Belle ' De sorun yok ..Nokıa Suıte' den guncellemeler Sorunlu ..

Sponsorlu Bağlantılar

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Belle ' De sorun yok ..Nokıa Suıte' den guncellemeler Sorunlu ..

Öncelikle Merhaba Arkadaslar..
Belle 1.haftasını doldurmadan . BinbirÇesit sorunlar yaşayan arkadaslarımız var.
Ama Nedense Bu sorunu yaşayanların hepsi Nokıa Suıte den guncelleme yapmıs.
Ve sorunları da Soyle..
Sorun 1 ..
Video İzleyememe Sorunu..
Sorun 2 ..
Batarya Sorunu...
Sorun3
Kamera PIxel Sorunu
Sorun4
Internet'E Gırememe Sorunu ...,

Ben cıhazıma phoneıx destegıyle belle yı yukledım
Rahatca video izleyebılıyorum
Kalibrasyonu tamamladım bataryam 3 gun rahat gıdıyor.
kameram mukemmel cekıyor.,
İnternet e de bambaska bı hızla baglanıyorum ..

Yanı dıyecegım su kı ..
Bellede sorun yasayan arkadaslarım . Belle de hıc bır sıkıntı yok.
Sıkıntı nokıa suıte de ... Phoneıx le bı yazılım atın .
Bellenın tadını cıkarın ..;)

Saygılar Mehmet..

Mehmet Yrky

Mehmet Yrky

Üye
flaş da çözüm değil ki kardeşim. Flaşla da olmuyo.. 5 kere attım flv aynı:)

cyber

cyber

Üye
bende sorun yok

ANIL

ANIL

Admin
o zaman şöyle diyeyim sana ben SUITEden güncelleme yaptım ve bu sorunlar bende de yok. bence yüklemeden önceki dosyalarla alakalı olabilir. ben ilk önce depo hafızayı biçimlendirdim ve 7370 soft format attım öyle güncelledim ve hiç sorunum yok.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
o zaman şöyle diyeyim sana ben SUITEden güncelleme yaptım ve bu sorunlar bende de yok. bence yüklemeden önceki dosyalarla alakalı olabilir. ben ilk önce depo hafızayı biçimlendirdim ve 7370 soft format attım öyle güncelledim ve hiç sorunum yok.

Aynen Oyle sanırım.Yazılımdan once hafıza kartı.sım kartı cıkacak.soft format atılacak . batarya 100 de 100 dolu olacak sonra yazılım atılaacak dedık :D ama mıllet sabırsız ..

ANIL

ANIL

Admin
carlada artık :D

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa da masallah . anna carla . hep bayan ısımlerıyle gıdıyor :D allah sonunu hayır etsın :D

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende de bir sorun yok maşallah canavar gibi

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Valla anna ya bın ceker .. Anna cok hantal idi ..

cardanadam

cardanadam

Üye
o sorun yok diyen arkadaşlar ses komutuyla arama yapma ve uygulama açma özelliğini kullanabiliyorlarmı acaba

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben şimdi sen diyince deney yaptım çalişiyo ses komutunu kaydedınce

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
Bendede sorun yok.

n000k

n000k

Üye
ben ne anna yüklüyken nede şimdi belle yüklü flv formatındaki videoları telde açamıyorum.. zaten tele kopyalarken uyarı veriyor.. ve yinede yüklediğim halde açılmıyor.. bu teli aldığım ilkgünden beri böyle!!! siz nasıl açabiliyorsunuz hala anlamış değilim..!!bende açılmıyor kardeşim.. bu benim hatta 2. N8 im.. 1. sindede açmıyordu flv videoları!!

serinaga

serinaga

Üye
Bende de sorun yok ...

tarxhn

tarxhn

Üye
bende suan net harici sorun yokk

ANIL

ANIL

Admin
Aynen Oyle sanırım.Yazılımdan once hafıza kartı.sım kartı cıkacak.soft format atılacak . batarya 100 de 100 dolu olacak sonra yazılım atılaacak dedık :D ama mıllet sabırsız ..
kardeş sende klasörde çok fazla uygulama olduğu zaman aşağı doğru kaydırınca hafif bir takılma oluyor mu? bende bir seferlik oluyor gıcık oluyorum :D

----------Eklendi @ 22:57:57 ---------- Yazıldı @ 22:56:59 ----------

bende suan net harici sorun yokk

net sorununuz nedir?

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
ben ne anna yüklüyken nede şimdi belle yüklü flv formatındaki videoları telde açamıyorum.. zaten tele kopyalarken uyarı veriyor.. ve yinede yüklediğim halde açılmıyor.. bu teli aldığım ilkgünden beri böyle!!! siz nasıl açabiliyorsunuz hala anlamış değilim..!!bende açılmıyor kardeşim.. bu benim hatta 2. N8 im.. 1. sindede açmıyordu flv videoları!!

Vallahi kardesım . Özellıkle facebook tan ındırdıgın tum flv lerı izliyorum.flash playerde acıyor. . hemde tıkır tıkır .. İnanmıyor san vıdeosunu cekıp atayım :d:..

Yanlıs yazmısım kusura bakma kardes ....

n000k

n000k

Üye
Vallahi kardesım . Özellıkle facebook tan ındırdıgın tum flv lerı izliyorum.Kendı player ınde degılde flv playerde acıyor. . hemde tıkır tıkır .. İnanmıyor san vıdeosunu cekıp atayım :d:..
eee kendi playerinde açamıcaksa ben napayım bu tel?? baştan öyle desene madem!! demekki flv dosyalrını açmak için başka bir program kullanıyorsun.. söylesene baştan.. demekki ne imiş.. nokia nın kendi playerı flvleri açamıyor!!!bu kadar basit..

CnFk

CnFk

Üye
nokia süitten yükledim bende bu sorunlar yok sadece sanirim biraz kamerada sorun var sanki biraz bulanık çekiyor

Üst Alt