Faturasız / Faturalı Vodafone Freezone yeni hat kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

yeumyang

yeumyang

Moderator
    Konu Sahibi
Vodafone Freezone yeni hat kampanyası
Yeni hat alan gençlere iletişim pass veya Müzik pass’ı 6 ay boyunca ücretsiz
Yeni hattını al, Müzik Pass veya İletişim Pass’den birini seç 6 ay boyunca popüler iletişim veya müzik uygulamalarını internetinden yemeden kafana göre kullan!
Yeni hattını al, tarifeni seç FreeZone’lu ol! Akivasyonunu tamamladıktan sonra Müzik Pass veya İletişim Pass’i seçmek için 7000’e SMS gönder:
Faturalilar genclikiletisim faturasizlar gencmizik yazıp 7000 e sms göndererek yararlanabilir Kampanya kapsamında Son 30 gün içerisinde yeni aktivasyon yolu ile Vodafone’a gelen 26 yaş altı faturalı ve faturasız aboneler 6 ay boyunca Genç Müzik Pass ya da Genç İletişim Pass paketlerinin sadece birisinden ücretsiz olarak faydalanabilir. Paketlere abonelik SMS yoluyla yapılacaktır. Ücretsiz paket faydaları her ay abonenin tarifesi yenilendikten sonra yüklenecektir. Bu kampanyadan Yeni Özgür Genç, Her Yer İndirim ve Cep Kazan tarifesine gelen aboneler faydalanamayacaktır. Abonenin paketi alış tarihinden 6 ay sonra paket otomatik olarak abonenin üzerinden kalkacaktır. Kotadan Düşmeyen Genç Müzik Pass ve Genç İletişim Pass Paketleri, Vodafone’un içerik sağlayıcılarıyla yaptığı anlaşmalara göre oluşturulan, içeriğini ve ücretlerini değiştirme/geliştirme hakkına sahip olduğu pakettir. Paketler sadece yurtiçi kullanım için geçerlidir. Paketin geçerlilik süresi onay SMS'inin gelmesinin ardından başlar. Vodafone, tarife ve kampanyalarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Kampanya 01.12.2018 tarihine kadar geçerlidir.
 
blastx

blastx

Üye
Enteresan. Cep Kazan tarifesi kapatilmamimis miydi??
 


Üst Alt