Bacağında 90 kiloluk tümör taşıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Bacağında 90 kiloluk tümör taşıyor!
Vücudunda 90 kilogram ağırlığında tümör bulunan Vietnamlı ameliyat ediliyor.

Ülkenin güneyindeki Ho Çi Min-Ville hastanesinin yöneticisi Dr. Gerard Desvignes, 31 yaşındaki Nuguyen Duy Hay’e yapılan zor ameliyatın 8-10 saat sürmesinin beklendiğini ve hastanın hayatta kalma şansının yaklaşık yüzde 50 olduğunu belirtti.

Nuguyen Duy Hay’ın vücudunda 4 yaşından itibaren büyümeye başlayan tümörün sağ bacağını tamamen kapladığı açıklandı.

14 yıl önce yapılan ilk ameliyata rağmen tümörün büyümeye devam ettiği ve çapının bir metreye, ağırlığının 90 kilograma ulaştığı bildirildi.

Haber Alıntıdır.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
Allahm sana şükürler olsun yarabbim bi sağlık sorunum yok Allah yardımcısı olsun :(

• Beğen
Tepkiler: SHS
futbol123

futbol123

Üye
resim dogrumu?

• Beğen
Astrosman

Astrosman

Üye
Yinede yüzü gülüyo...

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Allahım! görünce şok olmamak elde değil.Resim gerçek değil deyin bana ?? Yazık.Allahıma bin şükürler ki böyle bir hastalığım yok..

• Beğen
"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
En kötü durumlarda bile gülen insanları seviyorum.Applenin sözü bence en iyi slogan "Think Different"... Farklı düşün...

• Beğen
Mert045

Mert045

Üye
Allah kimseye vermesin.

• Beğen
SHS

SHS

Üye
    Konu Sahibi
Yinede yüzü gülüyo...
umudunu kaybetmemiş

----------Eklendi @ 23:17:15 ---------- Yazıldı @ 23:16:39 ----------

Allahım! görünce şok olmamak elde değil.Resim gerçek değil deyin bana ?? Yazık.Allahıma bin şükürler ki böyle bir hastalığım yok..
keşke diyebilsem:(

----------Eklendi @ 23:17:33 ---------- Yazıldı @ 23:17:15 ----------

Allah kimseye vermesin.
Amin.

brknfdn_55

brknfdn_55

Üye
:sukur::sukur::sukur::sukur::sukur:yarabbim bizi bu hale getirmediğin için sana şükürler olsun:sukur::sukur::sukur::sukur::sukur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt