C6-01 i Olanlar İçeri Girebilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 i Olanlar İçeri Girebilirmi
Bu c6-01 de arka tarafında antenin sağında oynama var. Bu oynama sizdede varsa buraya yazabilirlermi . Forumda bi kaç kişide bu oynama vardı . Bu yolla nokia care e mesaj veyahut aramayla şikayetimizi (telefon değiştirme )belirtecez . Ben aslında anket yapacaktım ama yapmasını bilmiyorum.

TT1903

TT1903

Üye
Ben ilk aldığımda düşürdüm ondan oynuyo sanıyodum yalnız değilmişim demek ki gerçekten oynuyomuş :D

• Beğen
Tepkiler: enes_x
cyber

cyber

Üye
bende de oynuyo üst kasa

• Beğen
V/RS

V/RS

Üye
bende oynamıyor gayet sağlam :bilmm

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
@V/RS KAmeranın hemen sağ tarafında
Yarın bu kapağı oynayan kişiler nokia care e mesaj atabilirlermi . mesaj attığınızda 2- 3 saat sonra sizi telefonla arıyorlar . Buraya şikayetinizi belirlerseniz çok mabule geçer .

V/RS

V/RS

Üye
@V/RS KAmeranın hemen sağ tarafında
Yarın bu kapağı oynayan kişiler nokia care e mesaj atabilirlermi . mesaj attığınızda 2- 3 saat sonra sizi telefonla arıyorlar . Buraya şikayetinizi belirlerseniz çok mabule geçer .

hayır oynamıyor eminim hoparlörün olduğu yere de baktım üst kasayada baktım oynamıyor

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
asrabi

asrabi

Üye
Bende 1 kere düşürdüm benimde oynuyor

• Beğen

alperentpl

Üye
benimde oynuyor

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bende düşürdüm benimde oynuyor.

• Beğen

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
@alperentpl @asrabi
Yarın nokia müşteri hizmetlerini arayabilirmisiniz . burayada mesaj atabilirsiniz .
Ben bu kapak oynamasının hep arkasında duracağım .

baran241995

baran241995

Üye
benimde sağlam hiç bir yeri oynamıyor :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bendede oynuyordu sırf bunun için C7 aldım . :ehe:

• Beğen
Bomb City

Bomb City

Üye
benimki de oynuyor :D

• Beğen
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
ufacık bir oynama söz konusudur doğrudur. beni pek rahatsız etmiyor açıkçası

• Beğen

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
beni çok rahatsız ediyor . En çok mesaj yazarken ve pes oynarken kapak oynamasını hissediyorum

ciritcioglu

Üye
çevremdeki bir çok insana bu telefonu aldırdım oynama hemen hemen hepsinde var ama oyle abartılacak bir oynama yok yine de nokia yı sıkıstırmakta fayda var bu konuda :)

• Beğen

enes_x

Üye
    Konu Sahibi
yarın nokia musteri hizmetlerine şikayette bulununuz . Bu sorun bazı c6 cılarda var dersenüz. Telefon değiştirme isteklerinide söyleyiniz . Belki bi üst model telefon verirler

----------Eklendi @ 23:57:57 ---------- Yazıldı @ 23:54:35 ----------

ben telefona gözüm gibi baktm hala bakıyorum . 1 kere bile yere düşürmedim . Şıkıştırmakta tabiki fayda var . Bu bizim hakkımız

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
bu yazıları okudukça telefonuma daha çok ısınıyorum maşallah herşeyiyle mükemmel ve sıfır hata.. :-)

----------Eklendi @ 00:11:30 ---------- Yazıldı @ 00:08:45 ----------

yarın nokia musteri hizmetlerine şikayette bulununuz . Bu sorun bazı c6 cılarda var dersenüz. Telefon değiştirme isteklerinide söyleyiniz . Belki bi üst model telefon verirler

----------Eklendi @ 23:57:57 ---------- Yazıldı @ 23:54:35 ----------

ben telefona gözüm gibi baktm hala bakıyorum . 1 kere bile yere düşürmedim . Şıkıştırmakta tabiki fayda var . Bu bizim hakkımız

Ya arkadaşım ne komik komik yazıyorsunuz bi şikayetle nokia sana bi üst modelmi vercek ne güzel nerde bu arınin ballari:-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt