Vodafone Hat Kesilirse Paranız İade

Sponsorlu Bağlantılar

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Hat Kesilirse Paranız İade
Evet arkadaşlar Vodafone'nin yeni reklamını görmüşsünüzdür.

Kapsama kampanyamız ile altyapımıza güvenimizin ispati olarak , Vodafone'lularla ücretli konuşmanız kesilirse,paranız gün içinde iade ediyoruz.

Arkadaşlar kampanyaya katılım ücretsiz ve katılım için yapmanız gereken tek şey 'KAPSAMA' yazıp 7000'e göndermek.

phasan

phasan

Üye
cok haklı vodafone en ıyısı vodafone

eren3546

eren3546

Üye
palavra bu gün iki defa görüşme esnasında bağlantı kesildi ama hattım dan tl gitti

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: phasan
phasan

phasan

Üye
palavra bu gün iki defa görüşme esnasında bağlantı kesildi ama hattım dan tl gitti
arkadaşım vodafone kayıt olanlarınkını diyor tl gitmeyecek diye kayıt olmadıysan gider tl

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
    Konu Sahibi
phasan arkadaşın dediğine ek bende şunu söyleyeyim eğer bedava konuşma sürenizden konuşmanızda hat kesilirse bedava TL veya DK larınızdan düşüm gerçekleşir. Yani kampanyaya bedava dakika ve TL'ler dahil değildir.

eren3546

eren3546

Üye
Sadece iki vodafonlu ile konuşurken bağlantı kesilirse tl olarak hattınıza yansımıyor 24saat içinde kullanım hakkı veriyor saçma bi kampanya

tempestshine

tempestshine

Üye
2 vodafonelu arası konuşurken hat kesilirse para gitmiyor.Diğer türlü ooooooooo.... :nono:

eren3546

eren3546

Üye
tempestshine 13:12:24 11.12.2011

2 vodafonelu arası konuşurken hat kesilirse para gitmiyor.Diğer türlü ooooooooo.... Alla alla ya vodafon hat kullanıyorum zaten hattan tl düşüyor 1dk sonra mesaj geliyor 24saat içinde kullanabilirsiniz diye hattından tl gidiyor

yilan53

Üye
ne yapacaksın en güzeli konuşacan konuşacan sonra jammer sinyal kesici olan bir camiye girip kopartacaksın :):)

время

время

Üye
Bence güzel bir kampanya.. Peki bu kaç günlük veya haftalık bilen var mı?

DarylDixon

DarylDixon

Üye
bide diyolarlarki vodafoneluların %99.4'ü kesintisiz konuşuyormuş.%0.6 diğer kısmı sadece ben dolduruyorum sanırım.

Üst Alt