Yardım Edin Lütfen acill!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Yardım Edin Lütfen acill!
Arkadaşlar Telefonum 5800 Ben Forumdaki 3 dk da hack vardı Norton Hack Her Neyse Onu Yaptıp 2 Gün Sonra Hiçbir Şey Yükleyemiyorum, Kaldıramıyorum, Telefon Kasılmaya Başladı, Uygulama Yönetıcisine Giremiyoru LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM Vede Telefondan Giriyorum İnternete

----------Eklendi @ 12:14:46 ---------- Yazıldı @ 11:58:23 ----------

Kimse Cevap Yazmamış Yaaa off ben napcam

anılbaran

anılbaran

Üye
kasılma başka bişiden olabilir kardeşim o hack yöntemi güncellendi zaten . Format atalım istiyorsan tabi.

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Tmmda Yapıcam ama hep dosya bozuk diyor yükleyemiyoru her dosya bozuk dediğinde telefon donu yo kardeşim

----------Eklendi @ 12:39:31 ---------- Yazıldı @ 12:20:06 ----------

Olmuyor Kardeşim Yardım lazım

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Arkadaşlar Telefonum 5800 Ben Forumdaki 3 dk da hack vardı Norton Hack Her Neyse Onu Yaptıp 2 Gün Sonra Hiçbir Şey Yükleyemiyorum, Kaldıramıyorum, Telefon Kasılmaya Başladı, Uygulama Yönetıcisine Giremiyoru LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM Vede Telefondan Giriyorum İnternete

----------Eklendi @ 12:14:46 ---------- Yazıldı @ 11:58:23 ----------

Kimse Cevap Yazmamış Yaaa off ben napcam

buyrun hack'in zararları 30 kişi hackliyorsa 1 kişiye denk geliyor aslında bütün hackleyenlere zararı oluyordur da farkedilmiyor, bende defalarca hackledim anıl bilir :) en sonunda sıkılıp bi format atıp bi daha hacklemeyeceksin bak gör, zaten hack'li hack'siz pek bişey de değişmiyor s60v5 ten bahsediyoruz kaç tane uygulama var ki :zzz:

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın arkadaşım hard format nası atılır

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Haklısın arkadaşım hard format nası atılır
sırasıyla telefon kapalıyken yeşil+kırmızı+kamera tuşu+açma(güç) tuşu basılı tut pi kodu sorana kadar...
sonra ülke, şehir, saat, tarih soracak açılınca reklam yapacak reklam bittikte sonra hemen güç düğmesinden hatsız tercihe al ki nokia ya mesaj göndermesin 40 kuruşun gider ;)

1 dk sonra yine tercihlerden genel mod'a geçebilirsin

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
çok fazla parmağım yok ama tşk ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt