Bada 2 FW Yükleme Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bende biraz önce yükledim acıkcası telefona yenilik geldi,yüklemeyenlere tavsiyemdir.şuan için bi hata vermedi üstelik kamerada düzelmiş.emeginize saglık

önemli değil dostum nedemek bi sorun olursa buradayız

pasabey19

pasabey19

Üye
ya arkadaşlar ben
bunu indirdim ama şifreli dosya için parolayı girin diyo parola nedirki ????

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben
bunu indirdim ama şifreli dosya için parolayı girin diyo parola nedirki ????

senin işine yarayacak fw burada şifresi yok

pasabey19

pasabey19

Üye
teşekkür ederim indiriyorum takıldığım yer olursa rahatsız edeceğim sizi :) tekrar teşekkür ettim

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
teşekkür ederim indiriyorum takıldığım yer olursa rahatsız edeceğim sizi :) tekrar teşekkür ettim

ne rahatsızlığı hocam başımızın üzerinde yeriniz var tüm üyelerimizin :)

müsait oldukça buralardayız

• Beğen
Tepkiler: pasabey19
pasabey19

pasabey19

Üye
hocam bi sorum daha olacak benim ama şimdi ben bu güncellemeyi yüklediğim zaman kiese bağlanmamda uygulama indirmemde falan sorun oluyormu ve bada 2 türkiyeye geldiğinde tekrar türkiye sürümünü yükleyebiliyormuyum

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hocam bi sorum daha olacak benim ama şimdi ben bu güncellemeyi yüklediğim zaman kiese bağlanmamda uygulama indirmemde falan sorun oluyormu ve bada 2 türkiyeye geldiğinde tekrar türkiye sürümünü yükleyebiliyormuyum

evet dostum tabikide orijinal roma dönme di bir konum var oradan bakabilirsin ayrıca apps yi tam şekliyle kullanabilirsin

pasabey19

pasabey19

Üye
Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
dil ayarlarından :) ayarlar kısmında birde *#5239870*# yaz ve presonfig seç ardından operator codeye *#27236*# yaz tur sec

pasabey19

pasabey19

Üye
kor olanıda kullanabilirsin
kor olanındada türkçe yok hocam csc dosyasının yerine bu csc yi koydum sorun çözüldü :) artık türkçe teşekkür ettim :)

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kor olanındada türkçe yok hocam csc dosyasının yerine bu csc yi koydum sorun çözüldü :) artık türkçe teşekkür ettim :)

bak çözmüşsün sende olayı hadi bakalım hayırlısı :)

kaangumuskiran

Üye
samsung s8530 sürümümü 2.0 a yükselttim.ama telefonun hızı yawaşladı.ciddi yawaşladı.normal mi? bi de yapmam gereken ayarlar neler?

ceycey111

ceycey111

Üye

kaangumuskiran

Üye
Xxkk5

ceycey111

ceycey111

Üye
LA1 i yüklemenizi öneririm

kaangumuskiran

Üye
versiyon farketmiyo mu s8530 larda.dolu versiyon war.

----------Eklendi @ 12:42:39 ---------- Yazıldı @ 11:52:36 ----------

LA1 yüklersem sorun olmayacağından emin misiniz?

ceycey111

ceycey111

Üye
ben kullanıyorum gayet stabıl sadece bazı yerlerde takılıyor

kemal_donmez

kemal_donmez

Üye
merhabalar sunum için çok teşekkür ederim. bada 2.0 ı kurdum türkçe olarak kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok fakat kies cihazı desteklemiyor hatası alıyorum. kies ten apps ye bağlanamıyorum. yapmam gereken ayar nedir?

Üst Alt