[Ilko Tsenov] Belle Shell v1.01(0) Symbian^1 Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
[Ilko Tsenov] Belle Shell v1.01(0) Symbian^1 Signed
Telefonunuzu Nokia Belle görünümüne kavuşturan uygulamadır. Kullanımını öğrenmek için aşağıdaki videoyu izleyiniz.
En iyi simgeler için yandaki temayı kurunuz (Nokia Evolve):
Yükleme sorunlarını çözmek için bakınız:
Uygulamayı destekleyen telefon modelleri: Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia X6, Nokia X6 8GB, Nokia X6 16GB, Nokia 5228, Nokia 5230, Nokia 5233, Nokia 5235 Comes With Music, Nokia 5250, Nokia N97, Nokia N97 Mini, Nokia 5530 XpressMusic, Nokia C5-03, Nokia C5-06, Nokia C6

[video=youtube;-ymXh5FjcOE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-ymXh5FjcOE[/video]​

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 123456hsn123456, Quaxl, caner5588 ve 11 diğerleri

uribaju

uribaju

Üye
çok beğendim bu ne böyle biz belle güncelleştirmesini boşuna almışız bellenin aynısı bu :ehe

cyber

cyber

Üye
valla ya

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
çok kalite paylasim valla.

ayran3883

ayran3883

Üye
amele bence

Astrosman

Astrosman

Üye
Teşekkürler

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Video'ya bi baktım da şöyle,nokia mesaj veriyo gibi v5 kullanıcılarına :D
Sizin teller yemez bunları demek gibi :D

fikrizabit

Üye
ben yükledim ama bi türlü açılmıyor neden acaba

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Şu an indiriyorum

akifd

akifd

Üye
öncelikle slmlar ben x6 16gb kullanıcısıYIM programı indirdim yükledim yüklerlen Qt bileşeni eksik yinede yüklensin mi diye uyardı cihaz ben devam ettirdim yine sordu ben evet dedim ve yüklendi yüklü uygulamalarda program görünüyor ama açılmıyor öyle boş bir kutu gibi duruyor acaba bir bilginiz varmı teşekkür ederim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
öncelikle slmlar ben x6 16gb kullanıcısıYIM programı indirdim yükledim yüklerlen Qt bileşeni eksik yinede yüklensin mi diye uyardı cihaz ben devam ettirdim yine sordu ben evet dedim ve yüklendi yüklü uygulamalarda program görünüyor ama açılmıyor öyle boş bir kutu gibi duruyor acaba bir bilginiz varmı teşekkür ederim
Qt sorunu var bunları yapın:

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye

Qt yok bunu kur www.maxicep.com/symbian-s60v5-siste...on-e-supported-nokia-samsung-sony-601079.html

----------Eklendi @ 00:09:57 ---------- Yazıldı @ 00:07:59 ----------

Süpermiş Sensation Kardeş Teşekkürler

vedatvedat

vedatvedat

Üye
Qt yükledim ama yine açılmadı program C5-03 de çalışmadı

devil1903

devil1903

Üye
Telefonuma kurup çalıştırdım fakat 2. bir programı çalıştırmaya gücü yetmedi. 60MB ramden 10MB ram kaldı. İyi güzel hoş bir uygulama fakat s60v5 kullanıcıları için ram canavarı.

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503
akifd

akifd

Üye
kardeşim yapıyorsunuz bir güzellik ama Qt sonra indir mobility sonra indir yine çalışmasın ne gereği var bu milleti bu kadar yormaya vhome yada vmenü gibi uygulamaları geliştirin yükleyince sorunsuz çalışsın millet sizden bunu bekliyor yani maxicep te yokmu böyle biri yapsın bir uygulama direk indir yükle çok teşekkür alır onu gelgec biri rahmet olsun derde ona yeter işte yoksa çoğu program ovi.de var yinede emeğine saygım var soğ ol

lasvetorus

lasvetorus

Üye
bendede calismadi zannedersem ram yetmiyor.Zaten telefonumun acilisinda 48mb ram oluyor.Oda calistiramiyor.Halbuki QT de yuklu.

66virus66

66virus66

Üye
Birader Allah tuttuğunu altın etsin aynı belle menüsünden duvar kağıtlarına widgetlere kadar

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt