Nokia 5800 XpressMusic Hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xxdama

xxdama

Üye
Şu 5800 hakkında kötü kötü konuşmayın. Telefonu alalı 7 ay oldu. Soğuttunuz beni telefondan. Ama ben bu kötülemeleri hiç dikkate almıyorum. Ben telefonumdan memnunum. Isteyen ne kullanırsa kullansın. Ama bu telefonun arkasından konuşmayın. :nono:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Şu 5800 hakkında kötü kötü konuşmayın. Telefonu alalı 7 ay oldu. Soğuttunuz beni telefondan. Ama ben bu kötülemeleri hiç dikkate almıyorum. Ben telefonumdan memnunum. Isteyen ne kullanırsa kullansın. Ama bu telefonun arkasından konuşmayın. :nono:
Yok artık ya. :) gülüm sakin ol o sadece bi telefon cihaz (cansız varlık)

xxdama

xxdama

Üye
Yok artık ya. :) gülüm sakin ol o sadece bi telefon cihaz (cansız varlık)

Neydem hacı yaa :D önüne gelen dokunmatiğine basmatik,vurmatik diyolar . Tamam ram sorunu olabilir ama dokunmatiğine laf ettirmem hacı. :D

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Neydem hacı yaa :D önüne gelen dokunmatiğine basmatik,vurmatik diyolar . Tamam ram sorunu olabilir ama dokunmatiğine laf ettirmem hacı. :D
bak güzel kardeşim :) o bi basmatik çünkü rezistif kullanım açısından kapasitif ekranlar daha kolay bazı kişilere göre rezistif'de mesaj yazmak daha kolay gelse de bu doğanın kanunlarını değiştiremez. :) evet 5800 mükemmel(di) 2008'de artık bakılmaz

xxdama

xxdama

Üye
ben çok rahat kullanıyorum dokunmatiği. Benim telefonum basmatik değil.:ağlarım:

mstf_l

mstf_l

Üye

Dostum telefona kötü demiyoruz ama kötü yanlarını kabul etmek lazım öyle insanlar var ki 5800 ı dünyanın en iyi telefonu yapıyor

xxdama

xxdama

Üye
lasvetorus

lasvetorus

Üye
dokunmatigi hakkinda sunu soylemek istiyorum ne iyi ne kotu diger markalarin rezistif ekranlarina gore iyi ama kapasitif ekranlara gore kotu.5800 in hala liderligini korudugu ozelligi hem kulakliktan hemde disariya kristal kalitede ses verebilmesi ayrica kapak malzemesinin sesin tinisina cok guzel sekil verebilmesidir.Beats felan hikaye.

xxdama

xxdama

Üye
adamlar 5800 la iphone gibi yada diğer telefonlarla karşılaştırırsalar tabi basmatik derler. Ama 5800 kendi aralarında en iyisi

----------Eklendi @ 19:51:38 ---------- Yazıldı @ 19:50:06 ----------

ben telefonum dokunmatigine basmatik dedirtmem arkadaş:deal:

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Basmatik Bazı Androidci Ve iphone cu Arkadaşların Uydurmasıdır Evet Ekran Rezistif Ekran Olabilir Ama Basmatik Kelimesini Hakketcek Kadar abartılcak Değildir Adam geliyor android daha güzel diyo androide geçin diyo e be birader biz bilmiyormuyuz Androie geçmeyi biz bilmiyormuyuz Galaxy SII leri bize gelip burda ders verme zaten bu konuyuda senin gibiler için açtım her konunun altına gelip "Androidde böyle bir sorun yok,android Daha Güzel,Androidde milyonlarca uygulama var" böyle yorum yapınca noluyor adam diyormu Aaa Adam androide geç diyor hemen gidip alayım hiç zaman kaybetmemem lazımmı diyor Allah akıl fikir versin eve forumdaki bütün 5800 konularını acanların telefonu alış tarihi 2009 (çoğunun) ozamanlar androidf doğru düzgün oturmamıştı bile ve 5800 gözde bir telefondu millet satın aldı 2 yıl kullandı beğendi ufak sorunlar çıktı gelip foruma yazdı çözüm aradı sen gel ona Androide Geç de Android daha Güzel de Kısacası

Not : İsteyen İstediği Telefonu Alır Gelip s60v5 Konusunda Androidi Övmenin Ne Gereği Var ? Adam 2012 de arkadaşında görmüştür Symbianı Bi Özelliği Hoşuna Gitmiş Almıştır Bundan Sanane ..Adamın Android Alma gibi Bir Niyeti Varsa Zaten söylert Alır Sen Söyledin Diye Alcak Değil !!! Git Androidini Android Bölümünde Öv Tamammı ?

mstf_l

mstf_l

Üye
@SiyahTerapi Üslubunuz Çok Ağır Bence Daha Çok Saygı Duymanız Lazım Millete Eğer 2*2 Sorulsaydı İlk Geçemeyecek Kişi Sizdiniz Evet Madem Android Çok İyi Android Kral Neden Telefon Bölümünde 5800 Kırmızı Yazıyor :) :) Ve Evet Ben 5800 En İyi Telefon Demiyorum dokunmatik Ekranı En Güzel Telefon Demiyorum Bu Konuyu Açmamın Sebebi Nokia 5800 Açılmış Bir Konuya Millet Geliyor İphone Faha Güzel 5800 Basmatik Falan Diyor madem sevmiyorsun Telefonu millete Kötüleme evet şu an için kötü olabilir ama konudada belirttiğim gibi ozaman telefon vardıda bizmi kullanmadık

ve Tekrar Belirtiyorum Üslubunuza Dikkat Edin

Ya hala mi anlamak istemiyorsunuz 5800 birise yaramaz demiyoruz yarar ama kötü yanlari var ve dokunmatik i rezistif yani kullanmak zor

islemcisi yetersiz yani dogru düzgün hd oyun oynayamazsin

Zaten yorumlardan da herkes sadece kullandigi icin övüyor ben telefonuma laf ettirmem tarzi yani tamamen fanatiklik

----------Eklendi @ 21:39:58 ---------- Yazıldı @ 21:35:20 ----------

5800 i överken , laf ettirmezken iyide kötü yanlarini söylerken mi git soruna çözüm bu l telefona laz etme

Ayrica biz kimseye telefonu sat android al demiyoruz ama 5800eksileri var kabul edin diyoruz siz gala ben telefonuma laf ettirmem kafasindasiniz

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye

Ya hala mi anlamak istemiyorsunuz 5800 birise yaramaz demiyoruz yarar ama kötü yanlari var ve dokunmatik i rezistif yani kullanmak zor

islemcisi yetersiz yani dogru düzgün hd oyun oynayamazsin

Zaten yorumlardan da herkes sadece kullandigi icin övüyor ben telefonuma laf ettirmem tarzi yani tamamen fanatiklik

----------Eklendi @ 21:39:58 ---------- Yazıldı @ 21:35:20 ----------

5800 i överken , laf ettirmezken iyide kötü yanlarini söylerken mi git soruna çözüm bu l telefona laz etme

Ayrica biz kimseye telefonu sat android al demiyoruz ama 5800eksileri var kabul edin diyoruz siz gala ben telefonuma laf ettirmem kafasindasiniz

Kesinlikle haklısın kardeşim.Adamlar fanatik

xxdama

xxdama

Üye
fanatiğiz gardaşşş . Sorun mu var ?:gun1:

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
al işte bunlara vercen nexus'u i phone'u telefon görsünler bi daha symbian'ın adını anmazlar :D :D

gürgürbaba

gürgürbaba

Üye
5800 ,,,bu makineler çingene pilici gibi vallaha...

xxdama

xxdama

Üye
benim yazdığım mesajlar nereye kaçtı ?:allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt