anakart işlemci soket pini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
anakart işlemci soket pini
arkadaşlar dün pin yamuldu bugun igneyle düzelttim sorunsuz çalışıyor sorun yaşatırmı ve bu arada o pinlerin 1i kırık olsa pc açılırmı oyun oynatırmı yardım edin şmdiden tşk.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
benimde başıma gelmişti...bir kaç yer dışında hata vermemişti..o pine bağlı olarak yapılan işlemlerde elbette hata vericektir..

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
kardeş pinin 1i kırılsa pc açılırmıydı ne gibi hata olur?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hangi pin'in zarar gördüğüne bağlı bende açılmıştı..tabi kullanamadım durmadan reset attı.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
pc acılabilir ama kırdıysan işin yaş

----------Eklendi @ 23:33:03 ---------- Yazıldı @ 23:32:30 ----------

ama buyk ıhtımalle acılmaz pc...

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
mesela pinin 1i kırıldı açılırmıydı?

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
sag içten 2. Ama köküne kadar degil azıcık ucu kırılmış düzelttm igneyle şmdi tıkır tıkır çalışıyor

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
çalışıyorsa sorun yok ama ilerde farklı biri şlev yaptığında sorun olabilir...

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
hm anladm ama ucu kırılmış köküne kadar degil garantısı war anakartın garantıyemı verem yoksa tanıdık pc war yaparmı km yapar? Az paraya?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam sen anarkart'a müdahale ettiysen hiç garantiye gönderme onlarca para versen doymazlar..bilgisayarcılar bu işi hem erkenden hemde ucuza yaparlar...
hm anladm ama ucu kırılmış köküne kadar degil garantısı war anakartın garantıyemı verem yoksa tanıdık pc war yaparmı km yapar? Az paraya?

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
hm anladm mesala hangi programı açsam sorun yaşatır?

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
işte onu bilemeyiz malesef :( yine de bilgisayarcıya götürmeni tavsiye ederim sonuçta anakart'a en ufak bişey olsa yazık olur ilerde herhangi bir sorun çıkartmaması için bence bilgisayarcı'ya götür hocam...
hm anladm mesala hangi programı açsam sorun yaşatır?

ahmet0651

Üye
    Konu Sahibi
hm anladm tamam kardeş

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt