Nokia N9'da 3G Yok Galiba...

Sponsorlu Bağlantılar

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Nokia N9'da 3G Yok Galiba...
5 Dakika Önce N9 da 3G olmadığını farkettim,nokia'nın sitesinde n9 da 3G WCDMA Var Gözüküyor Acaba bana bu SAÇMALIGI açıklayacak birisi varmı ?

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA, keloglan34, OCREYIZ ve 1 kişi daha

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
oha uydurma :aha:

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
gerçekten,arkadaşınızda v.s. varsa deniyebilirsiniz !

• Beğen
Tepkiler: BEKIRARSLANCA, keloglan34 ve OCREYIZ
cptaincnr

cptaincnr

Üye
Evet N9 da 3G desteği var. Aynı soruyu bende sormuştum forumda ön kamera henüz 3G görüşme için kullanılmıyor. Yeni gelecek olan güncelleştirmede bu destek verilecek sadece biraz beklemek lazım yakın zamanda yeni güncelleştirme gelecek diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: stalker67
pRime.

pRime.

Üye
N9'da 3g bal gibi de var sadece görüntülü arama desteği yok o da pr1.2 ile gelecek. 3g'yi görüntülü aramadan ibaret sanacak kadar cühela olmayın bari!!!

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
serinaga

serinaga

Üye
Yaw abartmayın arkadaşlar, 3g olmazsa olmazlardan . Nerden çıkarıyorsunuz bunları ???

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
İnanmıyorum yaa,nokia'nın bukadar düştüğünü bilmiyordum...

• Beğen
GodMode

GodMode

Üye
Konuyu saptırma talipavci. N9'da 3G var bizzat gözümle gördüm. Sadece görüntülü konuşma özelliği yok o da güncelleme ile gelecek.

mstf_l

mstf_l

Üye
wcdma zaten 3g nin ceşitlerinden biridir

NUD

NUD

Üye
arkadaşlar 3G de görüntülü konuşmada var cihaz süper ötesi lütfen bilip bilmeden atmayın

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki ! :D

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
N9'da 3g bal gibi de var sadece görüntülü arama desteği yok o da pr1.2 ile gelecek. 3g'yi görüntülü aramadan ibaret sanacak kadar cühela olmayın bari!!!
:oke:

----------Eklendi @ 16:04:33 ---------- Yazıldı @ 16:02:26 ----------

5 Dakika Önce N9 da 3G olmadığını farkettim,nokia'nın sitesinde n9 da 3G WCDMA Var Gözüküyor Acaba bana bu SAÇMALIGI açıklayacak birisi varmı ?

bence şu telefonu almak ile en büyük saçmalığı sen yaptın niyese bu kadar N9 kullanan var ama aldığından beri gerekli gereksiz söylemlerin ve şikayetlerin bitmek bilmedi herkes biliyor cihazı enden kullanan o kadar kişi senin gibi şu mu bu mu diye konu açıp insanların daraltmıyor ? ayrıca biraz araştırma yap ve de hemen büyük harflerle saçmalık lafına sarılma senin yaptığın daha büyük bir saçmalık. sana tavsiyem haddime değil ama şu cihazı sat yada elinden çıkar da bir rahatlıyalım.

• Beğen
Tepkiler: salihk ve cozturk
avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
:oke:

----------Eklendi @ 16:04:33 ---------- Yazıldı @ 16:02:26 ----------

bence şu telefonu almak ile en büyük saçmalığı sen yaptın niyese bu kadar N9 kullanan var ama aldığından beri gerekli gereksiz söylemlerin ve şikayetlerin bitmek bilmedi herkes biliyor cihazı enden kullanan o kadar kişi senin gibi şu mu bu mu diye konu açıp insanların daraltmıyor ? ayrıca biraz araştırma yap ve de hemen büyük harflerle saçmalık lafına sarılma senin yaptığın daha büyük bir saçmalık. sana tavsiyem haddime değil ama şu cihazı sat yada elinden çıkar da bir rahatlıyalım.

Benim için hava hoş bir kazık yedik nokia'dan dedimki millet dahada kazık yemesin,bu konuya gelirsek cihaz için Android Ics Çıkacakmış hatta çıkmış ama kurulumunu yapmayı bilmiyorum her neyse sonuçta cihazı satarsam adam 600 700 civarında alırım diyor ben bu cihazdan zarar ettim sizde etmeyin diyorum gel gelelim benim açtığım konulara ;

Bu Yaşıma Kadar Hep Nokia Kullandım Hatta SYMBIAN'dan dolayı ama ilk defa böyle saçmalıklarla karşılaşıyorum,bende konu kirliliği yapmak istemiyorum ama bilinçlenelim belki sen bu cihaza sahip değilsin sahip olunca anlarsın neyse Android Ics Yi Forum'a Türkçe olarak bekliyorum zaten...

• Beğen
Tepkiler: keloglan34, OCREYIZ ve stalker67

cnk52

Üye
Telefonun ikince el piyasası henüz belli değil. Bana kalırsa öyle bir cihazı daha yüksek fiyata satabilirsin. Telefoncu da sonuçta forumlardan araştırıp öğreniyor N9'un ne olduğunu ki ben fazla araştırmayan birisi olarak bulunduğum ildeki çoğu telefoncudan daha çok şey biliyorum. Daha bugün sordum adam tam nokia düşmanı. N9 ile arc s karşılaştırıyoruz ve N9'da bi defa symbian var diyor. Şaka gibi. :)

avcitalip

avcitalip

Üye
    Konu Sahibi
S60v5 Olsa Teşke :D Android Ics Varmış Ama Oda Türkçe Değil Sanırım :S

• Beğen
Tepkiler: keloglan34, OCREYIZ ve stalker67
Del Rey

Del Rey

Üye
Suç konuyu açan arkadaşta. Sanırım 3G'yi yalnızca ön kamerayla görüşme sanıyor. Nokia'ya bilmeden laf atması gülünç oluyor. Gelecek güncelleme ile hallolacak :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve cnk52
MertcaN9

MertcaN9

Üye
Benim için hava hoş bir kazık yedik nokia'dan dedimki millet dahada kazık yemesin,bu konuya gelirsek cihaz için Android Ics Çıkacakmış hatta çıkmış ama kurulumunu yapmayı bilmiyorum her neyse sonuçta cihazı satarsam adam 600 700 civarında alırım diyor ben bu cihazdan zarar ettim sizde etmeyin diyorum gel gelelim benim açtığım konulara ;

Bu Yaşıma Kadar Hep Nokia Kullandım Hatta SYMBIAN'dan dolayı ama ilk defa böyle saçmalıklarla karşılaşıyorum,bende konu kirliliği yapmak istemiyorum ama bilinçlenelim belki sen bu cihaza sahip değilsin sahip olunca anlarsın neyse Android Ics Yi Forum'a Türkçe olarak bekliyorum zaten...

15 sene boyunca kaç nokia kullandın?? bu arada merak etme ben cihazı nerden alacağımı ve ne şartlarda alacağımı çok iyi biliyorum bilinçli bir tüketici olduğumu düşünüyorum yetirince inceledim ve bilgi sahibi oldum cihaz hakkında mersin forum nokia shoptan alacağım bir sorun olmayacağına adım gibi eminim ama esas bu sana ders olsun derim ki tecrübe et ilerde düşme hataya alacağın yeri ve de alacağın cihazın özelliklerini iyi seç ki sonrada bu gibi durumlara düşme eleştirmek için komik duruma düştün bak 3G yi sadece ön kamera zannediyorsun çünkü :islik

• Beğen
Tepkiler: OCREYIZ
Del Rey

Del Rey

Üye

Kolayı var, hiç Nokia kullanma; git Galaxy Nexus al. Kuzey Kutbu kadar soğuk olan Android bölümünde sana iyi eğlenceler dilerim :) Nokia'nın böyle insanlara ihtiyacı yok, sorunları hiç kendin çözmeye çalıştın mı diye sormak isterim? Hayır mı? Bak bakalım Android'de ne oluyor, millet kendi sorununu kendi çözüyor. Android kitlesinin geliştirici payı oldukça büyük, diğerleri de bir tarafını kaldırıp araştırma yapabilecek türden. Maalesef büyük çoğunluğu Symbian Türkiye olan Nokia yıllarım sırasında, Symbian ve diğer Nokia platformlarında kendi sorununu kendisi çözmeye çalışan pek kişi yok. Bu forumda Nokia cihazının sorunlarını düzelten kaç kişi var biliyor musun? 12. Evet, 12.

Her neyse, bundan da iyi Fazla Mesai konusu olur sanırsam. Cahil kısım gitsin Android kullansın, Steve Jobs'ın dediği gibi "P**** isteyen gitsin Android kullansın", küçük bir kısım ama araştırma yapıp kendini geliştirmek de isteyen Android kullansın. Bu forumda Galaxy Nexus'u olan bir şahsiyet var (ismini veremem), kendini geliştirmek için çabalayan Android kullanıcılarından biri de o.

Yine sinirlendim. Özetlersek, Nokia kullanmana gerek yok, şayet Nokia'yı sevmene ihtiyaç da yok. Biz kazık mı yiyoruz? Bırak, kazığımızı yiyelim. :)

• Beğen
Tepkiler: salihk
pRime.

pRime.

Üye
Bence muhattap almayın bu arkadaşı mesajlarından dalga geçtiği anlaşılıyor.

----------Eklendi @ 19:39:33 ---------- Yazıldı @ 19:35:11 ----------

Yaşı küçük, olgun değil diycem ama ondan kat kat daha seviyeli yazan Mertcan'a ayıp olacak.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9

Üst Alt