Nokia Belle: Aynı cihaz. Yepyeni bir deneyim.

Sponsorlu Bağlantılar

Mayk29

Mayk29

Üye
variant turkey dark greey indiriyorum bakalım hadi hayırlısı

adanalix

Üye
arkadaşlar e7 kullanıyorum ve ürün kodum 059D7P4 . daha önce servise gönderdim ve anakartı değişmişti.şimdi güncellemeyi bi türlü göremiyorum.ürün koduyla alakalı bi sorun olabilir mi. nokia sitesinde daha eskilerden bi konuda anna ile ilgili şunu demişler.eleman aynı bu bendeki kodu yazmış ve yetkili.telefonunuz SWAP Phone demiş ve en yakın nokia destek merkezine gidip güncelleme yaptırın. nedir bu swap phone olayı ne yapmalıyım?

myplus123

Üye
arkadaşlar bende c6-01 var, yükledim herşey sorunsuz oldu, belleyi kullanabiliyorum, fakat tüm internet ağlarından hiçbirine giriş yapamıyorum, ne avea internetebağlanıyor ne de wlan a, ne yapacağı mı bilmiyorum telefonun dünya ila bağlantısı kesildi resmen, aynı sorunu yaşayan varmı acaba, yardımda bulunursanız sevinirim
İMDAAATTT :ağlarım:

yardım lütfen bi akıl verinn

• Beğen
Tepkiler: aldemirfatih
eksamin

eksamin

Üye
Nokia belledi bizi resmen bu ne biçim iş yaaa yükleyemiyorum

• Beğen
Tepkiler: AhmeTR95

serverimbenim

Üye
c6-00 için güncelleme yok mu ya :S

asrabi

asrabi

Üye
allahım ben böyle işletim sistemi görmedim süper ya süper :)

• Beğen
Tepkiler: ozggurr
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaşlar e7 kullanıyorum ve ürün kodum 059D7P4 . daha önce servise gönderdim ve anakartı değişmişti.şimdi güncellemeyi bi türlü göremiyorum.ürün koduyla alakalı bi sorun olabilir mi. nokia sitesinde daha eskilerden bi konuda anna ile ilgili şunu demişler.eleman aynı bu bendeki kodu yazmış ve yetkili.telefonunuz SWAP Phone demiş ve en yakın nokia destek merkezine gidip güncelleme yaptırın. nedir bu swap phone olayı ne yapmalıyım?
Bu ürün kodunu Navifirmde göremedim.

adanalix

Üye
ürün kodunu değiştirmek mümkün mü pekii? lütfen biri bana yardım etsiiin.onca zaman bekledikten sonra ne hale geldik ve hala yok.millet çatır çatır kullanıyoooo

polluxea♪

polluxea♪

Üye
nokianın güncelleyicegi belle performansı sızıntılardan daha iyi olcakmı ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ürün kodunu değiştirmek mümkün mü pekii? lütfen biri bana yardım etsiiin.onca zaman bekledikten sonra ne hale geldik ve hala yok.millet çatır çatır kullanıyoooo
Ürün kodu değiştirilmiyor. Ama Navifirm'den renginize göre herhangi bir Türkçe kod seçip flash atabilirsiniz. Ürün kodunuz aynı kalır.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
hadi insallah :)

ekrem1990

Üye
üstten aşagıya dogru çektıgın menu de mobil veri diye bişey var onu aktifleştirmen gerekiyo.yoksa nete girmez.güzel bir özellik aslında

eksamin

eksamin

Üye
oooff yüklenmiyo belle ya ne varya xp ye format atcam nerdeyse yapmadığım kalmadı

myplus123

Üye
ana ekrana gel yukarıdan aşağı doğru açılan yeri aç..muhtemelen orada senin mobikl veri kapalıdır..
onlarda hiç bi problem yok ki, yani açık hepsi aktif
3.5g cekiyor mobil veri açık
wlan cekiyor wlan açık

başka da birşey bulamıyorum ki bunlar var tek, sanırım yine *9999# ye gireceğim internet ayarları için :hmmm

Üst Alt