Numara yönlendirme

Sponsorlu Bağlantılar

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Numara yönlendirme
Arkadaşlar avea numaramı,vodafone hattıma yönlendirmek istiyorum.Bu işlem ücretli mi,ücretliyse kaç liradır? Teşekkürler.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu servisin kullanımı ücretsizdir.
Bu serviste sizi arayan kişi aradığı süre kadarıyla kendi hattından Avea'yı arama tarifesi üzerinden ücretlendirilir. Siz, size gelen çağrı süresi kadar telefonunuzu yönlendirdiğiniz numarayı arıyormuş gibi ücret ödersiniz.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Hocam hem ücretsiz diyorsunuz hem de "Siz, size gelen
çağrı süresi kadar
telefonunuzu yönlendirdiğiniz
numarayı arıyormuş gibi ücret
ödersiniz" diyorsunuz.daha sade bi anlatım yaparmisınız.teşekkürler.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Hocam hem ücretsiz diyorsunuz hem de "Siz, size gelen
çağrı süresi kadar
telefonunuzu yönlendirdiğiniz
numarayı arıyormuş gibi ücret
ödersiniz" diyorsunuz.daha sade bi anlatım yaparmisınız.teşekkürler.

O zaman şöyle açıklayayım arkadaşım; Sen telefonuna girip 05xx xxx xx xx şeklinde bir numaraya yönlendirme yaptığında ücret kesmiyor. Ücretsiz denilen kısım burası.

Fakat yönlendirme üzerinden görüşme sağlandığında ücretlendirildiğini ve ücretin nasıl olduğunu bir önceki yazıda belirttim.

Umarım şimdi daha açıklayıcı olmuştur.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
:) tamamdır hocam şimdi anlaşıldı.teşekkürler.en gerekli yerde ücret gidiyormuş zaten.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
:) tamamdır hocam şimdi anlaşıldı.teşekkürler.en gerekli yerde ücret gidiyormuş zaten.

Ben teşekkür ederim arkadaşım. Evet o yüzden çok zorunlu olmadıkça yönlendirme yapılması çok mantıklı değil.

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
    Konu Sahibi
Benim asıl sorunum şu hocam.5 yıllık avea hattım başkasının üzerine kayıtlı çıktı.sim kartı da kaybettim.yedeğini de çıkaramadım.ben de online işlemlerden yönlendirme yaparsam bana bu şekil ulaşabilirler diye düşünmüştüm.

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Benim asıl sorunum şu hocam.5 yıllık avea hattım başkasının üzerine kayıtlı çıktı.sim kartı da kaybettim.yedeğini de çıkaramadım.ben de online işlemlerden yönlendirme yaparsam bana bu şekil ulaşabilirler diye düşünmüştüm.

Anladım açık hat kullanmamak gerektiğine iyi bir örnek olmuş. Sana yeni bir hat alıp onu arkadaşlarına bildirmekten başka çare görünmüyor gibi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt