format atmayı denediniz mi?
Denemedim.
Merhaba,
Elinizde Ubuntu CD si var ise yada herhangi başka bir linux dağıtı mı da olabilir. Sistemi CD den başlatıp, kurmadan sadece CD den çalıştırarak işletim sistemini PC'niz üzerinde çalıştırarak USB portlarınızı kontrol edin. Eğer tekrar taktığınız aygıtları görmüyorsa donanımsaldır. Diyelim ki gördü. Format atmadan önce sorunun başladığı tarihi hatırlıyorsanız Windows işletim sisteminizde "sistem geri yükleme" ile şansınızı deneyebilirsiniz. Bir önceki tarihe başarılı bir şekilde geri döndürerek USB portlarınızı denersiniz. Başarılı bir şekilde sistem geri yükleme gerçekleşemez ise yada USB portlar yine yanıt vermez ise yedeklerinizi alın ve formatlayın. İyi şanslar.
karşındaki senin abin 20 yaş büyük senden abi diyeceksinKardesim en iyisi format atmak çünkü geri dön dersem bizim netin programı format atana kadar hata veriyor.(VODAFONE 3G+)

karşındaki senin abin 20 yaş büyük senden abi diyeceksin![]()

abi ben görüyorum yaşınıİlgine teşekkür ederim Berke kardeşim.
dogukandurak arkadaşımız eminim ki saygısızlık etmek istememiştir. Ayrıca profilimde yaşımı, tüm forumdaşların bana saygı göstermesi için belirtmedim.
Burada saygıyı; paylaşımlarımızla, dayanışmamızla, dürüstlüğümüzle ve yüreğimizle kazanabiliriz.![]()

abi ben görüyorum yaşını![]()
karşındaki senin abin 20 yaş büyük senden abi diyeceksin![]()
kime abi diyecekmişim?Size bişi sölicem bu konuyu babam okuyor...Asıl sen abi diyecektin.
kime abi diyecekmişim?

Teoman abi dediğne göre tamamdırAynen Teom@n abi zaten mesele çözüldü,bilgisayar servise gitti.Kapatalım konuyu...