RM-697_22.0.007_prd.rofs2_bM_S^NIMBLE-PRO_CANDY_TürkçE

Sponsorlu Bağlantılar

meftuni

meftuni

Üye
Arkadaşlar Türkçede swf dosyaları çalışmıyor bende de o sorunu nasıl gidersiniz...

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
dostum ben fw yi editledim arkadaşlar sayesindede buraya upload edeceğimde malum ttnet internet hızı rezalet onun için upload edemiyorum :( ama 7-8 . sayfalardaki yorumları incele düzeltirsin sorunu :hmmm

----------Eklendi @ 22:47:25 ---------- Yazıldı @ 22:40:28 ----------

Masterthone bir önceki versyondaki fotolara göz atıyordum ve gözüme bu fotoğraf çarptı

bu ev ekranı V 22 deki oratsu temasımı o ise üstteki wifi fln onlar görünmüyor ?

meftuni

meftuni

Üye
nasıl editleyeceğimi hangi programları kullanacağımı çok iyi bilmiyorum... bu arada hs olarak ne kullanıyorsunuz genel olarak

srserikrs

srserikrs

Üye
dostum ben fw yi editledim arkadaşlar sayesindede buraya upload edeceğimde malum ttnet internet hızı rezalet onun için upload edemiyorum :( ama 7-8 . sayfalardaki yorumları incele düzeltirsin sorunu :hmmm

----------Eklendi @ 22:47:25 ---------- Yazıldı @ 22:40:28 ----------

Masterthone bir önceki versyondaki fotolara göz atıyordum ve gözüme bu fotoğraf çarptı

bu ev ekranı V 22 deki oratsu temasımı o ise üstteki wifi fln onlar görünmüyor ?

Oratsu

vedatvedat

vedatvedat

Üye
font dosyası sorunu yaşayanlar için orijinal fontlarını belle navi-bar şeklinde düzenledim isteyenler için

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
FLASH LİVE SAÇMALIĞI BİTMİŞTİR..... İLK SAYFADAN OKYUN ARKADAŞLAR.............................

meftuni

meftuni

Üye
kardeş bi ss koy da bakalım nasıl bişey oldu

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bi ss koy da bakalım nasıl bişey oldu
ekran görüntüsü nasıl konuluo bilmiyorum dostum.. am söyle söyleyim CFW içindeki bütün Home scrennler aynı bit tek flash live bildigin Samsung ev ekranı olmuş ve emin ol mükemmel ikonları elinle sürükle istediğin yere hızla götür ve 3 boş ekranın var.. dene pişman olmayacaksın CFW DE ARTIK GRAM sorUN KALMADI................ ::D :D :D :D

meftuni

meftuni

Üye
ekran görüntüsü nasıl konuluo bilmiyorum dostum.. am söyle söyleyim CFW içindeki bütün Home scrennler aynı bit tek flash live bildigin Samsung ev ekranı olmuş ve emin ol mükemmel ikonları elinle sürükle istediğin yere hızla götür ve 3 boş ekranın var.. dene pişman olmayacaksın CFW DE ARTIK GRAM sorUN KALMADI................ ::D :D :D :D

bunlardan hangisi gibi sldaki mi sağdaki mi

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
rica etsem elindeki nokia editör 7 betayi uplarmsn?

ZeroPlayer

ZeroPlayer

Üye
dostum beim elimde bir ev ekranı var ama sis uzantılı ben bunu yüklemeye kalkınca dahili bileşen diyor ben bunu fw nin içindeki system/install klasörünün içine atı kaydetsem acaba çalışırmı flasladıktan sonra ?

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
dostum beim elimde bir ev ekranı var ama sis uzantılı ben bunu yüklemeye kalkınca dahili bileşen diyor ben bunu fw nin içindeki system/install klasörünün içine atı kaydetsem acaba çalışırmı flasladıktan sonra ?
çalışmaz kardeşim.. sis dosyasını aças bi program var adı aklımda deil onunda açıp ardında Rofs2 ye en tegre edeilirsin..

erdemsazak

Üye
Product code işlemi sırasında : '' Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified'' hatası alıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?

Masterthone

Masterthone

Üye
    Konu Sahibi
Product code işlemi sırasında : '' Neither DP1.0 nor DP2.0 was found for the Product, or the Product cannot be identified'' hatası alıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?
forumdan CWF nasıl atılır konusuna bak dostum..

erdemsazak

Üye
forumdan CWF nasıl atılır konusuna bak dostum..
Daha önce de cwf attım acemisi değilim ama ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Forumda araştırdım denilenleri de uyguladım değişen bir şey olmadı yine aynı sorunu aldım.Belki sizler bilirsiniz diye bir sormak istedim.