Telefon Tavsiyesi Sony ericson xperia arc mı n8 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
Sony ericson xperia arc mı n8 mi?
Arkadaşlar n8 kullanıcısıyım lakin uygulama oyun kıtlığı ve işlemci hızından pek memnun sayılmam. Hız önemli benm için ve uygulama bolluğu. Başlıktan da anlaşılacağı gibi arkadaşlar sizce xperia arc mı n8 mi? Ve birbirlerine olan olumlu/olumsuz taraflarını yazarsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
N8'in Xperia Arc'a üstünlüğü kamera Xperia Arc'ın N8'e üstünlüğü geri kalan her şey.

• Beğen
Tepkiler: mmb7982
papakudioflu

papakudioflu

Admin
eger telefonunu degiştireceksen en az iki ay daha beklemen en akıllıcası olur çünkü bütün firmalar mwc2012de yeni modeller duyuracaklar

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
peki ikinci elde fiyat farkı ne eder? 100 ideal mi?

----------Eklendi @ 18:15:45 ---------- Yazıldı @ 18:13:31 ----------

eger telefonunu degiştireceksen en az iki ay daha beklemen en akıllıcası olur çünkü bütün firmalar mwc2012de yeni modeller duyuracaklar

evet dostum değiştirmeyi düşünüyorum. Neden beklemeliym ki? N8in üstüne 100 lira 200 lira verebilirm en fazla.

alien97

alien97

Üye
kesinlikler arc ama arc s de bakmanı öneririm.

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Motorola Atrix.Arc'tan çok çok daha iyi özelliklere sahiptir.

Febris

Febris

Üye
gülerim boyle soruya hahaha

papakudioflu

papakudioflu

Admin
peki ikinci elde fiyat farkı ne eder? 100 ideal mi?

----------Eklendi @ 18:15:45 ---------- Yazıldı @ 18:13:31 ----------

evet dostum değiştirmeyi düşünüyorum. Neden beklemeliym ki? N8in üstüne 100 lira 200 lira verebilirm en fazla.

o zaman ayrı ama 1200lere çıkabilirim dersen en az iki üç yıl daha üst düzeyde kalıcak cihazlar cıkıcak almışken birkere al diye öyle söyledim

----------Eklendi @ 18:42:12 ---------- Yazıldı @ 18:40:06 ----------

ayrıca htc one s cıkacak fiyatı makul düzeylerde olur muhtemelen onuda dikkate al derim

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
gülerim boyle soruya hahaha

biradr hayırdır neye gülüyorsun? Soruyu sorduk ki cevabını bilmiyoruz. Tartışma çıkarılacak dalga geçilecek hareketler hiç iyi değil. Hiç ii değil.

----------Eklendi @ 18:54:32 ---------- Yazıldı @ 18:53:07 ----------

o zaman ayrı ama 1200lere çıkabilirim dersen en az iki üç yıl daha üst düzeyde kalıcak cihazlar cıkıcak almışken birkere al diye öyle söyledim

----------Eklendi @ 18:42:12 ---------- Yazıldı @ 18:40:06 ----------

ayrıca htc one s cıkacak fiyatı makul düzeylerde olur muhtemelen onuda dikkate al derim

olabilir usta, ışte kamerası normal ve işlemcisi hızlı uygulama bolluğu bulunan makul fiyatta telefon alacağım.

----------Eklendi @ 18:59:21 ---------- Yazıldı @ 18:54:32 ----------

Motorola Atrix.Arc'tan çok çok daha iyi özelliklere sahiptir.

evet Baktım kardeş işlemci oyun performansı için güzel ancak 5 mpx kamera ile yetinmek güç. Hani 8 mpx felan olsa ii olur. Tüm multimedya özellikleri normal iyi seviyesinde olan cihaz alayım diyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
biradr hayırdır neye gülüyorsun? Soruyu sorduk ki cevabını bilmiyoruz. Tartışma çıkarılacak dalga geçilecek hareketler hiç iyi değil. Hiç ii değil.

----------Eklendi @ 18:54:32 ---------- Yazıldı @ 18:53:07 ----------

olabilir usta, ışte kamerası normal ve işlemcisi hızlı uygulama bolluğu bulunan makul fiyatta telefon alacağım.

----------Eklendi @ 18:59:21 ---------- Yazıldı @ 18:54:32 ----------

evet Baktım kardeş işlemci oyun performansı için güzel ancak 5 mpx kamera ile yetinmek güç. Hani 8 mpx felan olsa ii olur. Tüm multimedya özellikleri normal iyi seviyesinde olan cihaz alayım diyorum.

valla kardesim işin zor yanlış anlasılmasın benim maddi sıkıntım olmamasına ragmen karar alamıyorum

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
maddi skıntı olmasaydı iphone 4s alırdım vallahi ortak. Hani android forumundakileri okuyorum bazen, kafa karıştırıyo biraz. Roots felan sıkıntı diyorlar. Rom felan anlamadım. :)

----------Eklendi @ 19:36:15 ---------- Yazıldı @ 19:33:47 ----------

valla kardesim işin zor yanlış anlasılmasın benim maddi sıkıntım olmamasına ragmen karar alamıyorum

hiç durmaz dediğim gibi iphone alırdım. :)

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Xperia Arc çok daha iyi almanı öneririm ve evet Root falan zor iş .

papakudioflu

papakudioflu

Admin
maddi skıntı olmasaydı iphone 4s alırdım vallahi ortak. Hani android forumundakileri okuyorum bazen, kafa karıştırıyo biraz. Roots felan sıkıntı diyorlar. Rom felan anlamadım. :)

----------Eklendi @ 19:36:15 ---------- Yazıldı @ 19:33:47 ----------

hiç durmaz dediğim gibi iphone alırdım. :)

valla abimde 4s var biriki gün takıldım sarmadı sanki ben teli degil tel beni kullanıyo arayüz yok gibi bişey kişiselleştirme yok jailbreak yapmazsan hiçbişey yapamazsın jeilbreak yapıncada sorunlar baslıyo bide şarz sorunu var ben günde 5 6 saat netee giriyorum telden iki tane yedek batarya tasımam lazım iphonela

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
valla abimde 4s var biriki gün takıldım sarmadı sanki ben teli degil tel beni kullanıyo arayüz yok gibi bişey kişiselleştirme yok jailbreak yapmazsan hiçbişey yapamazsın jeilbreak yapıncada sorunlar baslıyo bide şarz sorunu var ben günde 5 6 saat netee giriyorum telden iki tane yedek batarya tasımam lazım iphonela

vallahi doğrudur ortak. Daymda da 4s vardı ben bi hafta kullandım. On numara makine dedim oyun olsun uygulama internet olsun hoşma gtmşti. Galaxy s2 arc s yada 4s tercihm olurdu(senin yerinde olsam)

----------Eklendi @ 19:46:50 ---------- Yazıldı @ 19:45:02 ----------

Xperia Arc çok daha iyi almanı öneririm ve evet Root falan zor iş .

dediğim gibi biradr hiç anlamam Roots nedir nasıl yapılır ve de bazı kullanıcıların yorumlarında gördüğüm kadarıyla sıkıntı oluyormuş bu Roots Telefonda.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
vallahi doğrudur ortak. Daymda da 4s vardı ben bi hafta kullandım. On numara makine dedim oyun olsun uygulama internet olsun hoşma gtmşti. Galaxy s2 arc s yada 4s tercihm olurdu(senin yerinde olsam)

dediğim gibi biradr hiç anlamam Roots nedir nasıl yapılır ve de bazı kullanıcıların yorumlarında gördüğüm kadarıyla sıkıntı oluyormuş bu Roots Telefonda.

bu root dedikleri eroin gibi bişey heralde bi kere baslayan bi daha root atmadan duramıyormuş

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye

Symbian'ın bu yanı iyi diğerleri gibi özel yazılım atınca kötüleşeceğine 10 kat daha iyi olur .

papakudioflu

papakudioflu

Admin
dedigim gibi ben yine nokiayı bekliycem olmazsa bakıcaz caresine napalım

wade_flash.3

wade_flash.3

Üye
    Konu Sahibi
bu root dedikleri eroin gibi bişey heralde bi kere baslayan bi daha root atmadan duramıyormuş

doğrudur vallahi hiç anlamadım zaten ne olduğunu. :)

----------Eklendi @ 19:55:41 ---------- Yazıldı @ 19:54:16 ----------

Symbian'ın bu yanı iyi diğerleri gibi özel yazılım atınca kötüleşeceğine 10 kat daha iyi olur .

aga evet Symbian bu açıdan rahat ancak uygulama ve oyun azlığı da kullanıcıları muzdarip bırakıyor.

----------Eklendi @ 19:57:03 ---------- Yazıldı @ 19:55:41 ----------

dedigim gibi ben yine nokiayı bekliycem olmazsa bakıcaz caresine napalım

nokia kullanımı rahat ama uygulama alternatifi az

mesut1979

Üye
bu root isinden niye okadar sinekleniyorsunuz anlamiyorum ayni bizim symbiana hack yaptigimiz gibi bunda bir kötülük veya gariplik birsey yokki hem yapilisi zor da degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...