N9 mu dersiniz? İphone 5 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
windows96

windows96

Üye
    Konu Sahibi
N9 mu dersiniz? İphone 5 mi?
Sizce hangisi yorumlarınızı bekliyorum :oke:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
soruya bak saçmalığa bak ya hani IPHONE 5 ile kıyaslamamız için gerekli somut bilgiler nerde arkadaşım zira ben raflarda henüz IPHONE 5 göremedim çok saçma bir soru olmuş yani

fnldstntn

Üye
Hangi iphone 5 piyasada öyle bir telefon yok çıktığı zaman konuyu tekrar aç...

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
pRime.

pRime.

Üye
Cevap iphone 5 olacaktır.

WebStyle

WebStyle

Üye
İphone 5 söylentilere göre bu sene içinde çıkacak deniliyor ama Apple firması tarafından açıklanan net bir bilgi yok. Piyasaya ne zaman çıkacağı kesin olarak bilinmiyor. Ama bekleyeceğim diyorsanız İphone 5 oyun ve uygulama açısından iyi bir alternatif olur. Ha o kadar uzun süre bekleyemem diyorsanız İphone 4S'yi inceleyin derim..

ewsel

ewsel

Üye
gereksiz ve saçma bir topic :nono:

lasvetorus

lasvetorus

Üye
i phone 4s bile derim.5 e gerek yok.Iphone 4s nokianin apollolu cihazlariyla karsilastirilabilir onlarda henuz tanitilmadi.

NUD

NUD

Üye
iphone almak pişmanlıktır. Birbirinize hala hava atmaya çalışın iphone um var diye

Devil_Batu

Devil_Batu

Üye
İphone 5 çıkmadı ki :kop:

punisher123

punisher123

Üye
Saçmalık,Hangi İphone 5? O ne..

Del Rey

Del Rey

Üye
İlk olarak, iPhone 5 henüz ortada yok. İkinci olarak fiyat bakımından karşılaştırılması yanlış, iPhone 4S derim. Ancak N9 ile aralarında çok fark yok. iPhone 4S'in Lumia 900 ile karşılaştırılması daha uygun olur. Sonra Apollo'lu cihazlar gelecek zaten.

salihk

salihk

Emekli Yönetici
valla yorumsuz yani aypon 5 :D

aysevergen

aysevergen

Üye
N9'da Android olsaydı düşünürdüm ama şu haliyle iPhone 4S bile çok önde... Meego yu kim ne yapsın bu saatten sonra?

aleranol

aleranol

Üye
İlk olarak, iPhone 5 henüz ortada yok. İkinci olarak fiyat bakımından karşılaştırılması yanlış, iPhone 4S derim. Ancak N9 ile aralarında çok fark yok. iPhone 4S'in Lumia 900 ile karşılaştırılması daha uygun olur. Sonra Apollo'lu cihazlar gelecek zaten.
arkadaşım bu büyük bir yanlış olur. Çünkü lumia 900 her cihazı her konuda yenmiş ces fuarının 1.si olan bir cihaz. İphone 5s bile gelse belki 900 ayarında olur. Senin karşılaştırman dahada yanlış :D ama ip5 n9 dan daha üstün olacağı için iphone

Türe

Türe

Üye

Hocam apollo ne oluyor rica etsem aciklayabilir misin ?

Evet iphone 5 yok ve eger iphone 4s le karsilastirilacaksa da iphone4s derim her turlu hem yazilim hem de destegi daha iyi sonucta ios'un . Ama lumia serisiyle rekabet olur cunku baya hizli lumialar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt