Akadaşlar şu widgetlerin signed olanlarını bulmamıza yardımcı olurmusunuzz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Akadaşlar şu widgetlerin signed olanlarını bulmamıza yardımcı olurmusunuzz?
Her yerde sertifika isteyenleri var bu yeni widgetlara telefonu hacklemeden nasıl sahip olabilirim ?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
telefonu hacklemekten neden bu kadar korkutorsunuz? oldukça kolay bi işlem 5 dakikanızı almaz.her programın signed olanını aradığınız zamanın 100'de birini telefonu hacklemeye ayırsanız çok rahat edersiniz

ucantcme

ucantcme

Üye
teli hackleynce dil değişiyo mu ? Yada hackten çıkarnca unsgned uygulamalar gdyor mu?

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
telefonu hacklemekten neden bu kadar korkutorsunuz? oldukça kolay bi işlem 5 dakikanızı almaz.her programın signed olanını aradığınız zamanın 100'de birini telefonu hacklemeye ayırsanız çok rahat edersiniz

hacklemeden olmaz mı :hih:

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Illaki hackli olması lazım sistem klasörlerine atıyorsun dosyaları çünkü.

----------Eklendi @ 20:53:41 ---------- Yazıldı @ 20:52:48 ----------

teli hackleynce dil değişiyo mu ? Yada hackten çıkarnca unsgned uygulamalar gdyor mu?

Değişmez, gitmez.

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Illaki hackli olması lazım sistem klasörlerine atıyorsun dosyaları çünkü.

----------Eklendi @ 20:53:41 ---------- Yazıldı @ 20:52:48 ----------

Değişmez, gitmez.

Şimdi bizim bu videolarda gördüğümüz telefonlar hackli mi yani o widgetlerin bulunduğu telefonlar bence hackli değil :hmmm

projectmaximo

projectmaximo

Üye

hack olayını yanlış mı anladınız acaba? :)
ismi hack diye kötü bir çağrışım yaşıyor sanırım ama kötü bi şey sayılmaz.yani ne garanti dışı kalıyo ne de sisteme bi zarar veriyo.
sadece sertifikası olmayan uygulamaları da kurmanızı sağlıyo o kadar.hem sonradan hack dosyalarını silerseniz eski haline döner telefon (eski haliyle hacli hali arasında hiçbir fark yok gerçi)
bence hiç durmayın hackleyin

realplayer2

realplayer2

Üye
direk sis dosyalarını yüklemek için hacke gerek yok sis dosyalarını kendiniz sertifikalandırın bu kadar

tarxhn

tarxhn

Üye
ben hack işlemi yaptım ama hacklı olup olmadıgını nasıl anlayacagım

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Benim kafada hacklemeye karşı ters bişey oluştu sanırım :) ben hacklemem kusura bakmayın :nono:

----------Eklendi @ 21:27:43 ---------- Yazıldı @ 21:24:48 ----------

direk sis dosyalarını yüklemek için hacke gerek yok sis dosyalarını kendiniz sertifikalandırın bu kadar

Sertifikalandırma işlemini anlatabilir misiniz ?

realplayer2

realplayer2

Üye
unsigned uygulama yükle başarılı ise sonuç olumludur

----------Eklendi @ 21:57:04 ---------- Yazıldı @ 21:54:03 ----------

siscontens ile yapıldığını biliyorum

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi

Sorun o işte unsigned uygulama yükleyemiyorum. Çünkü telefon hackli değil. Siz unsigned uygulamaları sertifikalayıp signeda çevirebiliyorsunuz sanırım. Bu işlemi bana anlatabilir misiniz ?

----------Eklendi @ 21:58:15 ---------- Yazıldı @ 21:57:44 ----------

----------Eklendi @ 21:57:04 ---------- Yazıldı @ 21:54:03 ----------

siscontens ile yapıldığını biliyorum

Link verebilir misiniz

Dostnametr

Üye
Sorun o işte unsigned uygulama yükleyemiyorum. Çünkü telefon hackli değil. Siz unsigned uygulamaları sertifikalayıp signeda çevirebiliyorsunuz sanırım. Bu işlemi bana anlatabilir misiniz ?

----------Eklendi @ 21:58:15 ---------- Yazıldı @ 21:57:44 ----------

Link verebilir misiniz

Telefonu hacklemekten neden çekiniyorsun anlamıyorum.
Nokia yada diğer yazılım üreticileri satın alınmamış içeriklerin telefona kurulması yani korsan kullanımı engellemek için telefona sertifikasız uygulama kurulmasını engellerler.

Hacklemek demek bu engeli kaldırmak demektir.Örneğin Windowsu nasıl korsan kullanırken yada bir oyunu korsan kullanırken yapıyorsanız hack de budur.

Çekinecek birşey yoktur.

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu hacklemekten neden çekiniyorsun anlamıyorum.
Nokia yada diğer yazılım üreticileri satın alınmamış içeriklerin telefona kurulması yani korsan kullanımı engellemek için telefona sertifikasız uygulama kurulmasını engellerler.

Hacklemek demek bu engeli kaldırmak demektir.Örneğin Windowsu nasıl korsan kullanırken yada bir oyunu korsan kullanırken yapıyorsanız hack de budur.

Çekinecek birşey yoktur.

Usta siscntens programını kullanabiliyor musun ?

Dostnametr

Üye
Usta siscntens programını kullanabiliyor musun ?

Sis contect programıyla sadece sis dosyalarını düzenleyebilirsin.Uygulama sertifikalama özelliği olabilir ancak elinde geçerli bir sertifika olması gerekir.

Opda da çalışmadığına göre sertifika veren bir site bilmiyorum.

Telefon hacklemekten neden çekindiğini söylersen aklındaki soruları çözelim.

• Beğen
Tepkiler: n000k
samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Sis contect programıyla sadece sis dosyalarını düzenleyebilirsin.Uygulama sertifikalama özelliği olabilir ancak elinde geçerli bir sertifika olması gerekir.

Opda da çalışmadığına göre sertifika veren bir site bilmiyorum.

Telefon hacklemekten neden çekindiğini söylersen aklındaki soruları çözelim.

Telefonu orjinal kullanmayı seviyorum :)

Dostnametr

Üye
Telefonu orjinal kullanmayı seviyorum :)

Bende telefonu orjinal kullanmayı seviyorum.Ancak hack işlemi telefonu orjinallikten çıkarmıyor ki.Tek yaptığı şey sertifikasız uygulamaları kurmanı sağlamak.

Cfw kurmak istemeyebilirsin bunu anlarım.Orjinal isteyen cfw kurmaz.Flash atmak istemezsin korkarsın anlarım.Ancak telefon hacklemek ne orjinalliğe zarar verir nede bir riski vardır.

Hiç çekinmeni gerektirecek + orjinalliği bozulacak bir durum yok.Kendini boşu boşuna sertifika derdine sokuyorsun.

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Bende telefonu orjinal kullanmayı seviyorum.Ancak hack işlemi telefonu orjinallikten çıkarmıyor ki.Tek yaptığı şey sertifikasız uygulamaları kurmanı sağlamak.

Cfw kurmak istemeyebilirsin bunu anlarım.Orjinal isteyen cfw kurmaz.Flash atmak istemezsin korkarsın anlarım.Ancak telefon hacklemek ne orjinalliğe zarar verir nede bir riski vardır.

Hiç çekinmeni gerektirecek + orjinalliği bozulacak bir durum yok.Kendini boşu boşuna sertifika derdine sokuyorsun.

Peki hacklemek için ne yapmam gerekir şurda anlatılıyor demezsen sevirim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt