>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

n000k

n000k

Üye
&#8203;özellik desteklemiyor yeni social güncellemesinden sonra yapmaya başladı diye düşünüyordum. içinde yüklü gelenle de aynı sorun varsa kötü..
social şuan yüklü değil bile bende..bu belle nin kendisi ile alakalı bence.. anna da bu özellik çalışıyor ama bellede desteklemiyor şu işe bak.. ikon var ama desteklenmiyor.. nasıl bir iştir gelde anla arkadaş yaw..

Bomb City

Bomb City

Üye
Orjinal belle kullanıyorum suite ile güncelleme yaptım sosyal uygulamasıyla sorunsuz şekilde fotoğrafı paylaştım.

n000k

n000k

Üye
agzi olan konusuyor.ben zten bende bu sorunlarin hicbirini yasamiyorum diyenlere inanmiyorum.ya bu kisiler telefonun hicbir ozelligini kullanmiyor ya da artik bilmiyorum dalga gectiklerini dusunmeye basladim
hayır beni kızdıran.. her bir suçu yok sızıntı öyle ama biz orjinalinde yaşamıyoruz hemde HİÇBİRİNİ!!! bi bak burda söylenen sorunları bir kontrol et telinde ondan sonra gel yaz buraya!! misal sen sorununu yzınca bende kontrol ettim ve hakkattende bendede aynı sorun var.. ama daha önce onu denemediğim için bilmiyordum, misal..

hayalet2304

hayalet2304

Üye
Hacılar benim tel i salı günü sabah sularında güncellerken kapandı ve bidaha açılmadı bende servise verdim bana symbian belle yükleyip mi verirler yoksa anna ile mi gelir? Yada diğerlerinden bi farkı olur mu?

n000k

n000k

Üye
Orjinal belle kullanıyorum suite ile güncelleme yaptım sosyal uygulamasıyla sorunsuz şekilde fotoğrafı paylaştım.
sosyal uygulaması ile demiyoruz güzel kardeşim iyi oku yorumlarımızı!!!! sana diyoruzki galeriden bi resimi aç ve paylaş ikonuna bas bakalım ne diyor???!!! bunun sonucunu yaz bana!! bu uygulamaylan şu uygulamaylan sorunsuz yaptım ettim yorumları istemiyoruz..

----------Eklendi @ 19:57:07 ---------- Yazıldı @ 19:56:05 ----------

Hacılar benim tel i salı günü sabah sularında güncellerken kapandı ve bidaha açılmadı bende servise verdim bana symbian belle yükleyip mi verirler yoksa anna ile mi gelir? Yada diğerlerinden bi farkı olur mu?
sanırım servislerede belle gelmiş.. belle yükleyip verirler herhalde.. ama keşke deseydin son sürümü yani belleyi yükleyin diye!!

hayalet2304

hayalet2304

Üye
Hacı verdim tel i servise adama nokia suitten yazılım yüklerken çökt dedeim adam form a cihaz açılmıyor yazdı...

Bomb City

Bomb City

Üye
Tamam ışte güzel kardeşim Galeriden açtım bi resim ve paylaş ikonuna bastım. Kendi sosyal uygulamasıyla giriş yapmamı istedi facebooktan giriş yaptım ve fotoğrafı paylaştı. Bu kadar. Saygılar!.

n000k

n000k

Üye
Hacı verdim tel i servise adama nokia suitten yazılım yüklerken çökt dedeim adam form a cihaz açılmıyor yazdı...
hmm belli olmaz belki yeni tel verirler :) teli açamazlarsa onlarda!! bakalım hayırlısı artık..

----------Eklendi @ 20:18:25 ---------- Yazıldı @ 20:16:03 ----------

Tamam ışte güzel kardeşim Galeriden açtım bi resim ve paylaş ikonuna bastım. Kendi sosyal uygulamasıyla giriş yapmamı istedi facebooktan giriş yaptım ve fotoğrafı paylaştı. Bu kadar. Saygılar!.
hmmm du bakalım ben sosyali yüklemedim ama aynı sorunu yaşayan C6-01 belle kullanan @benighted arkadaşımızda social yüklü oldu halde bu sorunu yaşıyormuş.. durya şu social ı bi güncelleyim bakalım bende denicem..

benighted

benighted

Üye
anna mı yoksa belle mi yüklü telde?

