Kutsalittifak
Üye
pc oyuna girince reset atıyor
merhaba herkese iyi günler dilerim benim sorunum pc oyuna girince belli bir zaman yada girer girmez kendini yeniden başlatıyor biraz bakındım ısı sorunu dediler extra fan taktırdım temizledim içini en ufak bir toz dahi kalmadı ama yine de yeniden başlatıyor performance programı kurdum sorun nerede bulmaya çalışmak için programı sorunsuz tamamlıyor hatta ondan sonra oyuna girince 1 2 saat sorunsuz çalışıyor ama belli bir süre sonra yine reset atıyor sorunu bir türlü çözemedim teknik servise de götürdüm ama orada da bu çok saçma bir sorun nerden oluyor acaba diye bana sordu yardımcı ola bilecek olan arkadaşlar varsa şimdiden çok teşekkür ederim her keze
ram 4gb ddr3 sdram pc310600
ekran kartı geforce gtx 960 mış ben 50 sanıyordum kusura bakma
işlemci : intel core i5-3470 3.20 ghz
power de 500 w luk
kasa içersinde egzoz fan işlemci power ekan kartı haricinde 15 cmlik iki soğutma fanı var
anakart da asustek p8h61-m le/usb3
lütfen birisi yardımcı olsun herşeyi denedim sonunda kasayı parçalıcam bu kadar sinir bozucu bir arıza olamaz
ram 4gb ddr3 sdram pc310600
ekran kartı geforce gtx 960 mış ben 50 sanıyordum kusura bakma
işlemci : intel core i5-3470 3.20 ghz
power de 500 w luk
kasa içersinde egzoz fan işlemci power ekan kartı haricinde 15 cmlik iki soğutma fanı var
anakart da asustek p8h61-m le/usb3
lütfen birisi yardımcı olsun herşeyi denedim sonunda kasayı parçalıcam bu kadar sinir bozucu bir arıza olamaz