sponsorlu Bağlantılar

İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
Mkv ve flv video??
Şimdi siz bu konuya girerken mkv veya flv video izleyemediğimden yakındıgımı sanıp girdiniz ancak ben sunu merak ettim : NEDİR BU MKV VEYA FLV TAKINTISI ?? Forumda o kadar konu acılmıs çözümü yok mu diye yok arkadas zorlamayın mp4 çuvala mi girdi hadi diyelim girdi .. Video converter var. O kadar kaliteli video izleyecekseniz gidin pc den izleyin bu da bir telefon sonucta sınırları var lütfen takmayın bu kadar...

• Beğen
Tepkiler: mirzasinan ve superfen

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hay ağzına sağlık dostum

slant1111

slant1111

Üye
herşey mp4 ile olmuyor.sikayetler sadece flv ve mkv ile alakalı da değil kodekler bile desteklenmyor .video gelyor ses olmuyor ses geliyor video olmuyor.o kadar para veriyor insanlar brakta istesinler düzgün bir player..

• Beğen
Tepkiler: n000k
slant1111

slant1111

Üye
ayrıca hayatta herşeyi yok dye bırakmamalısın..düzgün bir flv player veya mkv player yapılablr herşey insanın elnde olan birşey

• Beğen
Tepkiler: secqin1 ve mmb7982
İncİnat

İncİnat

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım aylardır var böyle konular ama çözümü yok... Daha ne playeri yapıyorsun

benighted

benighted

Üye
sorun bu degil dostum bilecegin uzere guncelleme iyilestirme icin yapilir ama burada amacina ulasmamistir.insanlarin bunu istemeye hakki var.

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
hahaaa :D sesli güldürdün. Çok haklısın valla :D

BEN telefonumda (c6-01) .Avi(1080p) izliyorum kalitenin anası ağlıyor resmen :D Önceleri açmaz dedim ama açıyor valla :D Tabi program kullanıyorum açmak için.

Bide altyazı desteği var süper yahu.

gokaycan

Üye

BEN telefonumda (c6-01) .Avi(1080p) izliyorum kalitenin anası ağlıyor resmen :D Önceleri açmaz dedim ama açıyor valla :D Tabi program kullanıyorum açmak için.

program kullanıyorum diyorsun. Programı söylesen de herkes yararlansa nasıl olur

mustyaky

mustyaky

Üye

hocam programın adını söylersen çok büyük sevaba girersin haa :)

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Smart Movie 4.15 Turkce S60v3 S60v5 s60v^3 Signed *******. Formda mevcut

_ardaa

_ardaa

Üye
Şimdi siz bu konuya girerken mkv veya flv video izleyemediğimden yakındıgımı sanıp girdiniz ancak ben sunu merak ettim : NEDİR BU MKV VEYA FLV TAKINTISI ?? Forumda o kadar konu acılmıs çözümü yok mu diye yok arkadas zorlamayın mp4 çuvala mi girdi hadi diyelim girdi .. Video converter var. O kadar kaliteli video izleyecekseniz gidin pc den izleyin bu da bir telefon sonucta sınırları var lütfen takmayın bu kadar...

Haklısın yere düşüp bozulunca da servise vermeye de gerek yok yenisini alın yada pc var nasılsa ne uğraşıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: onur027, n000k ve TheMadness
projectmaximo

projectmaximo

Üye
Haklısın yere düşüp bozulunca da servise vermeye de gerek yok yenisini alın yada pc var nasılsa ne uğraşıyorsunuz.

ağzınıza sağlık mobilde olduğum için beğenemiyorum:D

yakup_281

yakup_281

Üye
şimdi bana fandroid demeyin se xperia neo v de 1080p mkv film izleyebiliyorum nokia en büyük sorunu video oynatma

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
şimdi bana fandroid demeyin se xperia neo v de 1080p mkv film izleyebiliyorum nokia en büyük sorunu video oynatma
yooo ne alakası var ? Ben de 603'le mkv flv divx mp4 gibi her türlü formatı izleyebiliyorum altyazı desteği de var ki bunları hiçbir program yüklemeden yapabiliyorum 720p son sınır ama inan 1080p telefonda fazla yer kaplamak dışında hiçbir halta yaramaz telefonundaki boş alanlarına yazık o kadar diyorum.

Takipçi Satın Al

Üst Alt