Masterthone
Üye
C5-03 v21.0.003 bM_S^Nimble-PRO_TürkçE.. :D
Arkadaşlar cfw yi Phonex le yüklüyoruz fakat biraz farklı Phonex le cfw yi açıp SırasıyLA şUNLARI YAPıN:
ÖNCE : fİLE menüsünden Producta tıklıyoruz buradan RM697 yi seçiyoruz
VE ardından üst menüden yine Flashin butonuna tıklayıp Firmware UpTDATE yi seçiyoruz..
SOnrA : gELEN MEnüden pHOnexin product içinde bulunan RM dosyamızı seçiyoruz (tabi bunların hepsinden önce indirdiğimiz Rm697 Klasorünü PhONExin içindeki Product Klasörüne atıyoruz)
vE: DeAD Phone Usb Flashing KUtusunu tıklayıp ardından alt sekmeden optiONS u tıklıyoruz..
bu kısıM ÖNEMLİ : GELEN MENÜDEN RM dosya içini görüyoruz buradan C5-03_SW_MC007_42_2G_4.0.fpsx ve
RM-697_21.0.003_prd.rofs2.V03 delete tusuyla siliyoruz ve ardından ADD tuşuna basıp
RM-697_21.0.003.rofs2_bM_S^NimblePRO V1_ i ekliyoruz yalnız burada tyP ı PPM
uSE-CASE İdE Backup/restore ve ve Refurbish olarak işaretliyoruz... sonra oK deyiP çıkıyoruz..
Aynı şekilde Phonexten CORE ve UDA larıda silip rardaki içinden çıkardığımız RM-697_21.0.003_prd.core_bM_S^Nimble-PRO V1_ (core) dosyasını ise seçin, type'ı Image olarak belirleyin, Use-case'i ise Backup/Restore ile Refurbish olarak seçin. RM697_719_013_U001.uda_bM_S^Nimble-PRO V1_ (uda ) içinde Type kısmına "Content", Use-case kısmına ise "Refurbish" i seçin, "OK"e tıklayın.
Cfw atma sırasında hata verip yeniden başlarsa korkmayın yeniden deneyin demeyin pili çıkartım takın cfw başarıyla yüklenmiş yani Cfw atıtırken 100 de 100 olsun sonra tele nokia yazısı gelio mavi ekranda onu gördün mü sonuc tamam hata versede sonuc kesin pili çıkarıp takıp güle güle kullanın bendede öyle oluyo çünkü önemli olan su cfw sırasında dosya aktarımının 100 de 100 tele aktarılması normalde atabilir teli kendide resetleyebilir program ilk dil İngilizce dil seceneklerinden Türkçeyi seçin ve keyfinize
tEK Sorunu var Anamenüde ç tuşu görünmüyo ama mesaj yazarken falan var EN ÖNEMLİSİ T9 da var
ç tUŞUNU görmeyişinin nedenide CFW mizde Navibarın da olmasıııı
Ayrıca Tuş Klidide yandaki kilit tuşundan kapatılıp açlıyıor artık..
Şimdi geLELimmm CFW mizin özeLLİKLERİNE
Silinenler
A. Help
B. Video call
C. Search
D. Vodaph0ne hs
E. Orange hs
F. Ovi store
G. Ovi maps (n0w latest gmaps)
Eklenen özellikLer
A. Mem check
B. Ramblow
C. Gmaps
D. winrar
E. Rompatcher 3.x + patches
F. winzip 1.0
G. Kill me
H. Autoinstaller(make e:\Thinkchange\e\)
I. Adobe Flash Lite v4.01.1
bunların YANI SIRA : BU ARADA TEL HAFIZASI 111MB
TEMA EFEKLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞ, SES ARTMIŞ,BİR ÇOK EV EKRANI TEMASI EKLENMİŞ,KİNETİK KAYDIRMA ARTTIRILMIŞ,OYUN PERFORMANSI ARTTIRILMIŞ
ARKADAŞlaR CFW yi aslıdan başka bi arkadaş Türkçeleştirecekti ama mırın kırın etme moduna girince iş başa düştü ben yaptım ufak tefek kusurlar olduysa şimdiden affola sabah 02.02 şuan bir an önce sizlerle paylaşak istedim....yinede Cfw nin asıl Sahibi Nevar27
işTE LİNKKKKK :
buda ROFS2 NİN Ç VE Ö HARFİNİN ÇÖZÜLMÜŞ HALİDİR DOSTLAR..
totti_pk DOSTUMUZ DÜZELTMİŞTİR.... İŞTE Link :
ÖNCE : fİLE menüsünden Producta tıklıyoruz buradan RM697 yi seçiyoruz
VE ardından üst menüden yine Flashin butonuna tıklayıp Firmware UpTDATE yi seçiyoruz..
SOnrA : gELEN MEnüden pHOnexin product içinde bulunan RM dosyamızı seçiyoruz (tabi bunların hepsinden önce indirdiğimiz Rm697 Klasorünü PhONExin içindeki Product Klasörüne atıyoruz)
vE: DeAD Phone Usb Flashing KUtusunu tıklayıp ardından alt sekmeden optiONS u tıklıyoruz..
bu kısıM ÖNEMLİ : GELEN MENÜDEN RM dosya içini görüyoruz buradan C5-03_SW_MC007_42_2G_4.0.fpsx ve
RM-697_21.0.003_prd.rofs2.V03 delete tusuyla siliyoruz ve ardından ADD tuşuna basıp
RM-697_21.0.003.rofs2_bM_S^NimblePRO V1_ i ekliyoruz yalnız burada tyP ı PPM
uSE-CASE İdE Backup/restore ve ve Refurbish olarak işaretliyoruz... sonra oK deyiP çıkıyoruz..
Aynı şekilde Phonexten CORE ve UDA larıda silip rardaki içinden çıkardığımız RM-697_21.0.003_prd.core_bM_S^Nimble-PRO V1_ (core) dosyasını ise seçin, type'ı Image olarak belirleyin, Use-case'i ise Backup/Restore ile Refurbish olarak seçin. RM697_719_013_U001.uda_bM_S^Nimble-PRO V1_ (uda ) içinde Type kısmına "Content", Use-case kısmına ise "Refurbish" i seçin, "OK"e tıklayın.
Cfw atma sırasında hata verip yeniden başlarsa korkmayın yeniden deneyin demeyin pili çıkartım takın cfw başarıyla yüklenmiş yani Cfw atıtırken 100 de 100 olsun sonra tele nokia yazısı gelio mavi ekranda onu gördün mü sonuc tamam hata versede sonuc kesin pili çıkarıp takıp güle güle kullanın bendede öyle oluyo çünkü önemli olan su cfw sırasında dosya aktarımının 100 de 100 tele aktarılması normalde atabilir teli kendide resetleyebilir program ilk dil İngilizce dil seceneklerinden Türkçeyi seçin ve keyfinize

