Nokia c6-01 Communicator ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

spytech_61

Üye
    Konu Sahibi
Nokia c6-01 Communicator ?
Öncelikle selamlar. Uzun süredir siteyi takip etmekteyim. Ama mesaj yazmak bugüne nasipmiş.

Sorum şu : Communicator uygulaması ne işe yaramaktadır ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
gereksiz bi program microsoftun üretimi şirket elemanlarınıb anlıkiletişimini sağlıyo bi nevi msn gibi bn sildim bi sorun olmadı.

spytech_61

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için

u_cosar

u_cosar

Üye
bence çok gereksiz bir yazılım tabikide faydası olabilir ama bu telefonların genel kullanıcıları gençler olduğu için gençlere göre daha fazla yazılım çıkarmaları gerekir

spytech_61

Üye
    Konu Sahibi
bence çok gereksiz bir yazılım tabikide faydası olabilir ama bu telefonların genel kullanıcıları gençler olduğu için gençlere göre daha fazla yazılım çıkarmaları gerekir

Söylediklerinize katılıyorum haklısınız

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

aslında bu uygulama benzer yapıdaki sohbet odalarına da bağlanabilme özelliğine sahiptir bence sadece yazılması gereken adresleri bilmiyoruz :S

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
aslında bu uygulama benzer yapıdaki sohbet odalarına da bağlanabilme özelliğine sahiptir bence sadece yazılması gereken adresleri bilmiyoruz :S

Belkide ama fazlalıktı sildim gitti :)

qsaw

qsaw

Üye
Bu konu açılmış mıydı acaba :hmmm bu arada ilk yorumunuz hayırlı olsun

legolas29

legolas29

Üye
Öncelikle selamlar. Uzun süredir siteyi takip etmekteyim. Ama mesaj yazmak bugüne nasipmiş.

Sorum şu : Communicator uygulaması ne işe yaramaktadır ? Bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Evet ya.O microsoft uygulaması ne işe yarıyor.?

----------Eklendi @ 17:07:16 ---------- Yazıldı @ 17:06:45 ----------

gereksiz bi program microsoftun üretimi şirket elemanlarınıb anlıkiletişimini sağlıyo bi nevi msn gibi bn sildim bi sorun olmadı.

hı tamam.gereksiz yani.sağolun.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bende sileyim madem bir işe yaramıyormuş.

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bence de çok gereksiz bir yazılım kaldır gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt