Nokia 5800 XpressMusic Ekrenı Değişiyor!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CQNSTANT!NE

CQNSTANT!NE

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic Ekrenı Değişiyor!!!!
Nokia’nın 3 milyon adet sattığı 5800 XpressMusic yenileniyor,ekran yapısı değiştirelecek.

Nokia tarafından konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, yeni parti 5800′larda halihazırdaki resistif (dirençsel) ekran yapısı yerine aynı iPhone veya Omnia’larda olduğu gibi kapasitif (sığasal) dokunmatik ekrana yer verileceği belirtildi. Kuşkusuz ki bu durum en çok telefonu stylus ile (hani o yanda yerleşik kalem) kullanmaktan hoşlanmayanları sevindirecek. Yaklaşık 2 milyon adet ekran siparişinde bulunduklarını belirten Nokia, Mayıs veya Haziran ayından itibaren yenilenmiş modeliyle çıkacak sevenlerinin karşısına. Modelle ile ilgili haberler bununla da bitmiyor üstelik. Ekranının yanında, kuşkusuz bu farklılığın yerleşimi için işletim sisteminde de iyileştirmeler yapması beklenen Nokia, böylece 5800 kullanıcılarının en önemli şikayetlerinden birisi olan “çok parmak dostu olmaması” durumunu da elinden geldiğince giderecek.

Alıntıdır:MobilHat

--Usta--

--Usta--

Üye
vay be :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
yok artık 01-01-2011 den itibaren nokia 5800 ı üretmiyeceqini açıkladı saçma bir haber ozmn bnde teli garantiye gonderirim kapasitif ekran istiyomdan derim saçma bnce

ALpWaR24

ALpWaR24

Üye
nokia 5800 a bunu yapacağına yeni bi model çıkarır nokia 5800 için o kadar uğraştı daha fazla modifiye yapacağını sanmıyorum onca güncellemelerden sonra imkansız gibi geliyo.:nono:

Dtn

Üye
Bence de,yeni telefon çıkartır,olanla ne diye uğraşsın ki tekrar tekrar.

Luck Star

Luck Star

Üye
sanmıyorum . o sorunu x6 üreterek çözdüler bence hem resistif ekrana da ihtiyaç var bazen kalem le resim çizmek güzel oluyor.

nokianın öyle bir şey yapmıyacağına eminim

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
yapsa ne olur yapmasa ne olur ben çok memnunum telefonumdan hem öyle bir ihtiyaç duysam gider üst modelini alırım gerçi şu an beklemedeyim N8 alacam hele ufak tefek hataları düzeltilsin güncellemeler ile yenilikler eklensin....
beklemekte fayda var

pasha14

pasha14

Üye
Artık 5800 çıkmaz arkadaşım. Bence yeni bir model üretirler artık 5800 için en fazla güncelleme çıkar o kadar.

Lacrymosa

Üye
5800'ın kapasitif ekranlısı var= x6

flunight

Üye
öyle bi tlf çıkarmasına çıkarırda adı 5800 olmaz:d:

power-b

Üye
X5800 olabilir :heyo:

'Şeref'

Emekli Yönetici
bu dediklerin imkansız nokia 5800 geliştirmeyi bırakalı çok oldu ..
1 sene önce olsa belki inanırdım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt