Belle Yüklü n8 de duygusal simge eklerken Kasma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

legitimus

Üye
    Konu Sahibi
Belle Yüklü n8 de duygusal simge eklerken Kasma sorunu
dün gelen belle güncellemesini yükledim, ben diğer arkadaslar kadar sorun yaşamadım ama msj yazarken duygusal simge eklemek istediğim zaman telefonda bi kasma meydana geliyor. anna ya göre bu açıdan çok yavaş kalmış acaba bende mi var sadece bu sorun ?:kotu:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Yok bu sadece sizde değil. Kullandığım Nokia 700'de de böyle.

legitimus

Üye
    Konu Sahibi
düzeltmek için bi şansımız varmı yeni güncellememi beklicez

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bizdede var c6-01. Güncelleme bekleyeceğiz artık.

legend5858

legend5858

Üye
603 de de böyle fabrikdan çıkışlı belle yüklü sanırım bekleyecez yeni güncelleme gerçi yenisi yükleyeli fazla olmadı ama.

.Murat.

.Murat.

Üye
nokia c7 de aynı sorun var ama böyle çok sorun edilecek gibi değil

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
aynı sorun benim C6-01de de var normal simgelerde sorun yok duygusal simgelere girişte 2 sn bekletiyor

marsharun

marsharun

Üye
bende de aynı. Çok sinir bir duru. Umarım en yakın zamanda güncellemeyle düzelir.

mehmetdag

Üye
lfasayisal kullaniyosniz sorun yok ama qwerty ise yarim saat sembolleri ac c6 dadakasiyoo.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
_ardaa

_ardaa

Üye
Bence sebebi gülücükleri önbelleğe almıyor her seferinde tekrar yüklüyor bu yüzden bekletiyor, bence şöyle olmalıydı, öncelikle gülücükleri açma kapatma olmalıydı sonra mesaj kısmının sağ tarafında yukarıdan aşağıya yada altında tek sıra gülücükler olmalıydı en sık kullanılanlar böyle gülücük için her seferinde tüm hepsini açmak zorunda kalmazdık.

legitimus

Üye
    Konu Sahibi
Bence sebebi gülücükleri önbelleğe almıyor her seferinde tekrar yüklüyor bu yüzden bekletiyor, bence şöyle olmalıydı, öncelikle gülücükleri açma kapatma olmalıydı sonra mesaj kısmının sağ tarafında yukarıdan aşağıya yada altında tek sıra gülücükler olmalıydı en sık kullanılanlar böyle gülücük için her seferinde tüm hepsini açmak zorunda kalmazdık.

iyi fikir. :oke:

lanoire

Üye
aynı şekilde kardeşim ifadelere dokundugum zaman 2 3 sanıye beklıyo bakalm guncelleme gelecektır elbet

FlaxLy

FlaxLy

Üye
C7 belle. Gece gündüz mesajlaşıyorum.neredeyse tüm simgeleri ekledim. Ne kasma ne donma var. Yüklemeyide flashlayarak yaptım. Sorunum yok şükür. İlginç... :hmmm

ayran3883

ayran3883

Üye
bende hiç bir sorun yok c6 01 belle bide quarw klavye ve normal klavye ayarları var öle dene

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bendede var bu sorun zaten en çok kullandıgım : ) için 123e basıp normal yapıyorumm duygusal simge ekle dyince verem ediyor adamı :)

_ardaa

_ardaa

Üye
C7 belle. Gece gündüz mesajlaşıyorum.neredeyse tüm simgeleri ekledim. Ne kasma ne donma var. Yüklemeyide flashlayarak yaptım. Sorunum yok şükür. İlginç... :hmmm

Neredeyse herkeste olan bir sorunun sende olmaması ilginç:hmmm video ile görme şansımız var mı? Sorun güncelleme şeklimizde mi yoksa başka yerde mi anlamamız açısından.

moonstar90

moonstar90

Üye
Arkadaşlar aynı sorun bende de mevcut sık mesaj atan birisi olduğumdan sürekli kullanıyorum ve beklemek delirtiyor yok mu bir çözüm bulan
?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
fazla mesaj yığmayın

23palulu23

23palulu23

Üye
arkadaşlar ben n8 kullanıcıyım ve bende de bu sorun yok. Tahminimce flash atmamızdan kaynaklanıyor. Flash bu sorunu çözüyor heralde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt