Telefonuma hack ile ilgili en ufak bi program dosya vs yüklemedim, sistem ayarlarında hiçbir değişiklik yapmadım -yüklediğim uygulamalar yüzünden istemeden değişiklik olduysa bilemem, ki olacağını da sanmıyorum-, güncelleme geldikten sonra da sadece hafıza kartımı çıkarıp telefonu suite'e bağladım belleye geçtim. Ne hack ne flash hiç birini yapmadım, aslına bakarsanız yapmayı da pek istemiyorum. Yani telefondaki programlar ve bikaç alternatif uygulamayla her işimi gayet rahat halledebilirken buna pek de ihtiyacım olmuyor. Ne widgetlarda, ne şarj süresinde, ne mesajlarda, ne konuşmalarda, ne internet hızında, ne izlediğim videolarda, ne telefon hızında hiçbir olumsuz durumla karşılaşmadım Allah'a şükür. Bunların üstüne ayrıca telefon ve internet hızı bana göre arttı, kamera çekimi de çok farkedilmese anna'dan iyi diye düşünüyorum. İnternetten video izleme sorununa gelince, şu ana kadar istediğim her videoyu izledim. Bilgisayarımdan da telefona attığım her videoyu sorunsuzca açtı.
Bunlar kendi telefonumda gördüğüm şeyler. Yazılım yükleme, format atma, hack, flash ve buna benzer birçok konuda en ufak bir bilgim yoktu. Forumda az çok gezdiğim okuduğum kadarıyla biliyorum şu anda. Onda da hala herhangi birini yapacak kadar değil.
Yani şunu demek istiyorum. Eğer sorun suite'de olsaydı forumun en acemisi olarak bende de hatalar olurdu değil mi? O zaman ya bilmeden doğru şekilde yükledim ben, ya da sizin görüşlerinizde hata var. Çünkü genel bi sorun olasaydı herkeste olurdu. Bunlar kesinlikle tartışmak için değil, sadece söylediklerinize karşı benim gördüklerim.