Yok artık ya.Şu 5800 hakkında kötü kötü konuşmayın. Telefonu alalı 7 ay oldu. Soğuttunuz beni telefondan. Ama ben bu kötülemeleri hiç dikkate almıyorum. Ben telefonumdan memnunum. Isteyen ne kullanırsa kullansın. Ama bu telefonun arkasından konuşmayın.![]()
gülüm sakin ol o sadece bi telefon cihaz (cansız varlık)Yok artık ya.gülüm sakin ol o sadece bi telefon cihaz (cansız varlık)
önüne gelen dokunmatiğine basmatik,vurmatik diyolar . Tamam ram sorunu olabilir ama dokunmatiğine laf ettirmem hacı. 
bak güzel kardeşimNeydem hacı yaaönüne gelen dokunmatiğine basmatik,vurmatik diyolar . Tamam ram sorunu olabilir ama dokunmatiğine laf ettirmem hacı.
![]()
o bi basmatik çünkü rezistif kullanım açısından kapasitif ekranlar daha kolay bazı kişilere göre rezistif'de mesaj yazmak daha kolay gelse de bu doğanın kanunlarını değiştiremez.
evet 5800 mükemmel(di) 2008'de artık bakılmazŞu 5800 hakkında kötü kötü konuşmayın. Telefonu alalı 7 ay oldu. Soğuttunuz beni telefondan. Ama ben bu kötülemeleri hiç dikkate almıyorum. Ben telefonumdan memnunum. Isteyen ne kullanırsa kullansın. Ama bu telefonun arkasından konuşmayın.![]()
tamam dokunmatikben çok rahat kullanıyorum dokunmatiği. Benim telefonum basmatik değil.![]()

Dostum telefona kötü demiyoruz ama kötü yanlarını kabul etmek lazım öyle insanlar var ki 5800 ı dünyanın en iyi telefonu yapıyor
tamam dokunmatik![]()

Evet. Ama dokunmatiğine basmatik denilince benim zoruma gidiyo.
Genelleme yapmazsanız sevinirim.
Benim telefonum basmatik değil
kapasitif ekran mı taktın@SiyahTerapi Üslubunuz Çok Ağır Bence Daha Çok Saygı Duymanız Lazım Millete Eğer 2*2 Sorulsaydı İlk Geçemeyecek Kişi Sizdiniz Evet Madem Android Çok İyi Android Kral Neden Telefon Bölümünde 5800 Kırmızı Yazıyor![]()
Ve Evet Ben 5800 En İyi Telefon Demiyorum dokunmatik Ekranı En Güzel Telefon Demiyorum Bu Konuyu Açmamın Sebebi Nokia 5800 Açılmış Bir Konuya Millet Geliyor İphone Faha Güzel 5800 Basmatik Falan Diyor madem sevmiyorsun Telefonu millete Kötüleme evet şu an için kötü olabilir ama konudada belirttiğim gibi ozaman telefon vardıda bizmi kullanmadık
ve Tekrar Belirtiyorum Üslubunuza Dikkat Edin
Ya hala mi anlamak istemiyorsunuz 5800 birise yaramaz demiyoruz yarar ama kötü yanlari var ve dokunmatik i rezistif yani kullanmak zor
islemcisi yetersiz yani dogru düzgün hd oyun oynayamazsin
Zaten yorumlardan da herkes sadece kullandigi icin övüyor ben telefonuma laf ettirmem tarzi yani tamamen fanatiklik
----------Eklendi @ 21:39:58 ---------- Yazıldı @ 21:35:20 ----------
5800 i överken , laf ettirmezken iyide kötü yanlarini söylerken mi git soruna çözüm bu l telefona laz etme
Ayrica biz kimseye telefonu sat android al demiyoruz ama 5800eksileri var kabul edin diyoruz siz gala ben telefonuma laf ettirmem kafasindasiniz
aynen takıntı olmuş artıkKesinlikle haklısın kardeşim.Adamlar fanatik