Bomb City

Bomb City

Üye
Belle yüklü.

benighted

benighted

Üye
ozaman gari bizde aynı şeyi yüklüyoruz ama demekki kullanmayı bilmek gerekiyor :hmmm

TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
arkadaslar ben bos keseden atmak icin yazmadim o yorumu lutfen. Agzi olan konusuyo gibi laflar maxicep e yakismiyor. Bahsettiginiz sorunlari kendi telefonumda deneyip yazdim o yorumu. Bakin eksiklikleri kabul ediyoruz ama benim bahsettigim mesele SORUN. Ben telefondan gayet iyi anliyor we telefonumu gayet aktif kullaniyorum. Amacimda dalga gecmek falan degil burada herkes dusuncelerini paylasiyor we sorularina yanit ariyor. Bir onceki yorumda yazdigim orjinal-sizinti belle konusuda sahsi dusuncemdir illaki sorun ordan kaynaklaniyor demedim.

saygilar, hayirli aksamlar.

benighted

benighted

Üye
arkadaslar ben bos keseden atmak icin yazmadim o yorumu lutfen. Agzi olan konusuyo gibi laflar maxicep e yakismiyor. Bahsettiginiz sorunlari kendi telefonumda deneyip yazdim o yorumu. Bakin eksiklikleri kabul ediyoruz ama benim bahsettigim mesele SORUN. Ben telefondan gayet iyi anliyor we telefonumu gayet aktif kullaniyorum. Amacimda dalga gecmek falan degil burada herkes dusuncelerini paylasiyor we sorularina yanit ariyor. Bir onceki yorumda yazdigim orjinal-sizinti belle konusuda sahsi dusuncemdir illaki sorun ordan kaynaklaniyor demedim.

saygilar, hayirli aksamlar.
tamam kardeşim iyide ben teli aldığımdan beri ilkkez daha dün hack yaptım ve bunun sışında illagal hiçbirşey denemedim telde ama bu sorun bugün olmadı dün akşamdan önce de vardı ayrıca bi tek bu da değil tele attığım flv dosyalar da oynatmıyor.

TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
ya keske yanimda olsanda teli acip kanitlasam guzel kardesim :) suan resim paylasim facebooka olmuyor dediginiz "paylas ikonu" ile :)

benighted

benighted

Üye
ya keske yanimda olsanda teli acip kanitlasam guzel kardesim :) suan resim paylasim facebooka olmuyor dediginiz "paylas ikonu" ile :)
işte bende bını anlamıyorum işte hani sen sebep diye hackten bahsetmişsin ancak orjinal kullanıyordum sorun vardı yani aynı şeyi kulanıyoruz ama aynı özelliği kullanamıyoruz nasıl oluyor akıl erdirnek mümkün değil.benim önceki yorumuma takılmışsın ben orda birileri sorununu yazınca birileri bende hiç sorun yok diye kesin cevap yazıyor ve bunuı anlamakta zorluk çekiyorum herkes aynı yazılımı yükledi sonuçta telefonuna

TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
haklisin bak onu bende dusundum bu mantikli degil cunku. Ama dedim ya benim ki sadece bir fikirdi. Zira ben telefonun her ozelligini kullanan bi insanim. Oyle dusunmemdeki sebepte sudur kardesim : ben bugune kadar (teli 2011 temmuzda aldim) telefona hersey yaptim fakat hack falan hic ugrasmadim. Kullandigimiz cihazlar takdir edersinki kul yapimi, elektronik. Hack knusunda pek bilgim yok ama zannedersem bi kac dosya siliniyo, degisiyo. Ornek weriyoru; Hadi silinen dosyalar suan sikayet edilen knularla alakaliysa? Simdi diyeceksin ki senin gibi telefona hic illegal sekilde ugrasmayanlarda da war bu sorun, dedigim gbi sadece fikir benimki. Umarim nokia bu sorunlari kisa surede duzeltir, sizde keyifle telefonunuzu kullanmaya bakarsiniz :)

benighted

benighted

Üye
nokiadan umduğum tek şey şu birkaç sorunu düzeltmesi zaten yoksa bence belle güncellemesi gayet güzel

TTeeKKiN

TTeeKKiN

Üye
katiliyorum kardes belleden memnunum bende :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar annaya bile pack güncellemeleri yapıldı belle cıkacak olmasına ragmen carla 1 ghz olmayan telefonlara gelmeyecek falan dıyorlar o halde annaya yapıldıysa belleye illa yapılır acele etmeyin sorunlar illa çözülecektir daha yeni geldi ;)

cardanadam

cardanadam

Üye
sorunları buraya değil nokia ya bildirin ben gördüğüm sorunları bildirdim sizde bildirin

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Üst Alt