belleyi yükledik;hack işini nasıl yapacaaz..

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
herseyi buradan indirdim dedigin gibi yaptim sistem dosyalarina erisebiliyorum rompatcherden aktiv de yaptim ama birtürlü olmuyor sertifika hatasi aliyorum hep kafayi yiyecem.
Hangi yöntemle hacklediniz? bin klasörünün içine attığınıza eminsiniz de mi dediğim gibi ordaysa her şey kurulur.

hyasar

Üye
Epple

Epple

Üye
ya arkadaşlar tam bu sefer yapcam dedim onda da C: sys var ama sys içinde bin klasörü yok :s

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar tam bu sefer yapcam dedim onda da C: sys var ama sys içinde bin klasörü yok :s
X-plore'de Menü>Araçlar>Ayarlar deyin oradan Gizli dosyaları göster, Rom diskleri göster, RAM diskleri göster'i seçtiniz mi?

----------Eklendi @ 23:31:08 ---------- Yazıldı @ 23:30:25 ----------

bu yöntemle yaptim http://www.maxicep.com/symbian-3-si...klendi-belle-anna-s-3-s60v5-s60v3-548914.html ve bin dosyasinin icinde görüyorum instalserveri hayret ediyorum niye olmuyor.

edit:

sensation arkadas buldum careyi baska installserver.exe yüklemem lazimmis.
Başka derken? Sizin cihaz C7 değil mi?

Epple

Epple

Üye
yok sensation üçünede tik koydum ama yine görünmedi :(

najanaja

najanaja

Üye
ben yabancı bi sitede buldum çok basit iki pro kuruyosun tamam ama biri unsigned onun içinde yine sertifika lazım. Bu yöntem bende işe yaramadı herşeyi aynen yaptım ama olmadı.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
yok sensation üçünede tik koydum ama yine görünmedi :(
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...-symbian-3-anna-belle-s60v5-s60v3-548312.html
Bunu uygulamanız lazım öncelikle sonra göreceksiniz. Konudaki 9. maddeyi yaptıktan sonra X-plore'de her şey açılacak.

----------Eklendi @ 23:59:51 ---------- Yazıldı @ 23:59:24 ----------

ben yabancı bi sitede buldum çok basit iki pro kuruyosun tamam ama biri unsigned onun içinde yine sertifika lazım. Bu yöntem bende işe yaramadı herşeyi aynen yaptım ama olmadı.
installerserver.exe atmadıysanız olmaz.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
Epple

Epple

Üye
Tamamdır sensation, çok sağol

• Beğen
Tepkiler: Sensation

deppocu

Üye
Herkeslerin emeğine sağlık. sonunda bende yapabildim şu saat itibarıyla c6-01 isntaller exe yi atıncaa tamam. Teşekkürler

cukuleaks

Üye
kardeş denedim ama olmuyor.anna da olmuştu oysa... :(

evet. Bendede olmuyor. Annada olmuştu.

----------Eklendi @ 00:14:49 ---------- Yazıldı @ 00:13:31 ----------

ya bu kadar olmaz aynı sorunu ben yaşıyorum. Nasıl hackleycez.? :(

mesut1979

Üye
X-plore'de Menü>Araçlar>Ayarlar deyin oradan Gizli dosyaları göster, Rom diskleri göster, RAM diskleri göster'i seçtiniz mi?

----------Eklendi @ 23:31:08 ---------- Yazıldı @ 23:30:25 ----------

Başka derken? Sizin cihaz C7 değil mi?

evet arkadas benim cihaz c7 ,benim koydugum baska bir sitede yeni instalserver.exe buldum symbian 3 icin onunla oldu rapide yüklüyorum telefonu hackleyemeyen bununla denesin.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
evet. Bendede olmuyor. Annada olmuştu.

----------Eklendi @ 00:14:49 ---------- Yazıldı @ 00:13:31 ----------

ya bu kadar olmaz aynı sorunu ben yaşıyorum. Nasıl hackleycez.? :(
Konuyu baştan sona okursanız tüm soruların cevapları var. Yani oluyor.

• Beğen
oguz0625

oguz0625

Üye
oradan deniyorum ama saçma bi şekilde olmuyor..anlamadım ki..restore failed diyor.. :(

burdan installserver.exe dosyasını indir x-plore yardımıyla c:/sys/bin klasörüne at.

evroo

evroo

Üye
evet burdaki installserver exe sağlam denedim n8 belle hackli :)

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
maxicepteki symbian hack yöntemini kullandım ama olmadı fakat dosyalar erisime açıldı sonra instalserver exe yi c sys bin içine attım ve hack oldu :)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
antivirüs hack sistemlerinde rompatcher yamasıyla installserver a ihtiyaç duymuyorduk ama bellede rmp dosyasıyla kandırılmıyor
yukarıda yazıldığı gibi installserver.exe yi c:\sys\bin klasörünün içine atarsanız hack tamamlanmış olur ;)

• Beğen
Tepkiler: Sensation
umutttt16

umutttt16

Üye
arkadaşlar bende x-plore de yüklenmıyorum forumdan belle modlusunuda bulup denedım ama sertifika hatası dıor hack istiyor yani hacklemek için ama x-plore de lazım bu nasıl iş :D:D tel modelim c6 0-1 plss :)

• Beğen

Üst Alt