Wireless'den Girmeme Rağmen Ücret Alınıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tanisenes66

Üye
    Konu Sahibi
Wireless'den Girmeme Rağmen Ücret Alınıyor
Merhaba,
Ben Turkcell Faturalı Hat Müşterisiyim.Nokia C3 Telefona Sahibim Bu Cihazımdan, Wireless Kullanarak (OperaMini-Nokia Tarayıcı Kullanarak) İnternete Giriyorum Buraya Kadar Sorunsuz Ancak Çıkış Yaptığımda Bana Faturaya 7 Lira 12 Lira (Ücret İnternette Durduğum Süreye Göre Değişiyor) Gibi Ücret Yansıyor.

Sorun Operatörden Mi Kaynaklanıyor, Yoksa Telefondan Mı ?
Kime Başvurabilirim Telefon Tamire Mi Yoksa Turkcell'e Mi ?

Yardımcı Olanlara Şimdiden Teşekkürler...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Merhaba,
Ben Turkcell Faturalı Hat Müşterisiyim.Nokia C3 Telefona Sahibim Bu Cihazımdan, Wireless Kullanarak (OperaMini-Nokia Tarayıcı Kullanarak) İnternete Giriyorum Buraya Kadar Sorunsuz Ancak Çıkış Yaptığımda Bana Faturaya 7 Lira 12 Lira (Ücret İnternette Durduğum Süreye Göre Değişiyor) Gibi Ücret Yansıyor.

Sorun tamamen telefondan yani kullanıcı hatasından kaynaklanıyor. Zaten Wireless girişlerinizi operatör göremez bile. Neyse sorunsa telefonunuzda birincil tanımlı olan GPRS/wap olabilir. Siz wireless bağlantısı kursanız da telefonunuz birincil tercih olarak operatör bağlantısını ayarını görüyorsa onunla bağlanıyordur siz telefon Wireless den bağlanıyor sanıyorsunuzdur.

Aydem1r

Üye
Merhaba,

wireless ile bağlanırken telefonu hatsız tercihe alın bağlandıktan sonra tekrar normal tercihe geri dönün

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Türkell data/internet kullanmıyorsanız Ayarlar Bağlantı ayarları Hedefler bölümünde bulunan internet ve Wap Erişim noktalarını silin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt