O oyunlar SII de olsa kimse Apple ın Yüzüne bakmaz haksızmıyım .
Piyasadaki en iyi telefon İphone 4S![]()

ben iki cihazıda kullanarak yorum yapıyorum gerçekten tarafsız söylücem genelde apple savunurum bazı nedenlerden söylücem şimdi.
galaxys2 komple güzel cihaz lakin benim tercihlerim yönünde 4s aldım 32gb lık kaçak
1. si ses ; galaxys 2 de yamaha ses kartı vardı ses tok ve güzeldi ama iphone cirrus logic ses kartıyla üstün geliyor birde ses 120db çıkışı var , ben beats kullanıyorum solo bunda çok yarıyor işe
2.si video , samsungun ekranı ilk bakışda iphone 4s e göre üstün gözüksede bir problem var bu cihazlar fat formatlı bende mevcut 1080p ve 720 p videolar var bunları atamıyorum ve izleyemiyorum çünkü fat formatlı galaxys2 4 gb üstü veri , video almıyor ama iphone başka bir formata sahip 12gb lık hızlı ve öfkeli hd şekilde attım 6 kanallı ses formatıyla birlikte açtı ve ses muazzam
3. sü oyunlar, , programlar ,, destek iphone4s le galaxys2 yi kıyaslamam bile çünkü fark atıyor iphone ama jailbreakliceksin cihazını yoksa anlamı olmaz.
4. sü kamera ; galaxys2 de kamera pembelik problemi var chazı aç kamerasını beyaz duvara tut ortada kabak gibi pembeliği görüyorsun ve iphone4s in kamerası her anlamda tonlama,kalite,genel anlamda çok daha üstün,
bunlar benim şahsi değerlendirmem buyrun deneyin kararı siz verin. sonuçda galaxys2 çok güzel kaliteli bir cihaz heleki romlarla , ama bu başlık altında kesinlikle iphone4s ve gpu su inanılmaz genel testlerde sıralamada 2. birinciside ipad 2 glbencmark ın sitesinde . tavsiyem siz deneyin elinizle inceleyip alın , birde iphone4s cam kaplama bu bence daha iyi galaxys2 ucuz bir görünüm sergiliyor yakışmıyor.
flash playerla izliyormusun ne alaka ? bizde izleyebiliyoruz tweakle flash , asıl 4gb üstü mkv 1080p kalitesinde film atsana bir dene bakalım bana kullandığım cihazı neden anlatıyorsun bak kullandımki paylaştım , pembelik firmware ile geçtiyse hadi güncelle ve beyaz bir duvarı çek yolla bize .kamera pembeliği yeni firmware ile çözüldü marketteki oyunlar kabul az ama apk dosyalarını telefona atıp astro file managerle root bile yapmadan yükleyebilirsin plastik olması bence daha iyi cebinden düştüğü zaman kırılmıyor flash player olduğu için hiç tele film atmadan internet üzerinden izleyebiliyorsun iphone 4s teki sesi bilemem ama galaxy s2 deki sesten memnunum kulaklığı takıp müzik dinlerken sesi yarısından biraz daha fazla açayım otobüsün motorunun sesi bile duymuyorum eksik yanları olabilir ama galaxy s2 kaç ay önce çıktı iphone 4s ten
%100 katılıyorumO oyunlar SII de olsa kimse Apple ın Yüzüne bakmaz haksızmıyım .

flash playerla izliyormusun ne alaka ? bizde izleyebiliyoruz tweakle flash , asıl 4gb üstü mkv 1080p kalitesinde film atsana bir dene bakalım bana kullandığım cihazı neden anlatıyorsun bak kullandımki paylaştım , pembelik firmware ile geçtiyse hadi güncelle ve beyaz bir duvarı çek yolla bize .

flash playerla izliyormusun ne alaka ? bizde izleyebiliyoruz tweakle flash.
cihazın beyazmı, eğer siyahsa photoshop yapıyorsun,cünkü donanımsal problem o yazılımsal değilLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben pembelik göremiyorum