Benim Telefonumdan Bir kaç görüntü. Her Widget Ayrı Ayrı .sis olarak düzenlenmiştir. Sisteminizde Bulunan Widgetin Aynısını Kurmaya Çalışırsanız Güncelleme Hata Alacaksınız. Bunu Yapmadan Önce C:/200159c0\themes klasörünü silip yükleme yapın.
arkadaşım öncelikle eline sağlık teşekkür ederim böylebir konu açtığın için fakat ben söylenenleri harfiyen yapmama rağmen şu dijital saatin kuramadım güncelleitirme hatası alıyorum komple sildim themes klasörünü yine olmuyor telefonum hackli yamalar aktif neden olmuyor bi bilgin varmı kurtuluş 40 arkadaşımızın 111.030.0607 sürümünü kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Benim Telefonumdan Bir kaç görüntü. Her Widget Ayrı Ayrı .sis olarak düzenlenmiştir. Sisteminizde Bulunan Widgetin Aynısını Kurmaya Çalışırsanız Güncelleme Hata Alacaksınız. Bunu Yapmadan Önce C:/200159c0\themes klasörünü silip yükleme yapın.
arkadaşım öncelikle eline sağlık teşekkür ederim böylebir konu açtığın için fakat ben söylenenleri harfiyen yapmama rağmen şu dijital saatin kuramadım güncelleitirme hatası alıyorum komple sildim themes klasörünü yine olmuyor telefonum hackli yamalar aktif neden olmuyor bi bilgin varmı kurtuluş 40 arkadaşımızın 111.030.0607 sürümünü kullanıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Dijital saat zaten orjinal versiyonda Yokmu dostum..
Bende yükledim.İlk zamanlar çok güzel çalışıyordu.Fakat şimdi telefonu kapatıp açtıktan 2-3 saat sonra widgetlar kilitleniyor dijital saat bile donuyor.Sıkıntı ne olabilir.
dijitan saat var fakat bu güzel değil farklı dijital saater kuramıyormuyuz...Dijital saat zaten orjinal versiyonda Yokmu dostum..
C:/200159c0\themes bahsedilen dosyayı xplovrer le bulamadım dosya yonetıcısınden bulamadım pc den tele bakdım yıne bulamadım bende mı anormallık var _? bulamadıgım ıcın dogal olarak guncelleme hatası alıyorum ıvo 777 belle hacklı ????
C:/Private Klasörü var x plore dde gozukuyoda ıcıne gırılmıyo yanında + ısaretı yok o seklı bos klasorlerde yapması lazm degılmı normalde :S:S
Gençler bi sorum olacak ... Widget olayını abartıyım derken Orjinal Dijital Saat bozuldu![]()
Yani Widget ekle de Saat-Dijital yok.. onu nasıl halledebilirm.. yardımcı olursanız sevinirim..