C6-01 Symbian Belle Nokia Suitte

Sponsorlu Bağlantılar

xedgo

xedgo

Üye
nasıl oldu bendede 3. aşamada kaldı.. bilgi versen memnun olurum

ylimon

Üye
selam;
arkadaşlar ben güncellemeyi yaptım... c6-01 kullanıyorum...
ancak oyunlar klasörü yok oldu, yüklü oyunlarımı bulamıyorum... acil yardım lütfen...

lakos40

Üye
beyler nasıl sıkıntıı yok dimi c6-01 ler için symbian belle

ylimon

Üye
ben de sıkıntı var...
oyunlar klasörünü bulamıyorum... yok oldu...

asaser

Üye
biz bu işi belledik :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yaa arkadaşlar pc bozuk baska yere gittim komsuya sansa onlarınkide tamire gitmiş simdi dinazorların döneminden kalma bi laptop buldum onla güncelliyorum yalnz bi sıkıntı oldu ilk yükle dedigimde 318 mb yazıyordu sonra internet gitti kaldı öyle tekrar yukleme yaptım bu sefer 286 mb yazıyordu bu sefer internet gitmedi ama hata verdi suite sonra yne duzeldi simdi 280 mb yazıyo 33 mb indirdi kalanıda indiriyo yuklendiginde sıkıntı cıkarmaz dimi yüklenirse tabi :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
selam;
arkadaşlar ben güncellemeyi yaptım... c6-01 kullanıyorum...
ancak oyunlar klasörü yok oldu, yüklü oyunlarımı bulamıyorum... acil yardım lütfen...

Uygulamaların tümü menü içinde yer alıyor artık.

ylimon

Üye
evet de parasını verip yüklediğim oyunların hiçbiri yok artık...

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Daha önceki güncelleme herkesle aynı şekilde telefonuma gelmişti ama bu güncellemeye hala kavuşabilmiş değilim.. yani güncelleme yok :)
Belle geldi demeyin bende gelmeyen bir sürü telefon varmış... tam olarak güncelleme sunulmuş değil... :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar gelmeyenler suiteyi kaldırıp tekrar kursun geliyor ben belleyi kurarken net gitti kurulmadı bi dahada cıkmadı sildim tekrar yukledim buldu ;) bazı arkadaslarda cıkmamıs onlarda silip kurmuş cıkmıs belle

altannemre

Üye
nerde kaldı şu carla ya :D

• Beğen
Tepkiler: bandoLeRos
eminde

eminde

Üye
belle saat problemi yaşayan var mı saat kısmı kalın dakika kısmı ince

bandoLeRos

bandoLeRos

Üye
butun annacıların gecmıs belle bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim :) bellede widgetler boyutlandırılabılıyormu ?

kot123

Üye
Ya arkadaslar bende guncellemeyı ındırdı sora yedekleme kısmına geldı herseyı yedekledı ama 3. asamaya gecmedı mesajlar bölumu yedeklenemedı dıyo tekrar teli resetlıyo bıdaha yedekleme yapıyo önce okey isareti cıkıyo sonra sarı işaretle hata werıyo deli etti beni nası yapcam bunu ben :/ :/ YARDM LÜTFENN !!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ya arkadaslar bende guncellemeyı ındırdı sora yedekleme kısmına geldı herseyı yedekledı ama 3. asamaya gecmedı mesajlar bölumu yedeklenemedı dıyo tekrar teli resetlıyo bıdaha yedekleme yapıyo önce okey isareti cıkıyo sonra sarı işaretle hata werıyo deli etti beni nası yapcam bunu ben :/ :/ YARDM LÜTFENN !!

geri yüklemelerde nedense hata veriyor çok önemli degilse mesajları sil yada oncesinde pc de bı dosyaya yedekle belleyı yukleyınce tekrar atarsin

kot123

Üye
Sildim ama hala aynı hatayı werıyo hepsini okey işaretli mesajlar kısmını tamamlanamadı diyo deli etti beni ya :/

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Sildim ama hala aynı hatayı werıyo hepsini okey işaretli mesajlar kısmını tamamlanamadı diyo deli etti beni ya :/

usb girişini degiştir masa ustuyse arkadakı usb girislerine tak

kot123

Üye
Bide onu deneyelim bakalım ..Senide yoruyoz Hakkını helal et:good:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
helal olsun ne demek arkadaşım forumda niye varız herkes bildigini paylasmalı birbırımize yardımcı olalim.

kot123

Üye
Olmadı Yok hala aynı ya :(