Arkadaşlar bilgisayarımın 2 USB si çalışmıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dogukandurak

dogukandurak

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bilgisayarımın 2 USB si çalışmıyor...
Yardım edermisiniz Babamlar sen bozdun diye kafamın etini yiyor nasıl düzeltiriz YARDIM!!!

delrico

delrico

Emekli Yönetici
format atmayı denediniz mi?

fnldstntn

Üye
muhtemelen donanımsaldır ama yazılımda olabilir...çipsetin driverini güncellersen düzelebilir...

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
pek sanmiyorum yazilimsal olacagina donanimsaldir

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

Merhaba,

Elinizde Ubuntu CD si var ise yada herhangi başka bir linux dağıtı mı da olabilir. Sistemi CD den başlatıp, kurmadan sadece CD den çalıştırarak işletim sistemini PC'niz üzerinde çalıştırarak USB portlarınızı kontrol edin. Eğer tekrar taktığınız aygıtları görmüyorsa donanımsaldır. Diyelim ki gördü. Format atmadan önce sorunun başladığı tarihi hatırlıyorsanız Windows işletim sisteminizde "sistem geri yükleme" ile şansınızı deneyebilirsiniz. Bir önceki tarihe başarılı bir şekilde geri döndürerek USB portlarınızı denersiniz. Başarılı bir şekilde sistem geri yükleme gerçekleşemez ise yada USB portlar yine yanıt vermez ise yedeklerinizi alın ve formatlayın. İyi şanslar.

dogukandurak

dogukandurak

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba,

Elinizde Ubuntu CD si var ise yada herhangi başka bir linux dağıtı mı da olabilir. Sistemi CD den başlatıp, kurmadan sadece CD den çalıştırarak işletim sistemini PC'niz üzerinde çalıştırarak USB portlarınızı kontrol edin. Eğer tekrar taktığınız aygıtları görmüyorsa donanımsaldır. Diyelim ki gördü. Format atmadan önce sorunun başladığı tarihi hatırlıyorsanız Windows işletim sisteminizde "sistem geri yükleme" ile şansınızı deneyebilirsiniz. Bir önceki tarihe başarılı bir şekilde geri döndürerek USB portlarınızı denersiniz. Başarılı bir şekilde sistem geri yükleme gerçekleşemez ise yada USB portlar yine yanıt vermez ise yedeklerinizi alın ve formatlayın. İyi şanslar.

Kardesim en iyisi format atmak çünkü geri dön dersem bizim netin programı format atana kadar hata veriyor.(VODAFONE 3G+)

besim.farhan

besim.farhan

Üye
bilgisayarım'da özelliklere gir orda sürücü ile ilgili yerler olması gerek ordan şansını dene..

dogukandurak

dogukandurak

Üye
    Konu Sahibi
Servise verdim,Fabrikaya gönderdiler...
Yardımlarınız için teşekkürler...

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
karşındaki senin abin 20 yaş büyük senden abi diyeceksin :off:

İlgine teşekkür ederim Berke kardeşim. :tşk:
dogukandurak arkadaşımız eminim ki saygısızlık etmek istememiştir. Ayrıca profilimde yaşımı, tüm forumdaşların bana saygı göstermesi için belirtmedim.

Burada saygıyı; paylaşımlarımızla, dayanışmamızla, dürüstlüğümüzle ve yüreğimizle kazanabiliriz.
:oke:

futbol123

futbol123

Üye
İlgine teşekkür ederim Berke kardeşim. :tşk:
dogukandurak arkadaşımız eminim ki saygısızlık etmek istememiştir. Ayrıca profilimde yaşımı, tüm forumdaşların bana saygı göstermesi için belirtmedim.

Burada saygıyı; paylaşımlarımızla, dayanışmamızla, dürüstlüğümüzle ve yüreğimizle kazanabiliriz.
:oke:
abi ben görüyorum yaşını :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
dogukandurak

dogukandurak

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Teom@n abi zaten mesele çözüldü,bilgisayar servise gitti.Kapatalım konuyu...

tempestshine

tempestshine

Üye
Ben format attım düzeldi :hmmm

dogukandurak

dogukandurak

Üye
    Konu Sahibi
:):):)XD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt