Anchor Cfw v1.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010

Sponsorlu Bağlantılar

chester_yeahuu

chester_yeahuu

Üye
su anda bu cfw yuklu telefonumda . Tarayıcı performansı guzel ama telefon cok kararsızlaşthı. Biraz önce telefonun tuş kilıdıni kapatamadım. Şarjda iken ekran ısıgı sonmuyordu. X-clear ı calistırdım sıyah ekran geldı dondu. Vs...emeginize tsk. Ama durum böyle

dj_onur

dj_onur

Üye
Kardes tlfnu kapat ac ona kalrsa ofw de bi ara benm titresim 2dk boyunca titredi :D dondu snra aklı basna geldı duzeldi.O da olmazsa format at

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ksmen cevabı buldm msj okuyucu olmadgndan da olmazmıs dj matrx öle yazms.N8 klavyede mini qwerty sorunu mu warya bde onu bulmam lazm :D oda slnms :D

bence boşver mini qwerty n8 klavyede falan bozuk oluyo benim cfw de var ama bende silcem

----------Eklendi @ 08:32:19 ---------- Yazıldı @ 08:29:44 ----------

su anda bu cfw yuklu telefonumda . Tarayıcı performansı guzel ama telefon cok kararsızlaşthı. Biraz önce telefonun tuş kilıdıni kapatamadım. Şarjda iken ekran ısıgı sonmuyordu. X-clear ı calistırdım sıyah ekran geldı dondu. Vs...emeginize tsk. Ama durum böyle

sağol da sen yükledikten sonra format attın mı telefonuna? Bende böyle bir sorun olmadı hiç zaten yaptıktan sonra test ediyorum bir sorun var mı diye ben sorunlu cfw yi koymam foruma

123adil

123adil

Üye
kurulumu nasıl acaba resimli anlatımı var mi ilk defa deniyecem de.

123adil

123adil

Üye
verdiğin sekmenın linkleri ölmüş dostum ya çok istiyorum telefonu böyle yapma ama:(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin sekmenın linkleri ölmüş dostum ya çok istiyorum telefonu böyle yapma ama:(

bu adresten jafı indirebilirsin benim anlatıma göre yaparsan cfw yi sorunsuz bir şekilde yüklersin :oke:

123adil

123adil

Üye
korkuyorum civ civ korkuyorum anlıyor musun :)

ultrAslan.sefer

ultrAslan.sefer

Üye
güzel yapmışsın kardeş 5800 ımı satmasaydım denemek isterdim :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
korkuyorum civ civ korkuyorum anlıyor musun :)

Korkunun ecele faydasi yok :p tamam sacmaladim :D bence cok abartiyosun bu jaf i zor birsey degil ben ilk flashimi attigimda hic korkmamistim korkma gerekli programlari indir anlatilanlari uygula cok rahat yuklersin cfw yi :oke:

----------Eklendi @ 12:45:08 ---------- Yazıldı @ 12:43:28 ----------

güzel yapmışsın kardeş 5800 ımı satmasaydım denemek isterdim :)

Tesekkurler napalim keske satmasaymissin :)

SWEET DREAMS

Üye
bir deneyeyim bakalım söylediğin gibi kabız civcv cfw den daha mı iyi

SWEET DREAMS

Üye
deneddim ve çok beğendim çok başarılı bir iş çıkarmışsın kabız civciv cfw kadar güzel olmuş tek hata buldum o da kamera dokunmatik simgesi çalışmıyor. o da benim için önemli değil yani kusursuz bir cfw olmuş diyebilirim. :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
deneddim ve çok beğendim çok başarılı bir iş çıkarmışsın kabız civciv cfw kadar güzel olmuş tek hata buldum o da kamera dokunmatik simgesi çalışmıyor. o da benim için önemli değil yani kusursuz bir cfw olmuş diyebilirim. :)

rica ederim güle güle kullan :)

SWEET DREAMS

Üye
sağol :sarıl:

mehmet_gsgs

mehmet_gsgs

Üye
emeğine sağlık kardeşim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sağol kardeşim :)

batuhanbogatur

batuhanbogatur

Üye
:oke::tşk:

sonermetin

Üye
PPM Tıklayıp RM-356_51.0.006_prd.rofs2.V01 Seçin. demişsin ya işte ben onu bulamadım kardeş ya yaptığın cwf çok hoşuma gitti ve hayatımda ilk defa böle bişey yapacam burda dediklerini uygulayınca herşey hallouyo dimi yani bi sorun olmaz :S bide bişey daha soracam telefonu pc usb ile bağladığımızda çıkan modlardan hangisinde bağlıcaz usb depolama mı ovi falan yazıyo o mu???? şimdiden yardımların için teşekkürler başarılarının devamını dilerim umarım bende yükleyebilirim

Üst Alt