telefonu hacklemekten neden bu kadar korkutorsunuz? oldukça kolay bi işlem 5 dakikanızı almaz.her programın signed olanını aradığınız zamanın 100'de birini telefonu hacklemeye ayırsanız çok rahat edersiniz

teli hackleynce dil değişiyo mu ? Yada hackten çıkarnca unsgned uygulamalar gdyor mu?
Illaki hackli olması lazım sistem klasörlerine atıyorsun dosyaları çünkü.
----------Eklendi @ 20:53:41 ---------- Yazıldı @ 20:52:48 ----------
Değişmez, gitmez.

Şimdi bizim bu videolarda gördüğümüz telefonlar hackli mi yani o widgetlerin bulunduğu telefonlar bence hackli değil![]()
Sonradan yüklü widgetler var ise hackli.

Bu olmamalı![]()

ben hacklemem kusura bakmayın 
direk sis dosyalarını yüklemek için hacke gerek yok sis dosyalarını kendiniz sertifikalandırın bu kadar
unsigned uygulama yükle başarılı ise sonuç olumludur
unsigned uygulama yükle başarılı ise sonuç olumludur
----------Eklendi @ 21:57:04 ---------- Yazıldı @ 21:54:03 ----------
siscontens ile yapıldığını biliyorum
Sorun o işte unsigned uygulama yükleyemiyorum. Çünkü telefon hackli değil. Siz unsigned uygulamaları sertifikalayıp signeda çevirebiliyorsunuz sanırım. Bu işlemi bana anlatabilir misiniz ?
----------Eklendi @ 21:58:15 ---------- Yazıldı @ 21:57:44 ----------
Link verebilir misiniz
Telefonu hacklemekten neden çekiniyorsun anlamıyorum.
Nokia yada diğer yazılım üreticileri satın alınmamış içeriklerin telefona kurulması yani korsan kullanımı engellemek için telefona sertifikasız uygulama kurulmasını engellerler.
Hacklemek demek bu engeli kaldırmak demektir.Örneğin Windowsu nasıl korsan kullanırken yada bir oyunu korsan kullanırken yapıyorsanız hack de budur.
Çekinecek birşey yoktur.
Usta siscntens programını kullanabiliyor musun ?
Sis contect programıyla sadece sis dosyalarını düzenleyebilirsin.Uygulama sertifikalama özelliği olabilir ancak elinde geçerli bir sertifika olması gerekir.
Opda da çalışmadığına göre sertifika veren bir site bilmiyorum.
Telefon hacklemekten neden çekindiğini söylersen aklındaki soruları çözelim.

Telefonu orjinal kullanmayı seviyorum![]()
Bende telefonu orjinal kullanmayı seviyorum.Ancak hack işlemi telefonu orjinallikten çıkarmıyor ki.Tek yaptığı şey sertifikasız uygulamaları kurmanı sağlamak.
Cfw kurmak istemeyebilirsin bunu anlarım.Orjinal isteyen cfw kurmaz.Flash atmak istemezsin korkarsın anlarım.Ancak telefon hacklemek ne orjinalliğe zarar verir nede bir riski vardır.
Hiç çekinmeni gerektirecek + orjinalliği bozulacak bir durum yok.Kendini boşu boşuna sertifika derdine sokuyorsun.