Belle ' De sorun yok ..Nokıa Suıte' den guncellemeler Sorunlu ..

Sponsorlu Bağlantılar

SilentOne

SilentOne

Üye
Sorun burda kim haklı kim haksız değil doğru olanı bulmak, mesela aşağıda linkte ki videoyu indirip telefona atıp dosya yöneticisiyle açmayı ve sonuna kadar izlemeyi dener misiniz? flv değil mp4 videodur.

1.2mb boyutu büyük değil komikte bir video sonuna kadar izleyebilirseniz eğlenirsiniz de.
tabi cnm windows media player bile hata verdi 5.snden sonra bırak telefonda hata verir bide artistlik yapıyor oncec media playerde dene başka bir programda değil sonra yap artistliğini

----------Eklendi @ 01:04:57 ---------- Yazıldı @ 01:02:13 ----------

onu geçtim vlc gom wp cinema home bsplayer 5.snden sonra hata veriyor sen hala telefon bunu açarsa die artistik yapıyon ayıp ya

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Şu flv açıyor diyenler sanırım youtube'dan sadece video izliyor çünkü belle'de video sorunu var, flv izliyorum diye iddia edenler ben flash attım çatır çatır izliyorum diyenler kanıtlasınlar lütfen öyle lafla olmuyor, bu sorun tüm dünya genelinde olan bir sorun iken araştırdığım kadarıyla kimse doğru düzgün flv izleyemezken siz nasıl izliyorsunuz kanıt alabilir miyiz?

Belle'de şuan bilinen sorunlar, video sorunu flv videolarının %90'nını açmıyor avi dosyalarının ise %50 civarını açmıyor, ben anna'da izlediğim tüm videoları denedim 100 tane flv videodan sadece 1 tanesini açtı 10 tane avi'den 5ini açtı, video player sorunu var belle'de kimse bende sorun yok diyemez diyen de kanıtlasın(telefonun kendi video oynatıcısı için söylüyorum harici yüklenen oynatıcılar için değil).

Belle'de batarya sorunu yok güncellediğim günden bu yana doğru düzgün şarj etmememe rağmen hiç güç tasarrufuna geçmedi yani o kadar azalmadı anna'da olsa defalarca şarj etmiştim.

katılıyorum çok doğru budur ışte

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
TAMAM NEYSE :) .herşeye rağmen nokia. Kapatalım konuyu.

alibyr1

Üye
Sorun burda kim haklı kim haksız değil doğru olanı bulmak, mesela aşağıda linkte ki videoyu indirip telefona atıp dosya yöneticisiyle açmayı ve sonuna kadar izlemeyi dener misiniz? flv değil mp4 videodur.

1.2mb boyutu büyük değil komikte bir video sonuna kadar izleyebilirseniz eğlenirsiniz de.

Bilgisayarda Media player açıyor ama bir süre sonra hata veriyor.Sonuna kadar izlenemiyor.Bence telefonda değilde videoda hata var.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bazı mesajları göndermiyor bende. Sorun bu.

_ardaa

_ardaa

Üye
Bilgisayarda Media player açıyor ama bir süre sonra hata veriyor.Sonuna kadar izlenemiyor.Bence telefonda değilde videoda hata var.

Harbiden öyleymiş nette izledim sonuna kadar sonra bilgisayara indirdim inerken eksik inmiş olmalı idm ile indiriyorum hiç yapmazdı böyle ona güvenerek denemedim bilgisayarda sorun videodaymış, ama diğer söylediklerim halen geçerli sadece bu video inerken sorunlu inmiş.

----------Eklendi @ 11:29:04 ---------- Yazıldı @ 11:08:34 ----------

tabi cnm windows media player bile hata verdi 5.snden sonra bırak telefonda hata verir bide artistlik yapıyor oncec media playerde dene başka bir programda değil sonra yap artistliğini

----------Eklendi @ 01:04:57 ---------- Yazıldı @ 01:02:13 ----------

onu geçtim vlc gom wp cinema home bsplayer 5.snden sonra hata veriyor sen hala telefon bunu açarsa die artistik yapıyon ayıp ya

Sen önce yorum yapmayı yazılanları okumayı öğren sonra yaz olur mu?

covar

covar

Üye
Arkadaşlar flv dosya oynatırken videoyu actığınıza biraz ileri sardırın videoyu calışacaktır kesinliklikle video ama sadece videoya tıklayıp bakarsanız videoyu oynatmıyor ne yazıkki bi deneyinde bakın :)

blackbird48

blackbird48

Üye
o sorun yok diyen arkadaşlar ses komutuyla arama yapma ve uygulama açma özelliğini kullanabiliyorlarmı acaba
arkadaşım ana ekrana widget ekle ses komut sembolu getir olay b itmiştir birazcık araştırın lütfen güncelleme mükemmel

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım ana ekrana widget ekle ses komut sembolu getir olay b itmiştir birazcık araştırın lütfen güncelleme mükemmel

teşekkür ederim buldum aramıştım ama gözümden kaçmış sanırım

Buğra60

Buğra60

Üye
Telefonuma hack ile ilgili en ufak bi program dosya vs yüklemedim, sistem ayarlarında hiçbir değişiklik yapmadım -yüklediğim uygulamalar yüzünden istemeden değişiklik olduysa bilemem, ki olacağını da sanmıyorum-, güncelleme geldikten sonra da sadece hafıza kartımı çıkarıp telefonu suite'e bağladım belleye geçtim. Ne hack ne flash hiç birini yapmadım, aslına bakarsanız yapmayı da pek istemiyorum. Yani telefondaki programlar ve bikaç alternatif uygulamayla her işimi gayet rahat halledebilirken buna pek de ihtiyacım olmuyor. Ne widgetlarda, ne şarj süresinde, ne mesajlarda, ne konuşmalarda, ne internet hızında, ne izlediğim videolarda, ne telefon hızında hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadım Allah'a şükür. Bunların üstüne ayrıca telefon ve internet hızı bana göre arttı, kamera çekimi de çok farkedilmese anna'dan iyi diye düşünüyorum. İnternetten video izleme sorununa gelince, şu ana kadar istediğim her videoyu izledim. Bilgisayarımdan da telefona attığım her videoyu sorunsuzca açtı.

Bunlar kendi telefonumda gördüğüm şeyler. Yazılım yükleme, format atma, hack, flash ve buna benzer birçok konuda en ufak bir bilgim yoktu. Forumda az çok gezdiğim okuduğum kadarıyla biliyorum şu anda. Onda da hala herhangi birini yapacak kadar değil.

Yani şunu demek istiyorum. Eğer sorun suite'de olsaydı forumun en acemisi olarak bende de hatalar olurdu değil mi? O zaman ya bilmeden doğru şekilde yükledim ben, ya da sizin görüşlerinizde hata var. Çünkü genel bi sorun olasaydı herkeste olurdu. Bunlar kesinlikle tartışmak için değil, sadece söylediklerinize karşı benim gördüklerim.

n000k

n000k

Üye
Telefonuma hack ile ilgili en ufak bi program dosya vs yüklemedim, sistem ayarlarında hiçbir değişiklik yapmadım -yüklediğim uygulamalar yüzünden istemeden değişiklik olduysa bilemem, ki olacağını da sanmıyorum-, güncelleme geldikten sonra da sadece hafıza kartımı çıkarıp telefonu suite'e bağladım belleye geçtim. Ne hack ne flash hiç birini yapmadım, aslına bakarsanız yapmayı da pek istemiyorum. Yani telefondaki programlar ve bikaç alternatif uygulamayla her işimi gayet rahat halledebilirken buna pek de ihtiyacım olmuyor. Ne widgetlarda, ne şarj süresinde, ne mesajlarda, ne konuşmalarda, ne internet hızında, ne izlediğim videolarda, ne telefon hızında hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadım Allah'a şükür. Bunların üstüne ayrıca telefon ve internet hızı bana göre arttı, kamera çekimi de çok farkedilmese anna'dan iyi diye düşünüyorum. İnternetten video izleme sorununa gelince, şu ana kadar istediğim her videoyu izledim. Bilgisayarımdan da telefona attığım her videoyu sorunsuzca açtı.

Bunlar kendi telefonumda gördüğüm şeyler. Yazılım yükleme, format atma, hack, flash ve buna benzer birçok konuda en ufak bir bilgim yoktu. Forumda az çok gezdiğim okuduğum kadarıyla biliyorum şu anda. Onda da hala herhangi birini yapacak kadar değil.

Yani şunu demek istiyorum. Eğer sorun suite'de olsaydı forumun en acemisi olarak bende de hatalar olurdu değil mi? O zaman ya bilmeden doğru şekilde yükledim ben, ya da sizin görüşlerinizde hata var. Çünkü genel bi sorun olasaydı herkeste olurdu. Bunlar kesinlikle tartışmak için değil, sadece söylediklerinize karşı benim gördüklerim.
peki daha ben teli yeni aldığım zaman pcden flv formatlı videoları tele yüklemeye çalıştım uyararak yükledi bu formatı açamayabilir diye. yinede yükledim ve oynatmadı!! şimdi hata yinemi bende oldu acaba??? yeni daha kutudan yeni çıkarmışım.. ozamanda bu sorun vardı bende.. hiç alakası bile yok flaşlama yzünden sorun oluyormuş falan.. iyi madem ben size birşey söyliyim siz sanıyormusunuzki servise yada nokia shop a güncelleme için verdiğinizde suitten güncelleyiveriyorlar??? hayır phoenix kullanıyor, kendi gözümle gördüm.. onlarda flaş atıyorlar tele.. o yüzden hiç kalkıpta kimse bana demesin flaş teli bozar diye..

Buğra60

Buğra60

Üye
peki daha ben teli yeni aldığım zaman pcden flv formatlı videoları tele yüklemeye çalıştım uyararak yükledi bu formatı açamayabilir diye. yinede yükledim ve oynatmadı!! şimdi hata yinemi bende oldu acaba??? yeni daha kutudan yeni çıkarmışım.. ozamanda bu sorun vardı bende.. hiç alakası bile yok flaşlama yzünden sorun oluyormuş falan.. iyi madem ben size birşey söyliyim siz sanıyormusunuzki servise yada nokia shop a güncelleme için verdiğinizde suitten güncelleyiveriyorlar??? hayır phoenix kullanıyor, kendi gözümle gördüm.. onlarda flaş atıyorlar tele.. o yüzden hiç kalkıpta kimse bana demesin flaş teli bozar diye..

Ben flash teli bozar falan demedim, ki yapmadığım, fikrimin olmadığı birşey için diyemem de zaten. Bu konuda birşey bilmediğim halde suite'den adımları takip ederek güncelledim ve söylenilen sorunlarla karşılaşmadım. Eğer yazılımda bir hata varsa herkeste olması lazım, yanlış mıyım? Demek istediğim sadece bu.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
​ben rahatım valla .. İstedıgım cogu ozellıgı toplamıs nokıa n8 de ... yanı bundan fazlasıda artık ılerıye artık ..

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Sorun 0609 versiyonunda bence . C7 icin guzel Cfw cikmazsa hala 0607 ' de kalicam daha stabil bence .

TheMadness

TheMadness

Üye
Sorun 0609 versiyonunda bence . C7 icin guzel Cfw cikmazsa hala 0607 ' de kalicam daha stabil bence .

Sızıntı 0609 çıksaydı sizin için... N8 deki çok stabil hatta aynısı gibi daha iyisi daha orjinale geçmedim.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Gecme cok sorunu var . Ben suan memnunum yazilimdan . :) Tek sorunum tus kilitlerken titresimin kapali olmasi . Sirf bunun icin orjinale gecesim geliyor.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
ilk suiteden güncelledim bir kaç hata vardı sonra flash attım sorunsuz.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
3 4 EKsık var bellede .. onuda sanırsam ılk guncellemede duzeltırler ...
Cunlu bu eksıklerın suclusu biz kullanıcılarız sanırsam ... cunku belle ye cok yogun talep gelmıs turkıyeden :D acele etık ..

SilentOne

SilentOne

Üye
Harbiden öyleymiş nette izledim sonuna kadar sonra bilgisayara indirdim inerken eksik inmiş olmalı idm ile indiriyorum hiç yapmazdı böyle ona güvenerek denemedim bilgisayarda sorun videodaymış, ama diğer söylediklerim halen geçerli sadece bu video inerken sorunlu inmiş.

----------Eklendi @ 11:29:04 ---------- Yazıldı @ 11:08:34 ----------

Sen önce yorum yapmayı yazılanları okumayı öğren sonra yaz olur mu?

sen de bir video paylaşırken dikaatli olda bozukl dosya verme olurmu ?

Üst Alt