Symbian belle için güzel uygulama püf noktalarını burda paylaşalım..

Sponsorlu Bağlantılar

lalezar___

lalezar___

Üye
    Konu Sahibi
Symbian belle için güzel uygulama püf noktalarını burda paylaşalım..
Merhaba arkadaşlar dün symbian belle yi güncelledim açıkçası çok hoşuma gitti

mesela symbian ana da ben sözlüğe yeni diller indiremiyordum bellede rahatlıkça indiriyorum

bataryanın yüzdesini göremiyorum

telefonu biraz daha hızlanmış hissediyorum

ilk güncelle yaptıgımda rehber gitmişti ve senkroze etmemiştim fakat sim de kayıtlı ise numaralar rehber ayarlarından sim numaralarını gösterebilrisniz sorunsuz rehberinize ulaşırsınız

ekran koruyucu saat gösteriliyor onu kaldırmak istedim fakat bulamadım bilen arkadaşlar varsa bilgi verirse iyi olur

UZUN LAFIN KISASI ARKADAŞLAR SYBİAN BELLE HAKKINDA UYGULAMALARI TELEFON İÇİN YARARLARI PROGRAMLAR TELEFONU DAHA GÜZEL KULLANABİLECEİĞİMİZ BİR ŞEKİL İÇİN BURDA BİLDİKLERİMİZİ BİRBİRİMZE AKTARALARIM TEŞEKKÜRLER.

furkitare

furkitare

Üye
Hocam son sorunuza cevap vereyim ki bataryanız bitmesin :))

Şu yoldan gidin

Menü->Ayarlar->Temalar->Ekran Koruyucu->Yok

seçeneğini işaretleyin . Çözüm tamamdır :oke:

• Beğen
Tepkiler: lalezar___
Febris

Febris

Üye
* tusuna basılı tutunca bluetooth acılır :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
aynen

FlaxLy

FlaxLy

Üye
Bir tanede benden ;

Ev ekranına basılı tuttuğunuzda Widget,Kısayol ekleyebilir, Duvar kağıdı değiştirebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
Febris

Febris

Üye
haa bitanede ben ekliyim şarj gostergesınden tutup aşagu çekince kısayol menusu acılır

FlaxLy

FlaxLy

Üye
haa bitanede ben ekliyim şarj gostergesınden tutup aşagu çekince kısayol menusu acılır

Evet Ekleme : O kısayol çubuğundan Bluetooth,Wi-fi,Mobil veri veya sessiz seçeneğizi tek tıklama ile açabilirsiniz.

akinorta

Üye
müzik player'da kapak üstünde parmak kaydırma hareketi yapınca önceki veya sonraki parçaya geçer

• Beğen
Tepkiler: RdvanA.
Bomb City

Bomb City

Üye
Annada yoktu böyle bi olay

akinorta

Üye
anna'da yoktu tabiki hiç olmazsa denk gelirdim ekranı parmağımla temizlerken :kop::kop:

.Murat.

.Murat.

Üye
annada vardı bu parça değişme olayı

uran22

Üye
şarjım 12 saati geçmiyor bitiyor :(

BİLSEM

Üye
İnsanlar bu tarz sitelere ellerindeki materyaller için bilgilenme amaçlı kayıt olmaktalar ve bu tarz sitelere üye olurken bilgi edinme amaçlı bir düşünce ile gelmekteler. Ancak bazı konularda bazı üyelerin, insanların bilgi edinme amacını ukala bir tavırla kendi şakalaşma noktalarına kadar getirdikleri görülüyor. Bu tarz siteler böyle sulu üyelerin sulu ukalalıkları ile büyüyemezler. Bölümlere vakıf olan bölüm sorumluların bu tarz bilgi kirliliklerini önlemelerini önemle rica ederim.

Bilgi edinmek için geldiğimiz bu sayfalarda yapılan ukalalıkları hiç bir üye hak etmemektedir.

İyi forumlar.

• Beğen
Tepkiler: yaves, Tuba, lalezar___ ve 3 diğerleri

Üst Alt