Exper easypad p10n wıfı sorunu ! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cnar

Üye
    Konu Sahibi
Exper easypad p10n wıfı sorunu ! :(
Merhabalar;
Exper EasyPad P10N'de
Android 2.2 froyo
kullanıyorum.
Orijinal romu yüklü daha 2 günlük tablet.
Yurtta kalıyorum, yurttaki bütün wireless'ları görüyor neredeyse ama kendi odamınkini görmüyor. Diğer odalar da az çekiyor bağlansam da bi işe yaramıyor. Ne yapabilirim Modeme ulaşma, bilgisayara bağlayıp modem ayarlarını değiştirme gibi bi şansım yok.

Yardım ederseniz sevinirim :)

Not: Tabletim özel üretimmiş, exper servisinin dediğine göre. Üniversite kazananlara hediye olarak veriliyordu, öyle aldım ben de. Bu modelle ilgili hiçbir bilgi bulamıyorum bu yüzden.

aramok

Üye
Merhabalar;
Exper EasyPad P10N'de
Android 2.2 froyo
kullanıyorum.
Orijinal romu yüklü daha 2 günlük tablet.
Yurtta kalıyorum, yurttaki bütün wireless'ları görüyor neredeyse ama kendi odamınkini görmüyor. Diğer odalar da az çekiyor bağlansam da bi işe yaramıyor. Ne yapabilirim Modeme ulaşma, bilgisayara bağlayıp modem ayarlarını değiştirme gibi bi şansım yok.

Yardım ederseniz sevinirim :)

Not: Tabletim özel üretimmiş, exper servisinin dediğine göre. Üniversite kazananlara hediye olarak veriliyordu, öyle aldım ben de. Bu modelle ilgili hiçbir bilgi bulamıyorum bu yüzden.

merhaba dediğin tabletten bende aldım tablet üzerinde çalışıyorum
3.2 üzerinde işte belli ayarlar yaptıktna sonra nisan da yeni rom çıkarırım

orada oyunlar olsun uygulamalr olsun çalışır
exper ilginç bişi yapmış bende anlamadım
zaten donanımıda karmakarışık

wireles olayını halletmek istiyorsan şimdiik verebiliceğim tavsiye aleti kapat aç yaptıktan sonra kaydedilen wifiyi sil yeniden ekle düzelir onun dışında sorunlar var

dediğim gibi ilerleyen zamanlarda rom çalışmalarımı bitirdiğimde bana ulaşırsın zaten yayınlarım :) onu yüklersin :) hade hayırlı olsun

Cnar

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler aramok yanlız wifi hiç kaydedilmedi ki tabletimde, görmüyor bile tablet wifi'ı. Sorun orda :\

----------Eklendi @ 23:31:44 ---------- Yazıldı @ 23:30:11 ----------

merhaba dediğin tabletten bende aldım tablet üzerinde çalışıyorum
3.2 üzerinde işte belli ayarlar yaptıktna sonra nisan da yeni rom çıkarırım

orada oyunlar olsun uygulamalr olsun çalışır
exper ilginç bişi yapmış bende anlamadım
zaten donanımıda karmakarışık

wireles olayını halletmek istiyorsan şimdiik verebiliceğim tavsiye aleti kapat aç yaptıktan sonra kaydedilen wifiyi sil yeniden ekle düzelir onun dışında sorunlar var

dediğim gibi ilerleyen zamanlarda rom çalışmalarımı bitirdiğimde bana ulaşırsın zaten yayınlarım :) onu yüklersin :) hade hayırlı olsun

Rom'unu merakla bekliyorum ayrıca ilk kez android kullanıyorum ve pek bişey bilmiyorum nasıl yapılıcagını da anlatır mısın Romun çıktıgında ? :)

aramok

Üye
anlatırım haberin olur zaten :) merak etme

berennisa

Üye
Lütfen biri bana da yardım etsin.Aynı tabletten geldi bugün ama sabahtan beri hiç birşey yükleyemedim,kullanamadım.Kızım oyun diye tutturdu.
Play store harici yükleme kabul etmiyor playstore da ise hesap açtım yeni gmailde.Tablete tanımlayayım dedim ancak Hesaplar ve Senkronizasyon da kurulum tamamlanamadı diye hata veriyor..Hata mesajı ise "Bu sunucu telefonunuzun desteklemediği güvenlik özelliklerini gerektiriyor"..
Lütfen acil yardım edebilir misiniz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt