Anchor Cfw v1.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
PPM Tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin. demişsin ya işte ben onu bulamadım kardeş ya yaptığın cwf çok hoşuma gitti ve hayatımda ilk defa böle bişey yapacam burda dediklerini uygulayınca herşey hallouyo dimi yani bi sorun olmaz :S bide bişey daha soracam telefonu pc usb ile bağladığımızda çıkan modlardan hangisinde bağlıcaz usb depolama mı ovi falan yazıyo o mu???? şimdiden yardımların için teşekkürler başarılarının devamını dilerim umarım bende yükleyebilirim

rica ederim sağol :) bak mcu ya tıklayıp c0r uzantılı dosyayı seçeceksin o dosyanın uzantısı c00 dır sen onu c0r yap :oke: ppm ye tıklayıp rofs2.v05 diye biten dosyayı, ape variant ta da uda.fpsx uzantılı dosyayı seçeceksin ve bütün bu işlemleri TELEFON KAPALIYKEN YAPACAKSIN KoLaY GELSİN :oke:

sonermetin

Üye
yükledimmmmmmmmm :D:D:D:D önce local mode falan bişeler yazdı anlamadım ama bir türk icadı olan elektronik alete vurma o da yetmiyosa fişini çekme vardır ya işte onu yaptım oldu :D:D:D:D bayıldım bu işe ben ya çok teşekkürler kabız :D:D:D

sonermetin

Üye
ya ben bunu yükledim ama bikaç sorunum var

1-müzik çalar müzik dosyalarımı görmüyor
2-fotoğraflar bölümünde 3d foto görüntüleyiciye tıklıyorum çalışmıyor yada onun olayını ben anlamadım bilmiyorum
3-haritalar ve extralar ikonlarının altındaki yazılar bi acayip (&qtn_ ile başlayan yazılar var)
4-kamera çekimi çalışmıyor (gerçi çok önemli değil ama )
5-ev ekranındaki ikonlara dokunduğumda bembeyaz bir sayfa açılıyo ve öyle kalıyor taa ki ben kırmızı tuşa basıp kapatana kadar

lütfen bunlara bi çözüm gösterin bana basit olsun :D pek anlamam bu işten en önemlisi binici yazdığım ama xm kullanıp müzik dinleyememek büyük eziklik gibi geliyo bana :D:D lütfen bi çare şimdiden teşekkür ederim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yükledimmmmmmmmm :D:D:D:D önce local mode falan bişeler yazdı anlamadım ama bir türk icadı olan elektronik alete vurma o da yetmiyosa fişini çekme vardır ya işte onu yaptım oldu :D:D:D:D bayıldım bu işe ben ya çok teşekkürler kabız :D:D:D

başta local modda kalır bataryayı çıkafıp takınca düzeliyo

----------Eklendi @ 10:15:00 ---------- Yazıldı @ 10:08:00 ----------

ya ben bunu yükledim ama bikaç sorunum var

1-müzik çalar müzik dosyalarımı görmüyor
2-fotoğraflar bölümünde 3d foto görüntüleyiciye tıklıyorum çalışmıyor yada onun olayını ben anlamadım bilmiyorum
3-haritalar ve extralar ikonlarının altındaki yazılar bi acayip (&qtn_ ile başlayan yazılar var)
4-kamera çekimi çalışmıyor (gerçi çok önemli değil ama )
5-ev ekranındaki ikonlara dokunduğumda bembeyaz bir sayfa açılıyo ve öyle kalıyor taa ki ben kırmızı tuşa basıp kapatana kadar

lütfen bunlara bi çözüm gösterin bana basit olsun :D pek anlamam bu işten en önemlisi binici yazdığım ama xm kullanıp müzik dinleyememek büyük eziklik gibi geliyo bana :D:D lütfen bi çare şimdiden teşekkür ederim

1- E/music e atacaksın dosyaları konuyu iyi okusaydın kullandığım modu görürdün
2- photo browserla ilgili bir sorun yok ben kullanıyorum başka insanlarda bir sorun dile getirmediler senden kaynaklanıyo
3-evet klasör isimleri bozuk ama sen bunları telefonundan yeniden adlandır deyip düzeltebilirsin v2.0 da böyle bir sorun olmayacak
4-kamera çekimini bazı arkadaşlar dile getirmişti onu da v2.0 da düzelteceğim
5-ikon dediğin kısayol sanırım bir tek temalar kısayolunda böyle bir sorun var ama bu sadece bende kaynaklanmıyo başka cfw lerde de karşılaştım bu sorundan ama önemli değil başka kimse sorun etmemiş

işte çözümler :oke: rica ederim :)

SWEET DREAMS

Üye
bende klasör ve kamera dışında sorun yok klasörlerin ismi düzeliyo zaten kamera dokunmatik simgesini de kullanmıyorum bence gayet güzel bir cfw :oke:

sem_sen

Üye
bende de klasör ve kamera dışında birşey yoktu klasörü düzelttim zaten başta tema efektini ikon paketini falan pek sevmemiştim ama sonradan çok hoşuma gitmeye başladı ve cfw yi çok sevdim n9 ikon modu çok güzelmiş :oke:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bende de klasör ve kamera dışında birşey yoktu klasörü düzelttim zaten başta tema efektini ikon paketini falan pek sevmemiştim ama sonradan çok hoşuma gitmeye başladı ve cfw yi çok sevdim n9 ikon modu çok güzelmiş :oke:

sonradan beğenmene çok sevindim artık v2.0 a aşık mı olursun bilemem :D

SWEET DREAMS

Üye
bunun 4x5 ini ekleyebilir misin?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
cuma günü ekleyebilirim :oke:

HJO

Üye
Ellerine Sağlık Cfw yi ÇoK Beğendim . fakat konuyu okuduğumda birkaç sorun olduğunu farkettim şimdi v2.0 modelinimi beklesem diye düşünüyorum aslında akıl vermek gibi olmasın sakın yanlış anlama . Bu cfw oldukça güzel üstündeki sorunları kaldırarak Fix modelini yayınlayabilirsin .

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ellerine Sağlık Cfw yi ÇoK Beğendim . fakat konuyu okuduğumda birkaç sorun olduğunu farkettim şimdi v2.0 modelinimi beklesem diye düşünüyorum aslında akıl vermek gibi olmasın sakın yanlış anlama . Bu cfw oldukça güzel üstündeki sorunları kaldırarak Fix modelini yayınlayabilirsin .

sağol :) bilmiyorum olabilir belki :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

yok yaa vazgeçtim v2.0 çıkacak başladım zaten dün biraz çok iyi olacak gibi :oke:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Anchor CFW hayırlı olsun Oğuzhan :oke: 2. versiyona başlamışsın Allah kolaylık versin.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

SWEET DREAMS

Üye
hani dün ekleyecektin bekledim ama eklemedin :s

SWEET DREAMS

Üye
boşver kardeşim koyma uğraşma şimdi ben nasıl yapacağımı buldum yaparım kendim

Üst Alt