BeLLe Yeni WidgetLer (.Sis)

Sponsorlu Bağlantılar

chill35

chill35

Üye
bende c nin içinde 200159c0 klasörü yok bulamadım x plore programıyla baktım

tohonour_77

Üye
Arkadaşlar nokia n8 3g wigeti kurdum kuruldu ama wiget çıkmadı

----------Eklendi @ 12:31:59 ---------- Yazıldı @ 12:30:00 ----------

bendede n8 de yok bende bulamadım

man20

man20

Üye
Arkadaşlar nokia n8 3g wigeti kurdum kuruldu ama wiget çıkmadı

----------Eklendi @ 12:31:59 ---------- Yazıldı @ 12:30:00 ----------

bendede n8 de yok bende bulamadım
bu sorunu bitek ben yaşıyorum sanmıştım :) bende hackledim teli ama unsigned uygulamayı yükledikten sora telefonun giriş ekranında widget ekle dediğim zaman gözükmüo o yüklediğim widget. bitek ayarlardaki yüklü uygulamalarda görünüo yüklediğim widget :/ hacki yanlışta kurmadım yanlış kursaydım uygulama yüklenmezdi zaten. yardım edebilcek varmı?

mehmet27

Üye
bu sorunu bitek ben yaşıyorum sanmıştım :) bende hackledim teli ama unsigned uygulamayı yükledikten sora telefonun giriş ekranında widget ekle dediğim zaman gözükmüo o yüklediğim widget. bitek ayarlardaki yüklü uygulamalarda görünüo yüklediğim widget :/ hacki yanlışta kurmadım yanlış kursaydım uygulama yüklenmezdi zaten. yardım edebilcek varmı?

dostum hacki düzgün yaptıysan ve rompatcher ları aktif hale getirdiysen telefonun hafızasına kurmalısın yani C: ye yoksa çalışmıyor ilk kurarken bende e: ye kurmuştum yüklü dosyalarda görünüp çalışmıyordu.

----------Eklendi @ 13:04:35 ---------- Yazıldı @ 13:03:18 ----------

Arkadaşlar bendeki problem ise klavye 4x11 klavye yükledim ve memnun değilim nasıl orjinale geçebilirim yardımcı olabilecek var mı_?

man20

man20

Üye
dostum hacki düzgün yaptıysan ve rompatcher ları aktif hale getirdiysen telefonun hafızasına kurmalısın yani C: ye yoksa çalışmıyor ilk kurarken bende e: ye kurmuştum yüklü dosyalarda görünüp çalışmıyordu.

----------Eklendi @ 13:04:35 ---------- Yazıldı @ 13:03:18 ----------

Arkadaşlar bendeki problem ise klavye 4x11 klavye yükledim ve memnun değilim nasıl orjinale geçebilirim yardımcı olabilecek var mı_?
bi dk bi dk bu yüklemek istediğim unsigned uygulamaları c:'ye mi yüklicem. ama 1 yada 2 tane oyun yüklesem c: hafızası dolar. o zaman napcaz.

bu arada hack yaparken dosyaları hep c: ye attım. onda yanlış yapmadım.

vcihan

vcihan

Üye
teşekkürler

marsoy

marsoy

Üye
tesekkurler

Takipçi Satın Al

Üst Alt