Belle ' De sorun yok ..Nokıa Suıte' den guncellemeler Sorunlu ..

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
eee kendi playerinde açamıcaksa ben napayım bu tel?? baştan öyle desene madem!! demekki flv dosyalrını açmak için başka bir program kullanıyorsun.. söylesene baştan.. demekki ne imiş.. nokia nın kendi playerı flvleri açamıyor!!!bu kadar basit..

sorunsuz anna ve bellede tum flvleri aciyor neredeyse. Kendi pleyeri :)

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
eee kendi playerinde açamıcaksa ben napayım bu tel?? baştan öyle desene madem!! demekki flv dosyalrını açmak için başka bir program kullanıyorsun.. söylesene baştan.. demekki ne imiş.. nokia nın kendi playerı flvleri açamıyor!!!bu kadar basit..

Yazılımda hataa yapmısım kusura bakma kardes...
Sonradan yukleme bır programla degıl... Kendı sıstemınde yuklu bır uygulamayla rahatlıkla calıstırıyor ..

yıldız kare 0000 kare yap en alta ın flash player destegının oldugunu goreceksın ;) .. Sen acamıyorsan baska

----------Eklendi @ 23:31:34 ---------- Yazıldı @ 23:28:04 ----------

Ve Nokıa nın kendı player lerı birtek flv değil ... avi ye kadar . kendı sıstemıyle oynatıyor emın ol ...
N8 kullanıyorum 1 senedır .. cıhazın bılmedıgım daha nıce ozellıklerı var .. Sen bence n8 ı ıncelemeye bak .. ;)

_ardaa

_ardaa

Üye
Şu flv açıyor diyenler sanırım youtube'dan sadece video izliyor çünkü belle'de video sorunu var, flv izliyorum diye iddia edenler ben flash attım çatır çatır izliyorum diyenler kanıtlasınlar lütfen öyle lafla olmuyor, bu sorun tüm dünya genelinde olan bir sorun iken araştırdığım kadarıyla kimse doğru düzgün flv izleyemezken siz nasıl izliyorsunuz kanıt alabilir miyiz?

Belle'de şuan bilinen sorunlar, video sorunu flv videolarının %90'nını açmıyor avi dosyalarının ise %50 civarını açmıyor, ben anna'da izlediğim tüm videoları denedim 100 tane flv videodan sadece 1 tanesini açtı 10 tane avi'den 5ini açtı, video player sorunu var belle'de kimse bende sorun yok diyemez diyen de kanıtlasın(telefonun kendi video oynatıcısı için söylüyorum harici yüklenen oynatıcılar için değil).

Belle'de batarya sorunu yok güncellediğim günden bu yana doğru düzgün şarj etmememe rağmen hiç güç tasarrufuna geçmedi yani o kadar azalmadı anna'da olsa defalarca şarj etmiştim.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Şu flv açıyor diyenler sanırım youtube'dan sadece video izliyor çünkü belle'de video sorunu var, flv izliyorum diye iddia edenler ben flash attım çatır çatır izliyorum diyenler kanıtlasınlar lütfen öyle lafla olmuyor, bu sorun tüm dünya genelinde olan bir sorun iken araştırdığım kadarıyla kimse doğru düzgün flv izleyemezken siz nasıl izliyorsunuz kanıt alabilir miyiz?

Belle'de şuan bilinen sorunlar, video sorunu flv videolarının %90'nını açmıyor avi dosyalarının ise %50 civarını açmıyor, ben anna'da izlediğim tüm videoları denedim 100 tane flv videodan sadece 1 tanesini açtı 10 tane avi'den 5ini açtı, video player sorunu var belle'de kimse bende sorun yok diyemez diyen de kanıtlasın(telefonun kendi video oynatıcısı için söylüyorum harici yüklenen oynatıcılar için değil).

Belle'de batarya sorunu yok güncellediğim günden bu yana doğru düzgün şarj etmememe rağmen hiç güç tasarrufuna geçmedi yani o kadar azalmadı anna'da olsa defalarca şarj etmiştim.

Valla kardes 3 kurusluk bır teelefon ıcın kımseye yalan soyleyecek degılım ..Bekle hemen vıdeoyu upload edıyorum bakın bakalım acıyormuymus ..

mrfatih13

Üye
açıyor arkadaşlar az önce youtube ye girdim belle n8 açıyor

mrfatih13

Üye
site soyle deneyim

pRime.

pRime.

Üye
Güncelleme bir şekilde kullanıcı ayarlarıyla ve uygulamalarla çakışınca saçma sapan sorunlar ve eksiklikler meydana geliyor. Herkeste olmadı ama normal güncelleyenlerin bir kısmı sorun yaşıyor. Flaşlayanlarda ise sıkıntı yok.

Quaresma53

Quaresma53

Üye
ya ne saçma bi konu bu ya nokia suite ile güncellemek kadar düzgün hiçbir yol olamaz birader saçma bi konu açtığın yetmezmiş gibi bide saçmalamışsın altına flaş falan bişiler anlatıyosun adam orjinal güncellemeyi nasıl yükleticek başka ? ben ordan yükledim hiçbi sıkıntı yok çakma belle olmadığından bence ;) flaş vs ata ata telefonları mal edip sonrada yok ben şöyle sorun yaşıyorum yok ben böyle dertliyim diyenlere takılmayın baştan hakettilere çünkü ;)

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
ya ne saçma bi konu bu ya nokia suite ile güncellemek kadar düzgün hiçbir yol olamaz birader saçma bi konu açtığın yetmezmiş gibi bide saçmalamışsın altına flaş falan bişiler anlatıyosun adam orjinal güncellemeyi nasıl yükleticek başka ? ben ordan yükledim hiçbi sıkıntı yok çakma belle olmadığından bence ;) flaş vs ata ata telefonları mal edip sonrada yok ben şöyle sorun yaşıyorum yok ben böyle dertliyim diyenlere takılmayın baştan hakettilere çünkü ;)

Saçmalıkla alakası yok kardess... Doğruları soyluyoruz burda .. n8 flv vıdeo acıyor ..!! ınanmayan arar nokıa destek hattını sorar .. zormu bu kadar .. bı konu actık saygınız olsun ..

_ardaa

_ardaa

Üye
Sorun burda kim haklı kim haksız değil doğru olanı bulmak, mesela aşağıda linkte ki videoyu indirip telefona atıp dosya yöneticisiyle açmayı ve sonuna kadar izlemeyi dener misiniz? flv değil mp4 videodur.

...

Quaresma53

Quaresma53

Üye
benm sorunum video olayına değilki dostum ovi suite hatalı güncelliyo gibi bi başlık var yanlışmıyım ?

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Sorun burda kim haklı kim haksız değil doğru olanı bulmak, mesela aşağıda linkte ki videoyu indirip telefona atıp dosya yöneticisiyle açmayı ve sonuna kadar izlemeyi dener misiniz? flv değil mp4 videodur.

1.2mb boyutu büyük değil komikte bir video sonuna kadar izleyebilirseniz eğlenirsiniz de.

Bak kardes.. Gece gece yalancı cıkmamak ıcın yataktan kalkıp vıdeo cektıp.. flv ızledıgım bı vıdeo ... suan upload edıyorum . bıraz bulanık ama ınşallah senı tatmın eder. ınanmazssın dıyerekten ekran goruntulerıde aldım .. !!!

----------Eklendi @ 00:24:44 ---------- Yazıldı @ 00:17:48 ----------

benm sorunum video olayına değilki dostum ovi suite hatalı güncelliyo gibi bi başlık var yanlışmıyım ?

Benım dıyecegım sudur kı kardes .. Ovı den guncellemelerın 100 de 90 ında ıllakı bır ıs cıkıyor ... Ovı ye suc bulmuyorum .. Ovı den yukleyenlerın yanlısında suc buluyorum ...

_ardaa

_ardaa

Üye
Seni yalancı çıkarmak gibi bir derdim yok konu başlığın ve iddiaların için yazdım sadece ve benim anna'da izlediğim flv videolarının 100 taneden 1 tanesini açıyor dedim sende ki video açılabilir youtube videolarını açıyor h264 codecle kodlanmış videoları açıyor.

Sen yukarıda verdiğim linki indirip denedin mi sonuna kadar izleyebildin mi?

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
_ardaa kardesim buyur bakalım ..
<span style="color:#ff0000;"><u><strong>[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/838/xejj.mp4/[/video]

Buyrun ınanmayan arkadaslarım bunlarda resımler ...

----------Eklendi @ 00:35:10 ---------- Yazıldı @ 00:32:38 ----------

3 kurusluk cıhaz ıcın bırbırıımızı kırmaya değmez .. ama ınan kardesım n8 e flv avı vız gelır ...
Acıyor yanı .. Sen benım demek ıstedıklerıımı yanlıs anlamıssın ... Her ne dedıysem kusura bakma kardesım ...hakkını helal et ;)

BİLSEM

Üye

1.2mb boyutu büyük değil komikte bir video sonuna kadar izleyebilirseniz eğlenirsiniz de.
Ben bu videoyu denedim izletiyo ancak bir kaç saniye sonra telefonu yeniden başlatıyor. Sebebi nedir?

_ardaa

_ardaa

Üye
Sebebi belle'de ki video sorunu, bu videoyu görenlerin indirip sonuna kadar izlemeyi denemelerini istiyorum bakalım kaç kişi sonuna kadar izleyebilecek ona göre video sorunu daha net anlaşılır.

benighted

benighted

Üye
_ardaa kardesim buyur bakalım ..
<span style="color:#ff0000;"><u><strong>[video]http://imageshack.us/clip/my-videos/838/xejj.mp4/[/video]

Buyrun ınanmayan arkadaslarım bunlarda resımler ...

----------Eklendi @ 00:35:10 ---------- Yazıldı @ 00:32:38 ----------

3 kurusluk cıhaz ıcın bırbırıımızı kırmaya değmez .. ama ınan kardesım n8 e flv avı vız gelır ...
Acıyor yanı .. Sen benım demek ıstedıklerıımı yanlıs anlamıssın ... Her ne dedıysem kusura bakma kardesım ...hakkını helal et ;)

bu video yu bnde acti.ben netten dizi indirip telde izliyorum flv biciminde onlari acmiyor yabancidiziizle.com da supernatural in ilk sezonlarindan herhangi bi bolumu tekpart seklinde yap ve izlemeyi denermisin olacakmi. Simdiden soyleyim yanlis anlama yalanci cikartmak degil niyetum sadece sorun bende mi degil mi anlamaya calisiyorum

_ardaa

_ardaa

Üye
Bizde onu anlamaya çalışıyoruz bu sorunu yalayan çok insan var böyle testlerle sorun genel mi yoksa değil mi onu öğrenmeye çalışıyoruz, mesela takip ettiğim anime dizi var anna'da hepsini sorunsuz izlerken(avi formatında üstelik) belle de 10 taneden 5 tanesini açmadı, flv videolarının da 100 taneden 1 tanesini falan açtı(dosya yöneticisi ile).

Birde yukarıda verdiğim linkteki videoyu izlemeye çalışırsanız biraz daha net anlaşılır sanırım sonuna kadar izleyemeden telefon reset atıyor şimdiye kadar 2 kişide oldu bu olay.

ggokhan08

Üye

Öncelikle Merhaba Arkadaslar..
Belle 1.haftasını doldurmadan . BinbirÇesit sorunlar yaşayan arkadaslarımız var.
Ama Nedense Bu sorunu yaşayanların hepsi Nokıa Suıte den guncelleme yapmıs.
Ve sorunları da Soyle..
Sorun 1 ..
Video İzleyememe Sorunu..
Sorun 2 ..
Batarya Sorunu...
Sorun3
Kamera PIxel Sorunu
Sorun4
Internet'E Gırememe Sorunu ...,

Ben cıhazıma phoneıx destegıyle belle yı yukledım
Rahatca video izleyebılıyorum
Kalibrasyonu tamamladım bataryam 3 gun rahat gıdıyor.
kameram mukemmel cekıyor.,
İnternet e de bambaska bı hızla baglanıyorum ..

Yanı dıyecegım su kı ..
Bellede sorun yasayan arkadaslarım . Belle de hıc bır sıkıntı yok.
Sıkıntı nokıa suıte de ... Phoneıx le bı yazılım atın .
Bellenın tadını cıkarın ..;)

Saygılar Mehmet..

Dostum ben nokia suite den güncelleme yaptım hiçbir sıkıntı yok çok güzel çalışıyor N8 çok memnunum.. Sorun yaşayanların telefonlarına önceden kurulmuş olan programlar veya rompatcher gibi şeyler güncelleme sırasında bikaç hataya sebep oluyorlardır bence.. O videoyu şuan izliyorum...

İYİ FORUMLAR..

Üst Alt