[Nokia C6-01 Belle] Mod RM-718-19-02-2012

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Nokia C6-01 Belle] Mod RM-718-19-02-2012
C6 01 Belle
Arkadaslar yogun istek uzerine hazirlanmistir

ilk olarak bana tester gorevi yapan
iki arkadasimiza tesekkur ediyorum

TeAmo42 ve cHt19

Rom hack yapildi
yamalar ve rompacher eklendi
tarayici sinirsiz e tasindi
muzik ve foto klasorler E ve F
ovi sinyal iptal
arama sesleri artti
widgetler rom gomuldu
ekolayzer ayar ve ozel ekolayzir eklendi 4 tane
aktif aramalar iptal edildi
ekran donus hizi ayarlandi
acilan uygulamalar kapatildi
indirme devam eklendi
mizik ekran koruyucu
ekran koruyucu digital N9 koruyucu
digital saat dikika font ayari
jinhao effects v3 eklendi effects yolu E:rsource olarak atandi
Nostalji ekran koruyucu saat
nokia bubles
belle keylok
memcheck
Compass
File Browser
hizli kaydirma ozelligi
dosya yoneticiden sis,jar pro gonderme ozelligi
ekran yakalama programi
Rss widget
sozluk dictionary turkce eklendi
180 derecede tuskilid ozelligi

INDIR

;)

Not: soft ve format atmayiniz
ekli bazi programlar gider widgetler ve hack kalir
Umarim begenirsiniz sevgilerimle

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: doctorrr, OttomaN TigeR, oguzhan54 ve 15 diğerleri

farukbekl

farukbekl

Üye
eline Sağlık Abicim. Ama. Senden CFW İsterler Ama Cesaret Edip Yüklemezler.. :):)

• Beğen
Tepkiler: distakjo
deadlydesire

deadlydesire

Üye
eyvallah eline sağlık kardeş deniyorum hemen ;)

Purgatory-

Purgatory-

Üye
Eline sağlık usta hayırlı olsun . Bizim isteklerimizi kırmayıp hazırladığın için teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40
holykan

holykan

Üye
yükleyen varmı görüş alalım.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
müthiş ;) uçuyor telefon widgetlarda gayet ii çalışıyor:)

okitox

okitox

Üye
müthiş ;) uçuyor telefon widgetlarda gayet ii çalışıyor:)

hocam gördüğün bi hata var mı ona göre flashlamak istiyorum. daha dün yeniden orjinale dönmüştüm şimdi tekrar o kadar program cart curt gitmesin...

seni uzun zamandır görüyorum o yüzden yorumuna güveniyorum kardeşim :)

kurtuluş abi nokia cooker 2.6 ile core içinden manifest'i açıp efekt yolunu resources değil de sadece e:effects diye değiştirip save deyip direk flash atsak olur mu?

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

kurtuluş abi nokia cooker 2.6 ile core içinden manifest'i açıp efekt yolunu resources değil de sadece e:effects diye değiştirip save deyip direk flash atsak olur mu?
olur ama zaten benim hazirladim sis effects yukle onlar E:effects olarak degistiriyor dosya icine attip kullanabilirsin.

safajk

Üye
Nasıl kurulacağına dair bi konu varsa onun linkini de yazabilirmisiniz suitden kurmayı biliyorum sadece..

deadlydesire

deadlydesire

Üye
gördüğüm bi hata yok heryerini kurcalıyorum şu an ;) olursa yazarım :) tekrar teşekkürler çok güzel cfw:)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
hata var mı diye soran arkadaşlar test ettik hatasız çalışmaktadır ayrıca telefonu gayet stabil ve hızlı çalışmaktadır.

• Beğen
Tepkiler: Purgatory-
Purgatory-

Purgatory-

Üye
hata var mı diye soran arkadaşlar test ettik hatasız çalışmaktadır ayrıca telefonu gayet stabil ve hızlı çalışmaktadır.

+1 :oke:
İki gündür bakmadığım yeri kalmadı nerdeyse hiç bi hata yok sadece şu nokia bubblese alışamadım onu kaldırmak istedim ama bulamadım bi türlü :)

germir

germir

Üye
kinetix kaydırma sevmedim bakınıyorum daha güzel hoş olmuş dikkatimi çeken belco2 nin hazırladığı cfw lerde hard veya soft format atınca hiç bişey gitmiyo

----------Eklendi @ 11:15:55 ---------- Yazıldı @ 09:35:47 ----------

ŞUANKİ İZLENİMLERİM müzik çalarda hatavar widgetlerde hata var ana ekran eklenilmiyo

Febris

Febris

Üye
hiçbişey gitmediğine eminmisin?

germir

germir

Üye
hiçbişey gitmediğine eminmisin?

belco2 nin yazılımından bahsediyorsun değilmi

----------Eklendi @ 11:50:05 ---------- Yazıldı @ 11:47:29 ----------

belco2 yazılımını yükledikten sonra soft format atıyorum adam ne yaptıysa olduğu gibi duruyor bunu demek istedim

TeAmo42

TeAmo42

Üye
kinetix kaydırma sevmedim bakınıyorum daha güzel hoş olmuş dikkatimi çeken belco2 nin hazırladığı cfw lerde hard veya soft format atınca hiç bişey gitmiyo

ŞUANKİ İZLENİMLERİM müzik çalarda hatavar widgetlerde hata var ana ekran eklenilmiyo
Widget ve müzik çalarlarda bir hata yok. Sende sorun vardır. Kinetic kaydırma çok faydalı bence.

deadlydesire

deadlydesire

Üye

*#7370# den sonra gitmesi normal ki zaten belco2 nin cfwdede gidiyodu xplore felan :) *#7780# yeterli diye düşünüyorum :) Ayrıca müzikçalarda ve widgetlerın hepsinde de herhangi bi hataya rastlamadım...ne gibi bi hatadan bahsediyosun? sınırsız ekran ekleniliyo, başlangıçta 1 adet sadece sen düzenle gerisini işte :D

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
TeAmo42

TeAmo42

Üye
+1 :oke:
İki gündür bakmadığım yeri kalmadı nerdeyse hiç bi hata yok sadece şu nokia bubblese alışamadım onu kaldırmak istedim ama bulamadım bi türlü :)
:) onu Bende kaldırmak istedim :) ama yapamadım ama pek zararı yok görsellik katıyor :)

----------Eklendi @ 12:43:52 ---------- Yazıldı @ 12:27:51 ----------

Widgetlerde hata yok tekrar kontrol ettim.

----------Eklendi @ 12:47:34 ---------- Yazıldı @ 12:43:52 ----------

eline Sağlık Abicim. Ama. Senden CFW İsterler Ama Cesaret Edip Yüklemezler.. :):)

+1 :)

Purgatory-

Purgatory-

Üye

:) onu Bende kaldırmak istedim :) ama yapamadım ama pek zararı yok görsellik katıyor :)

Kurtuluş usta ilerde bi güncelleme yaparsa bu cfwye onu kaldırmasını isteriz artık :D

bende şimdi konrol ettim ama widgetlerde bi hata yok müzik çalarda da herşet gayet düzgün çalışıyor
:hmmm

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Kurtuluş usta ilerde bi güncelleme yaparsa bu cfwye onu kaldırmasını isteriz artık :D

bende şimdi konrol ettim ama widgetlerde bi hata yok müzik çalarda da herşet gayet düzgün çalışıyor
:hmmm
Evet sorun yok bendede o arkadaşda sorun var sanırım.Acaba nokia bublesi sis olarak yükleyip sonra uygulama yöneticisinden silsek kaldırabilir miyiz?

Üst Alt