Skaptan
Emekli Yönetici
bende biraz önce yükledim acıkcası telefona yenilik geldi,yüklemeyenlere tavsiyemdir.şuan için bi hata vermedi üstelik kamerada düzelmiş.emeginize saglık
önemli değil dostum nedemek bi sorun olursa buradayız
bende biraz önce yükledim acıkcası telefona yenilik geldi,yüklemeyenlere tavsiyemdir.şuan için bi hata vermedi üstelik kamerada düzelmiş.emeginize saglık
ya arkadaşlar benLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu indirdim ama şifreli dosya için parolayı girin diyo parola nedirki ????
teşekkür ederim indiriyorum takıldığım yer olursa rahatsız edeceğim sizitekrar teşekkür ettim

hocam bi sorum daha olacak benim ama şimdi ben bu güncellemeyi yüklediğim zaman kiese bağlanmamda uygulama indirmemde falan sorun oluyormu ve bada 2 türkiyeye geldiğinde tekrar türkiye sürümünü yükleyebiliyormuyum
senin işine yarayacak fwLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburada yok[/QUO
hocam tamamdır yükledim fakat ingilizce telefon türkçeye nasıl döneceğim![]()
hocam KOR IRD ORS XEH XEZ çıktı TUR yokdil ayarlarındanayarlar kısmında birde *#5239870*# yaz ve presonfig seç ardından operator codeye *#27236*# yaz tur sec
hocam KOR IRD ORS XEH XEZ çıktı TUR yok
kor olanındada türkçe yok hocam csc dosyasının yerinekor olanıda kullanabilirsin
artık türkçe teşekkür ettim 
kor olanındada türkçe yok hocam csc dosyasının yerineLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu csc yi koydum sorun çözüldüartık türkçe teşekkür ettim
![]()

samsung s8530 sürümümü 2.0 a yükselttim.ama telefonun hızı yawaşladı.ciddi yawaşladı.normal mi? bi de yapmam gereken ayarlar neler?