tEK Sorunu var Anamenüde ç tuşu görünmüyo ama mesaj yazarken falan var EN ÖNEMLİSİ T9 da var
ç tUŞUNU görmeyişinin nedenide CFW mizde Navibarın da olmasıııı
Ayrıca Tuş Klidide yandaki kilit tuşundan kapatılıp açlıyıor artık..Şimdi geLELimmm CFW mizin özeLLİKLERİNE

Silinenler
A. Help
B. Video call
C. Search
D. Vodaph0ne hs
E. Orange hs
F. Ovi store
G. Ovi maps (n0w latest gmaps)
Eklenen özellikLer
A. Mem check
B. Ramblow
C. Gmaps
D. winrar
E. Rompatcher 3.x + patches
F. winzip 1.0
G. Kill me
H. Autoinstaller(make e:\Thinkchange\e\)
I. Adobe Flash Lite v4.01.1
bunların YANI SIRA : BU ARADA TEL HAFIZASI 111MB

TEMA EFEKLERİ DEĞİŞTİRİLMİŞ, SES ARTMIŞ,BİR ÇOK EV EKRANI TEMASI EKLENMİŞ,KİNETİK KAYDIRMA ARTTIRILMIŞ,OYUN PERFORMANSI ARTTIRILMIŞ

ARKADAŞlaR CFW yi aslıdan başka bi arkadaş Türkçeleştirecekti ama mırın kırın etme moduna girince iş başa düştü ben yaptım ufak tefek kusurlar olduysa şimdiden affola sabah 02.02 şuan bir an önce sizlerle paylaşak istedim....yinede Cfw nin asıl Sahibi Nevar27
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Türkçeleştirise yine eklicem tabiki onun yaptığınıda... TeşekkürLER DOSTLAR....işTE LİNKKKKK :
buda ROFS2 NİN Ç VE Ö HARFİNİN ÇÖZÜLMÜŞ HALİDİR DOSTLAR..
totti_pk DOSTUMUZ DÜZELTMİŞTİR.... İŞTE Link :
) dostum navibar var mı? Varsa ne işe yarıyor
Türkçeyi seçince finger use ev ekranı ve belle arayüzü bozuluyor. Eski haline dönüyor