NOKIA 6300 kullanımı hakkındaki sorular

Sponsorlu Bağlantılar

allicante

Üye
    Konu Sahibi
NOKIA 6300 kullanımı hakkındaki sorular
arkadaşlar forumu epey bi araştırdım ama 6300 için ne bir tema ne bir program bişey bulamadım..
belki yeni oldugu içindir...ben derimki 6300 la ilgili tüm programlar burada toplansın...sorunlarımızı ve sorularımızı paylaşalım..

1.6300 da çalışan bi msn programı buldum ama sanırım wap üzerinden (mig33)bağlanıyor..merak ettiğim şey agile messenger gibi bi program yok mudur ya?

2. bir diğer husus ise 6300 kullananlara bişey soracam. telefonu hafif sallayınca "AÇMA/KAPAMA" düğmesi biraz ses yapıyor acaba sizdede bu varmı.bunu oğrenmek istiyodum???

ismail8384

Üye
benim tlfunda böyle bir sorun yok
bence bi baktır

Exalans

Exalans

Üye
öncelikle başlığın hatalı kardeş lütfen bidaha böyle yanıltıcı başlık koymayalım ve senin telefonun java yani s40 serisi sitedeki Java Msn & Icq Programları !! bu başlıkta msn programları zaten var

allicante

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle başlığın hatalı kardeş lütfen bidaha böyle yanıltıcı başlık koymayalım ve senin telefonun java yani s40 serisi sitedeki Java Msn & Icq Programları !! bu başlıkta msn programları zaten var
okadar inceledim ve sitede arattım demekki bulamamışım doğru bölümü kardeş..
neyse uyarı için teşekkürler.dikkat etmeye çalışacağım...

bilalgns

Üye
arkadaşlar sizlerden ricam olucak 6300 için güzel bjk temaları nerden bulabilirim?

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Açma kapama tuşunun ses yapması normal değil cihazı bende kullandım 20 gün kadar öyle birşey yoktu :)

Agile tarzı program yok zaten agilede ücretli oldu. Mig33 en iyisidir bağlandıysan sorunsuz boşver başka program aramaya :)

ans

ans

Üye
benim tlf da böyle bi problem yok

_hayat_

Üye
o bi sorun değil üzülme ben telefonumu yeni aldım denedim oluyr bazen çünkü o tuşa rahat basabilme kiçin sağındna ve solundan boşlular var salldıkçada kenarlara çarpıyr rahat ol telefonun bozuk değill

sedobey

Üye
bende 2 tane 6300 var bi bende bi kardeşimde ikisinde de o ses var kafaya takma. ama benim başka bi sorunum var kare tuşuna basınca sessiz ve genel tercihleri arasında geçiş yapmıyo uyuz oldum ya. hatta 5.0 versiyon yükledim ama yine aynı kafanma takıldı bi kere.

burak16

Üye
slm arkadaşlar ..bende 6300 kullanıyorum ve hala video player bulmuş değilim,cihaza çok güzel mp3 player oynatıcı koymuşlar fakat video oynatıcısı olmaması eksiklik bence ..acaba telefona uyumlu java s40 video oynatıcı yokmu?kd player denedim yada lyric olumsuz:(

elecon

Üye
ben bu telefon için hiç bir şey bulamadım çok yalnız kaldık bu telefonla biz kimse paylaşmıyor bizimle herhalde telefonu çok sevdim ama hiç birşey yükleyemiyorum :((((((((:(:vur:sn::@

Nexmesis

Üye
selam arkadaşlar.. 6300 ile aLakaLı benimde sorularım olacak.. ßu serii ye nasıL format atıyoruz yada evde kendi imkanLarımızla versiyon yükseLtebiLiyormuyuz?

pdevil

Üye
6300için msn programı ceptemsn ve ya ebuddy inidirlebilir..
özelikle ebuddy çok güsel program

barman_can

Üye
arkadaşlar 6300 için değişik oyun ve programlar varmı varsa paylaşalım lütfen tşkrlr

rcelesa

rcelesa

Üye
sayın 6300 kullanıcıları telefonda bir eksiklik buldum çoğunuz kullanırken dikkat etmemiştir ama ekranda ölü piksel var, nokia destek sitesine bildirdim tlfnun ekranını değiştirmeleri gerektiğini söylüyorlar. bence bu bir aldatmaca birdaha nokia kullanmayalım:(

scrwshll

Üye
şarj az gidiyor:(

scrwshll

Üye
6300 A tema yüklüyorum fakat ilk ekrandaki aşağıdaki menü ve kısayolların bulunduğu bölüm hep mavi oluyor.
temaların önizlemesinde bu şekilde değil. hangi temayı yüklesem orası hep mavi.