nedir bu nokianın yaptığı? ayıp etmeye başladılar yani!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
nedir bu nokianın yaptığı? ayıp etmeye başladılar yani!!!
ya arkadaşlar ben sıkılmaya başladım ama bu işten. nedir bu nokianın yaptığı böyle. aylarca n9 geldi gelecek diye oyaladılar. şimdi de yok şu renk geldi bu renk gelmedi bilmem ne. böyle şey mi olurya. peşlerinden mi koşucaz biz bunların. reklam yaparken üç renk var diyorlar daha hiçbir nokia shopta üç rengi yanyana göremedik. dalgamı geçiyorlar nedir anlamadım.:off::off:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ya arkadaşlar ben sıkılmaya başladım ama bu işten. nedir bu nokianın yaptığı böyle. aylarca n9 geldi gelecek diye oyaladılar. şimdi de yok şu renk geldi bu renk gelmedi bilmem ne. böyle şey mi olurya. peşlerinden mi koşucaz biz bunların. reklam yaparken üç renk var diyorlar daha hiçbir nokia shopta üç rengi yanyana göremedik. dalgamı geçiyorlar nedir anlamadım.:off::off:

3 renk aynı anda gelecek diye bir söz duymadım açıkcası 4 renk beyaz siyah kırmızı mavi. öncelikle bir sakin olun derim. ayrıca beyaz 64 GB olan ve de 2 ay sonra gelecek. diğer 3 renk ise bu ayın sonunda Nokia shoplarda yerini alacak. siyahı ise tüm nokia shoplarda mevcut ama istanbulun ve diğer şehirlerde bazı satış noktalarında mavi renk N9 mevcut

Esendağlı

Esendağlı

Üye
N9 olsun da rengi önemli değil,gerçi benim gönlüm lumia 900 e kaydı bu aralar

MertcaN9

MertcaN9

Üye
N9 olsun da rengi önemli değil,gerçi benim gönlüm lumia 900 e kaydı bu aralar

ödüllerden dolayı mı :kop: keşke dışı aynı olduğu gibi kullanımı da N9 a benzeseydi o arayüz için soğudum ben lumiadan ne o ya. o parmak ile kaydırma hareketi var ya beni N9 a aşık eden ilk etmen :yuru

• Beğen
Tepkiler: aleranol ve cozturk
maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
üç rengi bir yanyana görseydim en azından hangisini alacağıma karar vermem kolay olurdu. şimdi siyah alırsam mavi geldiğinde keşke mavi alsaydım yada keşke beyazı bekleseydim demek istemiyorum. o yüzden biraz tepkiliyim nokiaya :megafon:

MertcaN9

MertcaN9

Üye
üç rengi bir yanyana görseydim en azından hangisini alacağıma karar vermem kolay olurdu. şimdi siyah alırsam mavi geldiğinde keşke mavi alsaydım yada keşke beyazı bekleseydim demek istemiyorum. o yüzden biraz tepkiliyim nokiaya :megafon:

anladım arkadaşım videolardan bir fikir sahibi olabilirsin ama elbette canlı görmek bambaşka sanırım konyadasın en geç ay sonunda yerini alır raflarda ama sana tavsiyem bir bakınman çünkü bir çok yere verildi 3 renk.

pRime.

pRime.

Üye
tüm renkler aslında var ancak bilerek her her rengi piyasaya sürmüyorlar. sanırım türkiye'deki nokiashop'ların bir çeşit pazarlama taktiği bu. cihazı değerlendirmek için yapılıyor olabilir.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
    Konu Sahibi
canlısını görmek herzaman daha iyidir. örneğin beyaz rengi çok beğenmiştim resimlerde gördüğüm kadarıyla. daha doğrusu bej yada gri gibi bişey sanıyordum. ama videoları izledim ve beyazı beğenmedim mesela. o yüzden canlısını görsek iyi olacak.

pRime.

pRime.

Üye
canlısını görmek herzaman daha iyidir. örneğin beyaz rengi çok beğenmiştim resimlerde gördüğüm kadarıyla. daha doğrusu bej yada gri gibi bişey sanıyordum. ama videoları izledim ve beyazı beğenmedim mesela. o yüzden canlısını görsek iyi olacak.
bir tek beyaz yok şu an yani tükiye'ye henüz gelmedi

NUD

NUD

Üye

tüm renkler aslında var ancak bilerek her her rengi piyasaya sürmüyorlar. sanırım türkiye'deki nokiashop'ların bir çeşit pazarlama taktiği bu. cihazı değerlendirmek için yapılıyor olabilir.

Mağazalar a da ilk önce siyah sonra pembe en son turkuaz(mavi) ı geldi o yüzden üretimle ilgili bir durum ama şu an piyasada beyaz hariç bütün renkleri mevcut

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Mağazalar a da ilk önce siyah sonra pembe en son turkuaz(mavi) ı geldi o yüzden üretimle ilgili bir durum ama şu an piyasada beyaz hariç bütün renkleri mevcut

beyaz türkiye de mevcut değil ayrıca üretim değil satış politikası ile ilgili. mersinde örneğin tüm renkleri var ama başka yerde sadece siyah. değişiyor yani şehre göre.

aleranol

aleranol

Üye
ödüllerden dolayı mı :kop: keşke dışı aynı olduğu gibi kullanımı da N9 a benzeseydi o arayüz için soğudum ben lumiadan ne o ya. o parmak ile kaydırma hareketi var ya beni N9 a aşık eden ilk etmen :yuru
Lumia sanki kaydırılmıyor:P: 900bi çıksın onu almak için ölürümm:yuru

USAForever

USAForever

Üye
dediğiniz sorun sadece Tr.da var , diğer ülkelerde böyle bir sorun yok , Saudi Arabistnda bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt