Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu modem gibi kullanmak
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ager34
Üye
Konu Sahibi
Telefonu modem gibi kullanmak
Arkadaşlar telefonu modem gibi kullanılmasını saglayan bie program arıyorum varmıdır örn.ben tel ile wlan bir aga bağlanıp sonra o ağı diğer bir pc ye benim tli modem olarak kullanıp pc den wlan agına baglanmak istiyorum.
cihatyılmaz
Üye
joiku spot kullanabilirsin wlan modem olarak kullanmak için ovide var zaten ama istersen bluethooth yada usb ile nokia sutie e bağlanıp oradan internete bağlan diyerek te yapabilirsin
ager34
Üye
Konu Sahibi
anlıyorum ben telefonun şebekesini değil cep ile bağlandığım wlan agını yine cep ile pc de kullanmak istiyorum juki mobil veriyi wlan olarak paylaşıyor umarım ne demek istediğimi anlamışsındır
arkadaşın dediği bu değil kardeş... dediğini anladım ama onun bi yöntemini bilmiyorum kurtuluş abinin face teki grubuna bi yaz bakalım ne cevap gelicek.
aleranol
Üye
arkadaşım benim bildiğim kadarıyla telefonu router olarak kullanamazsın yani modemin bağlantısını dağıtan araç olarak.Çünkü wifinin aynı anda bağlantı alıp bağlantı dağıtabileceğini sanmıyorum. Yani hem modeme hemde diğer cihazlarla bağlantı. Hatta s2 de router olarak kullanma özelliği de vardı. Sanırım donanımsal. Bulursan bana özel mesaj atarsan sevinirim
benighted
Üye
zaten sacma degilmi ki wifi neden telefonla dagitmak istiyorsun ki bu gorevi zaten modem goruyor
Bir sebebi barki konu açıldı bende biliyorum okadarını.yardım amaçlı cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
aleranol
Üye
ha hadi modemin alanı yetersiz çekmiyo telefonla ekstra mesafe alırım gibi bişey diye düşündüm bu durumu. Ama olsa bende çoktan bulmuştum gerçi hala arıyorum
ysnlis anladin herhalde bnm demek istedigim bu dedigine gerek olmadigi icin byle bir program da yok bunu soylemeye calismistim ama sen yanlis anlamissin demekki olsun canin sagolsun bulursan artik forumdakileri de haberdar edersin.