Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben bu cfw Türkceye çevirdim öyle kullanıyorum kendi orijinal temalarını ekledim Ovi maps ekledim Tükce tam ekran klavye ekledim tuş kilidini degiştirdim bir kaç programı sildim yani yeniden düzenledim öyle kullanıyorum.
kaptanblack1
Üye
kardeşim ben hiç cfw yüklemedim bana bir hayır sever yardımcı olabilirmi ?
ya hani telefonu bağladık phoenix programının içine bu indirdiğimiz dosyayı rm-697 diye attıkya productun içine ben oraya kadarını yaptım ama gel gelelim programı açıyorum phoenixi ama benim telefon scan product yaptığımda hata veriyor open product dediğimde rm-697 gözükmüyor bulamadım tek tek baktım ama yok olay bu kardeşim yani orda kaldım şuan bi türlü bulamıyorum pc değiştirdim gene olmadı
scan product dediğimde bu Cannot load, the product "RM-697" is not recognised. yazı çıkıyor
vedatvedat
Üye
C:\Program Files (x86)\Nokia\Phoenix\Products\RM-697 olacak yani Rm-697 orada olacak sonra phoenix den file > open product >rm-697 seç ok sonra flashing> firmware update seç bu şekilde yapacaksın.
özel mesajına bakarsan yardımcı olurum ok
ben bu cfw Türkceye çevirdim öyle kullanıyorum kendi orijinal temalarını ekledim Ovi maps ekledim Tükce tam ekran klavye ekledim tuş kilidini degiştirdim bir kaç programı sildim yani yeniden düzenledim öyle kullanıyorum.
yakında paylaşacagım 97 mb telefon hafızası olacak belle navi olmayacak zaten türkcesinde olmuyor ingilizce için de ugraşmak istemiyorum pek fazla birşey olmasını istemiyorum orijinal ve hızlı olacak az kaldı