Akadaşlar şu widgetlerin signed olanlarını bulmamıza yardımcı olurmusunuzz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
Bende telefonu orjinal kullanmayı seviyorum.Ancak hack işlemi telefonu orjinallikten çıkarmıyor ki.Tek yaptığı şey sertifikasız uygulamaları kurmanı sağlamak.

Cfw kurmak istemeyebilirsin bunu anlarım.Orjinal isteyen cfw kurmaz.Flash atmak istemezsin korkarsın anlarım.Ancak telefon hacklemek ne orjinalliğe zarar verir nede bir riski vardır.

Hiç çekinmeni gerektirecek + orjinalliği bozulacak bir durum yok.Kendini boşu boşuna sertifika derdine sokuyorsun.

bence hackle ilgili insanların aklındaki önyargıları yıkacak, hackin ne olduğunu iyice anlatacak bi konu hazırlanıp sabitlense çok iyi olacak çünkü her paylaşımın altına bunun signed olanı yok mu yazan en az 5-10 insan çıkıyor:)

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
bence hackle ilgili insanların aklındaki önyargıları yıkacak, hackin ne olduğunu iyice anlatacak bi konu hazırlanıp sabitlense çok iyi olacak çünkü her paylaşımın altına bunun signed olanı yok mu yazan en az 5-10 insan çıkıyor:)

Nasıl yaparız bu hacki telefon hackli iken garantiye gitme gibi bir durumu olursa kabul ederler mi ?

Dostnametr

Üye
Nasıl yaparız bu hacki telefon hackli iken garantiye gitme gibi bir durumu olursa kabul ederler mi ?

Kesinlikle garanti dışına çıkmak diye bir durum yok.
2007 yılında n95'imi aldım.Hackleme işlemine ozaman başladım.Her zaman telefonlarımı hackli kullanırım hiçbir zaman sorun yaşamadım garanti ile ilgili.

Nokia'da yazılım yüzünden garantiden çıkmak diye bir durum yok.Telefonu düşürmedikten suya sokmadıktan sonra garanti dışı kalmaz.

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Kesinlikle garanti dışına çıkmak diye bir durum yok.
2007 yılında n95'imi aldım.Hackleme işlemine ozaman başladım.Her zaman telefonlarımı hackli kullanırım hiçbir zaman sorun yaşamadım garanti ile ilgili.

Nokia'da yazılım yüzünden garantiden çıkmak diye bir durum yok.Telefonu düşürmedikten suya sokmadıktan sonra garanti dışı kalmaz.

İlgilendiğin için teşekkür ederim hack yapma işlemine başladım forumda anlatılanlardan :)

----------Eklendi @ 22:46:01 ---------- Yazıldı @ 22:29:51 ----------

Onu deme diyorsunda forumda çok güzel anlatım var benim ona katabileceğim birşey yok.Yapmaya çalış takıldığın noktada yardımcı olurum.

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html

Bu linkte çok ayrıntılı bir biçimde anlatılmış.

Sen bu işi biliyorsun yaptım düzeldi herşey sizleri seviyorum :D

----------Eklendi @ 23:09:21 ---------- Yazıldı @ 22:46:01 ----------

Hackledim telefonu istediğim unsigned widgetları kurdum fakat widgetlar bölümünde gözükmüyor ne yapmalıyım ?

projectmaximo

projectmaximo

Üye
İlgilendiğin için teşekkür ederim hack yapma işlemine başladım forumda anlatılanlardan :)

----------Eklendi @ 22:46:01 ---------- Yazıldı @ 22:29:51 ----------

Sen bu işi biliyorsun yaptım düzeldi herşey sizleri seviyorum :D

----------Eklendi @ 23:09:21 ---------- Yazıldı @ 22:46:01 ----------

Hackledim telefonu istediğim unsigned widgetları kurdum fakat widgetlar bölümünde gözükmüyor ne yapmalıyım ?

telefonu bir kez kapatıp açtığında widgetlar kısmında görünmeye başlayacaktır:)

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
telefonu bir kez kapatıp açtığında widgetlar kısmında görünmeye başlayacaktır:)

Hallettim ben hafıza kartına yüklüyordum telefon hafızasına yükleyince açıp kapamaya da gerek kalmıyor teşekkür ederim :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Hallettim ben hafıza kartına yüklüyordum telefon hafızasına yükleyince açıp kapamaya da gerek kalmıyor teşekkür ederim :)

rica ederim:) ayrıca telefonu hacklemene sevindim emin ol büyük bir dertten kurtuldun;)

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim:) ayrıca telefonu hacklemene sevindim emin ol büyük bir dertten kurtuldun;)

Ben şimdi bunu hackledim ya widgetlerden başka böyle önemli programlar signedi olmayan sadece unsignedi olan başka ne programlar var biliyor musun söylersen sevinirim ? :)

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Ben şimdi bunu hackledim ya widgetlerden başka böyle önemli programlar signedi olmayan sadece unsignedi olan başka ne programlar var biliyor musun söylersen sevinirim ? :)

valla vardır elbet ama uzuun bir süredir uygulamalar hacklimi değil mi diye dikkat etmeden yüklediğim için bilmiyorum ya:) ama az sonra bi arkadaş çıkıp sana yardım edecektir eminim:)

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
valla vardır elbet ama uzuun bir süredir uygulamalar hacklimi değil mi diye dikkat etmeden yüklediğim için bilmiyorum ya:) ama az sonra bi arkadaş çıkıp sana yardım edecektir eminim:)

Bu gece uyumayıp telefonu adam etmeyi düşünüyorum :) ne de olsa unsigned yüklüyorum artık :oke:

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Bu gece uyumayıp telefonu adam etmeyi düşünüyorum :) ne de olsa unsigned yüklüyorum artık :oke:

artık telefonun hakkını vererek kullanabilirsin:) uygulamalar bölümünde bir gezintiye çıkmanı öneririm:)

Dostnametr

Üye

Mağazadan satın alınmayıp paylaşılan uygulamalar unsigned dir.

Artık telefonunda sınır yok istediğin gibi kullanabilirsin.

samimenekse

samimenekse

Üye
    Konu Sahibi
Mağazadan satın alınmayıp paylaşılan uygulamalar unsigned dir.

Artık telefonunda sınır yok istediğin gibi kullanabilirsin.

Senin bildiğin program var mı kardeşim unsigned olan signedi olmayan böyle çok öenmli yüklenmesi gerekn ? :)

furkitare

furkitare

Üye
Benim telde hackli değil .. Norton dışında hack yapılabilir mi??

projectmaximo

projectmaximo

Üye
tarxhn

tarxhn

Üye
birsey sorucam bende avatar çalısıyordu hackledim şimdi sertifika hatası veriyor hack gercekten cok işe yarıyor :)

yoIcu

yoIcu

Üye
Başka bir forum sitesinden aldım linki. Kolay bir şekilde sertifakalama yapma diye bahsetmiş türk. Bu işlerle uğraşan arkadaşlar bir bakabilir mi?

n000k

n000k

Üye
Telefonu orjinal kullanmayı seviyorum :)
o zaman orjinal uygulamalarla, widegtlerle yetin gerisine özenme!!!orjinal kullanmayı seviyorsan o zaman o widgetleri isteme.. çünkü orjinalde o widgetler yok bak gördünmü?? birkere o widgetleri nokia yapmıyor.. mod işlerinden anlayan kişiler yapıp etrafta paylaşıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt