Nokia 5800 XpressMusic Hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 XpressMusic Hakkında..
Evet arkadaşlar artık canım sıkılmaya başladı şu nokianın 5800 ına basmatik kötü telefon dandik hiç güzel değil demeleri artık canımı sıkıyor her seferin de iphone daha güzel yok o daha güzel bu daha güzel demeleride canımı sıkıyor

Nokia 5800 XpressMusic 2009 ilk ceyrekte cıkmış bir telefon ozamanlar daha dokunmatik ekran türkiyede tam oturmamıştı piyasa 1milyarlık iphone lar ve 350 tllik bi işe yaramayan doğru düzgün bir işletim sistemi olmayan samsung corby starlar falan vardı peki ne olduda 5800 bu hakaretleri haketti ozamanlar güzel samsunglar htcler vardıda biz almadık

Adama soruyorum neden basmatik diyorsun 5800 rezistf ekran o yüzden diyor milletimizin tek sorunu ÖNYARGI o basmatik dediğin ekranı al 3 gün kullan elin alısınca dünyanın en rhat ekranı haline geliyor ama insalarımız bu kanıya gidip teknomarketlerde 3 dk inceleyip varıyor

C5603 ile karşılaştırıyorlar cahiller c5603 diyor o dedikleri modelde ne wifi var ne gps var ne doğru düzgün ses var hiç birsey yok

Şuan elinizin altındaki galaxyler evo3dler optimuslar yokken 5800 lar vardı sevmesiniz bile saygı duyu

2senedir kullanıyorum 300 400 kere yere düşmüştür hala sapasağlam !

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
3 yıldır kullanıyorum kaç kere betona düştü dagıldı topladım 4 kere duvara çarptım 2 kere arka kapak batarya degiştirdim yok yok kablosuz ag,gps film seyret 150 kişiden fazlasına garmin kurdum bende görüpte alan 60 kişi ilk nokıa nın dokunmatigi bana göre harika c7 de var onu hiç sevmiyorum

oktayates07

Üye
gerçekten haklısınız 5800 hiçbirine değişmem

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Nokia 5800'a En Büyük Haksızlık Dokunmatik Konusunda Yapılıyor. Açık konuşmak gerekirse ben daha bu 5800'dan başka bir telefonun dokunmatiğine hiç alışamadım. Yeni telefon almadım ama arkadaşların telefonlarını kullanma fırsatım olduğu için söylüyorum bunu. Ayrıca; gerçekten de telefon ilk çıktığı dönem ki telefonlara bakılırsa onların kat kat üstünde bir telefon. Karşılaştırmayı yaparken bugünün son model telefonlarıyla karşılaştırırsanız olmaz tabi ki o telefonlarla bile kapışıyor geri kalmıyor neredeyse...

Symbianize

Symbianize

Üye
    Konu Sahibi
Çok haksızlık yapıyorlar çok Ben çok memunum telefonumdan adamlar basmatik diyor ya konuyu mobilden açtım qwerty klavyeyle 4 dkda yazdım bumu basmatik?

123adil

123adil

Üye
dokunmarik girişi diye birşey var ısınıyor faalanda diyorlar 3g acık falan. Ben 2010da sıfır 5800 aldım dokunmatigi hala bana ragmen cok sağlam.!

Kedi Yavrusu

Üye
2009'da değil 2008'de çıktı.

lasvetorus

lasvetorus

Üye
ekim 2008

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Dediğiniz gibi bir dönemin f/p kralıydı ama şimdi aynı paraya çok daha iyi cihazlar var. Zaten teknoloji böyledir, sürekli ilerler. Bugün hayalimiz olan s2yide yarın beğenmeyecez :)

fLuke!

fLuke!

Üye
Dokunmatiği karşılaştırana ayıp,1.5 milyarlık galaxy s2 değilki bu!Samsung'un genoa'sı vardı o zamanlar.Bizim dershanede bir kaç kişide vardı.Ekrandaki saati oynatmak için sıraya girerdik:DSonra 5800'ı gördüm.Üstüne telefon tanımadım.Dershanede kral oldum:D

vakka_01

vakka_01

Üye
5800'ın lakabı iphone katilidir bu yorumuda iphone katilinden yazdım süper telefon =)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
dokunmatik konusunda haklısın. En hızlı mesaj yazdığım telefonlardan biriydi.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Evet arkadaşlar artık canım sıkılmaya başladı şu nokianın 5800 ına basmatik kötü telefon dandik hiç güzel değil demeleri artık canımı sıkıyor her seferin de iphone daha güzel yok o daha güzel bu daha güzel demeleride canımı sıkıyor

Nokia 5800 XpressMusic 2009 ilk ceyrekte cıkmış bir telefon ozamanlar daha dokunmatik ekran türkiyede tam oturmamıştı piyasa 1milyarlık iphone lar ve 350 tllik bi işe yaramayan doğru düzgün bir işletim sistemi olmayan samsung corby starlar falan vardı peki ne olduda 5800 bu hakaretleri haketti ozamanlar güzel samsunglar htcler vardıda biz almadık

Adama soruyorum neden basmatik diyorsun 5800 rezistf ekran o yüzden diyor milletimizin tek sorunu ÖNYARGI o basmatik dediğin ekranı al 3 gün kullan elin alısınca dünyanın en rhat ekranı haline geliyor ama insalarımız bu kanıya gidip teknomarketlerde 3 dk inceleyip varıyor

C5603 ile karşılaştırıyorlar cahiller c5603 diyor o dedikleri modelde ne wifi var ne gps var ne doğru düzgün ses var hiç birsey yok

Şuan elinizin altındaki galaxyler evo3dler optimuslar yokken 5800 lar vardı sevmesiniz bile saygı duyu

2senedir kullanıyorum 300 400 kere yere düşmüştür hala sapasağlam !
hayırdır seni buraya nokia mı gönderdi evet güzel(di) 3 sene önce artık basmatik beş para etmez, ne doğru düzgün uygulaması var ne de sağlam bi performansı bu fiyata daha ne telefonlar var ''artık'', Ha iş görmüyor mu? görüyor şahsen bana yetiyor, fakat artık 250 tl 0 deseler dönüp bakmam..!

xxdama

xxdama

Üye
haksızlık etmeyin telefona. Ben şu ana kadar başka bi telefonun dokunmatigini kullanamadım. Hem kullanan nasıl kullanıyor. Ben dokunmatiginden gayet memnunum.

mstf_l

mstf_l

Üye
bi kere c5603 diye bi telefon yok

Ayrıca elimizdeki telefon saygı duyun falan diyorsun eee o zaman 5110 varken hicbiri yoktu o zaman ne yapacaz hepimiz 5110 kullanalım

Tabii ki 5800 ın güzel yanları var ama bazı seyleri kabul etmesi lazım insanın

• Beğen
Tepkiler: JohnLemmon
covar

covar

Üye
5800 xpress müzik 5 para etmez telefon dokunmatiği falan herşeyi berbat ekran kaliteside öle bi tek güzel müzik calıyor

arpaçlı

Üye
arkadaşlar sizlerden bilgi isteyecektim güzel bir cevap verirseniz cok sevinirim. ben 5800 kullanıcısıyım ekranda değişik renklerde çizgi çizgiler vardı ben 5 gün önce garantiye gönderdim bu gün teleservice sitesindn telefonumun son durumuna baktım şöyle bir şey yazıyordu Son Kullanıcı: SINAN PEKER
Garanti Durumu: Garantili Onarım
Arıza açıklaması: EKRAN GORUNTUSU KARISIYOR-EKRAN: DIGER
Aksesuarlar: ON KAPAK
Yapılan işlemler: DOKUNMATIK EKRANDA KULLANIM KAYNAKLI ATLAMA-VARDIR. TALEP DURUMUNDA CRETLI DEGISIMI-YAPILABILIR.-Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Kalibrasyonlari yapilmistir-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arkadaşlar sizlerden bilgi isteyecektim güzel bir cevap verirseniz cok sevinirim. ben 5800 kullanıcısıyım ekranda değişik renklerde çizgi çizgiler vardı ben 5 gün önce garantiye gönderdim bu gün teleservice sitesindn telefonumun son durumuna baktım şöyle bir şey yazıyordu Son Kullanıcı: SINAN PEKER
Garanti Durumu: Garantili Onarım
Arıza açıklaması: EKRAN GORUNTUSU KARISIYOR-EKRAN: DIGER
Aksesuarlar: ON KAPAK
Yapılan işlemler: DOKUNMATIK EKRANDA KULLANIM KAYNAKLI ATLAMA-VARDIR. TALEP DURUMUNDA CRETLI DEGISIMI-YAPILABILIR.-Yazilim gncelleme ayar genel bakim yapilmistir.-Kalibrasyonlari yapilmistir-Mekanik parca/parcalar degistirilerek onarim yapilmistir.
güzel bi cevabı kulanım hatası dokunmatik sorunu var istersen değiştireceklermiş (ücretli) işte...

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye

hayırdır seni buraya nokia mı gönderdi evet güzel(di) 3 sene önce artık basmatik beş para etmez, ne doğru düzgün uygulaması var ne de sağlam bi performansı bu fiyata daha ne telefonlar var ''artık'', Ha iş görmüyor mu? görüyor şahsen bana yetiyor, fakat artık 250 tl 0 deseler dönüp bakmam..!

Ovi mağazayı ve burayı bilmiyor arkadaş :d:

----------Eklendi @ 15:13:52 ---------- Yazıldı @ 15:10:53 ----------

güzel bi cevabı kulanım hatası dokunmatik sorunu var istersen değiştireceklermiş (ücretli) işte...

ekranla dokunmatik film var. yani ekran dokunmatik değil ;) üstünde ayrı bi film var. 5800 filan kullanıyosan yanındaki yani kilit açma scroll'unun üstündeki parçayı çıkarırsan anlarsın ;) telefonu öyle kullandığımda olmuştu. bilip bilmeden konuşuyorsunuz ya gıcık oluyorum hepinize .a

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
forza 5800

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt