belleyi yükledik;hack işini nasıl yapacaaz..

Sponsorlu Bağlantılar

metyuu

metyuu

Üye
ben hackledim sertifikam mevcuttu dosya yönetici programı olan xplorer programını signed yaptın installserver dosyasını c:\sys\bin içine attın oldu

meletim

meletim

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html
ya da
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html
konusunu deneyin ve işlemleri yaptıktan sonra X-plore gibi bir programla aşağıdaki eklentinin içinden çıkan installserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna atınız.

teşekkürler sessation baraşıyla hacklenmiştir .. c:\sys\bin dosyayı attığımız zaman oldu

• Beğen
Tepkiler: Sensation
_ardaa

_ardaa

Üye
Evet Senastion üstadın verdiği yöntem işe yaradı installserver dosyasını da c:\sys\bin içine atınca unsigned uygulamalar yüklendi.

• Beğen
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
yaa bu rompacher mi ne onu kurdum ama tam olarak ondan sonra ne yapacağım...terimler ilgili arkadaşlara kolay geliyor ama ben hiç bişey anlamıyorum :) ..8. RomPatcher'ı yüklendikten sonra açın ve ordaki patchleri üstüne tıklayıp uygulayın:
- Open4all tüm klasörlere erişim için
- Installserver unsigned uygulamaları yüklemek için

9. Daha sonra da RomPatcher'dan patchlerin üzerlerine gelip auto patch yapın. burada yanlış bişey yapıyorum muhtemelen ve olmuyor..

_ardaa

_ardaa

Üye
Rompatcherı kurduktan sonra Sensation üstadın bu konuda verdiği installserver dosyasını c:\sys\bin içine at sonra rompatcer uygulamasını aç zaten görürsün ne olduğunu üstlerine tıkla tamamdır

• Beğen
79mm79

79mm79

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html
ya da
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html
konusunu deneyin ve işlemleri yaptıktan sonra X-plore gibi bir programla aşağıdaki eklentinin içinden çıkan installserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna atınız.

linkteki iki konuyuda denedim olmamıştı installserver.exeyi söylenen yere attım bide baktım ki hacklenmiş :) teşekkürler

• Beğen
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
amanın amanın oldu vallahi :)) herkese sonsuz teşekkürler :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
daha belle yüklemedim ama ben hellox çuyum onu kuracam belle yide hackliyodur inşallh.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Hack konusuna bakayım bi.

Epple

Epple

Üye
arkadaşlar bu x-ploreyi yükledim telefona installserveri de attım ama ondan sonra ne yapcam lütfen acil yardım edin

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu x-ploreyi yükledim telefona installserveri de attım ama ondan sonra ne yapcam lütfen acil yardım edin

Rompatcher'i başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.

Epple

Epple

Üye
Sensation o rompatcher'i yaptım da install serveri dediğin yere atamadım sadece telefon hafızasına attım yani o x ploreyi kullanamadım :( Lütfen yardım edinn

cengizx1

cengizx1

Üye
arkadaslar belleden once benım tel hacklıydı hıc orjınal anna yapmadan belleyı yukledım telefonum hala eklı bende anlamadım ama guzel oldu :)

legolas140

legolas140

Üye
Sensation abi teşekkürler senin gibi adamlar bu forumdan eksik olmasın = ) Sölediğin taktiği yaptım C6-01 de oldu

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sensation o rompatcher'i yaptım da install serveri dediğin yere atamadım sadece telefon hafızasına attım yani o x ploreyi kullanamadım :( Lütfen yardım edinn
Niye atamadınız? X-plore'de Menü>Araçlar>Ayarlar deyin oradan Gizli dosyaları göster, Rom diskleri göster, RAM diskleri göster'i seçin.

mesut1979

Üye
slm,sensation arkadas dediklerini birebir yaptim C: sys/bin dosyasina ulasabiliyorum icinde installserver.exe de var rompatcher den aktiv de ediyorum ama maalesef sertifikasiz programlari yükleyemiyorum hata veriyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
slm,sensation arkadas dediklerini birebir yaptim C: sys/bin dosyasina ulasabiliyorum icinde installserver.exe de var rompatcher den aktiv de ediyorum ama maalesef sertifikasiz programlari yükleyemiyorum hata veriyor
Burdan indirdiğinizi mi attınız? O dosya ordaysa bir şey yapmadan bile kurulum sorunsuz olmalı?

mesut1979

Üye
herseyi buradan indirdim dedigin gibi yaptim sistem dosyalarina erisebiliyorum rompatcherden aktiv de yaptim ama birtürlü olmuyor sertifika hatasi aliyorum hep kafayi yiyecem.

Üst Alt