belleyi yükledik;hack işini nasıl yapacaaz..

Sponsorlu Bağlantılar

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar bende x-plore de yüklenmıyorum forumdan belle modlusunuda bulup denedım ama sertifika hatası dıor hack istiyor yani hacklemek için ama x-plore de lazım bu nasıl iş :D:D tel modelim c6 0-1 plss :)

dostum orjinal lcg x-plorer ı yükle ;)

covar

covar

Üye
arkadaşlar belle hacklemek icin aynen bunları yapın ben yaptım oldu
1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayı başlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore All deyin ve gelen "Do you really want to restore this entry from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
- Open4all for access to file system
- Installserver for installing any unsigned applications ( if red cross - get installserver.exe here )
Set patches to auto if needed (Options - Add to auto)

ts2000

ts2000

Üye
ewet banada lazım şahsen orjinalden yanayım ama insanı mecbur bırakıyorlar

SezerKoc

SezerKoc

Üye
benim verdğm konudan ben yeni hackladim

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşlar tüm eski hack yöntemleri çalışıyor sadece instalserver.exe eksik tüm yöntemlerde yoksa sisteme erişim açılıyor eski yöntemlerde de
instalserver.exe yi C:\sys\bin klasörüne atın istediğiniz uygulamayı yükleyin ;)

uruno

uruno

Üye
Arkadaşlar burdan belle hacklenmiş gibi görünüyor ;tamam yeşil tikler falan çalışıyor ama
birçok uygulamada sertifika hatası vermeye devam ediyor anlamadın nasıl iş.

u_cosar

u_cosar

Üye
installserver.exe (hackli dosya) bu dosyayı direk c:/sys/bin bölümüne at telefona reset at tamam dır.

uribaju

uribaju

Üye

o konu belleyi hackleyemiyor

konu güncellendi ve installservers paketi eklendi arkadaşlar artık sorun yok.
www.maxicep.com/symbian-3-sistem-modifikasyon/en-kolay-yoldan-tum-symbian-cihazlarini-hackleme-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html

• Beğen
Tepkiler: Sensation

sert_hard

Üye
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html
ya da
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html
konusunu deneyin ve işlemleri yaptıktan sonra X-plore gibi bir programla aşağıdaki eklentinin içinden çıkan installserver.exe dosyasını c:\sys\bin konumuna atınız.

C7 Belle güncelledim az önce, 2. yöntem ve c:\sys\bin içine dosyayı atıp aç kapa yaparak hack işini de hallettim. Ustam eline emeğine anlatımına sağlık. Yükleyemediğim 2 programı anında yükledi anında. Ohh ne rahat...

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaşlar imzama bakın yeter

orhankoc

orhankoc

Üye
yaaa arkadaslar bu belle afganistana ugramayacakmi benim telefonda hala yeni guncelleme yok bir bilisi olan varmi acaba

Üst Alt